Trăiește un astfel de popor (+Foto)

/ Vizionări: 18200
Tag-uri:

Vă propun să ghiciți naționalitatea fetei. Promit că e cu adevărat uimitor!

Poate că veți râde la început, dar fata asta este negresa indigenă din Africa. Mai precis, o arabă. O berberă. Berberii sunt considerați principalii indigeni din Maroc. Unde cresc mandarine marocane.

Dar puțini oameni știu de fapt că indigenii din Maroc sunt reprezentanți ai tribului amazah.

În prezent tribul are, potrivit diverselor surse, patru-șase milioane de oameni.

De exemplu, estonienii din întreaga lume numără aproximativ 1,1 milioane de oameni. Cu toate acestea, estonienii sunt considerați un popor, iar amazahii doar un trib.

Este vorba de continentul african? Iar machiajul  femeii nu vă sugerează nimic?

Ei bine ... Cămilele sunt adăpate, mandarinele culese, ea trebuie doar să macine secara. Soțul se va întoarce de la  vânătoarea crocodililor și va mânca clătite.

Ce au scris în manuale despre marea migrație a popoarelor?

Poate că este adevărat că toți rușii au venit din Africa?

 

Urmăriți desene cu care se împodobesc frumoasele din tribul amazah. Și ca să nu fie  plictisitor, vă propunem să le comparați cu elementele de bază ale ornamentului național rus.

Iată cum decoră femeile amazahe locurile ascunse de ochii indiscreți.

 

Apropo, genetic amazahii sunt apropiați și armenilor. Nu este surprinzător. Armenii de rasa pură au de asemenea o înfățișare slavă, ca și iranienii (persanii) și afganii cu pakistanezii.

Poate cineva are o bunica care poate descifra aceste semne?

Îndrăznesc să sugerez că desenele pe piele sunt informații clare comunității din jur, la fel ca și semnele de distincție militară. După desene putem afla originea femeii și statutul ei. Fata, mireasa, femeia căsătorită sau văduva ...

"Plânge" după ea Eralaș - ediția revistei video pentru copii, plină de umor.

În Islanda renaște conștiința de sine a poporului
În Islanda renaște conștiința de sine a poporului

 

Fotograful a acordat mai multă atenție anume femeilor tribului. Și nu-l putem condamna pentru acest lucru, deoarece femeile berbere sunt incredibil de frumoase, dar am observat la ele și o altă caracteristică: rolul femeilor din tribul amazah absolut nu se potrivește cu conceptele tradiționale despre triburile berberelor. Oare poate veni în minte gândul, privind aceste fețe, că ele sunt în poziția sclavelor fără drepturi, așa cum se obișnuiește printre arabi? Este evident că femeile amazahe, dacă nu conduc bărbații, totuși nicidecum nu sunt lezate în drepturi. Și am simțit o grijă foarte mare pentru copii. Fetele amazahe se simt prințese, spre deosebire de alți copii din țările arabe musulmane.

Evocă un respect enorm faptul că negrii sălbatici au păstrat identitatea culturii lor, în ciuda tuturor evenimentelor. Cu un sentiment de frustrare, am conștientizat că ei la domiciliu semănă mai mult cu rușii decât rușii înșiși

Parcă e adevărata fiica țarului! Imaginați-vă o femeie arabă cu o astfel de privire?

Un detaliu este foarte important. Pe pomeții fetei sunt desenate cruci solare cu șase raze. În simbolurile slavilor sunt cunoscute aproape aceleași desene:

 

Notați fraza: "Acest talisman a fost folosit ca o amuletă purtată sub haine". E doar o coincidență. Negrii moderni  accidental folosesc aceleași simboluri de care s-au folosit strămoșii rușilor mii de ani în urmă în Rusia.

Nu vă amintește nimic? La rușii ornamentul pentru cap se numește coțofana.

Iată, de exemplu, costumul național rusesc al femeilor din regiunea Tula.

Iată cum sunt negrii adevărați, iar dvs. nu ați știut.

Cineva mai crede că crucea este doar un simbol creștin, devenit un instrument de execuție? Ei bine ... Mă întreb ce s-ar afla pe cupolele bisericilor creștine, dacă Isus ar fi executat cu toporul?

Nu mă lasă sentimentul că cu tipul ăsta am învățat în aceeași clasă. Că strămoșii lui au fost cazacii din satul Holmschi, Kuban. Am fost acolo, o jumătate din săteni poartă aceeași tunsoare. Exact ca negrul din această fotografie.

 

Istoricii cred că fenicienii sunt creatorii scrisului alfabetic, afirmând că ei au învățat lumea să scrie. Acum uitați-vă la alfabetul amazah și conștientizați că amazahii au trăit pe pământurile lor din Maroc cu mult înainte de fenicieni. Se pare că marinarii, pirații și comercianții au preluat alfabetul anume de la berberi.

 

Și ultimul fapt pentru ziua de azi. Știți cum sunt numiți estonienii în străinătate? – ruși. Și cum sunt numiți ciuvașii? Tot, ruși. Nu este nevoie de a explica de ce. De asemenea amazahii sunt numiți marocani, fără a preciza că în Maroc trăiesc multe popoare. De exemplu marele "fotbalist francez de origine marocană" este de asemenea amazah de naționalitate.

 

Mai mult decât atât, una dintre cele mai frumoase femei din lume, Isabelle Adjani, de asemenea este negresa originară din tribul amazah!

Acum, probabil, mulți dintre noi se vor uita la lume intr-un mod nou și vor înțelege de ce am fost priviți de istorie. Împreună cu adevărul despre strămoșii noștri am pierdut mult mai mult. Și nu este vorba doar de teritorii, eu nu vreau să atașez rapid Africa de Nord la Rusia. Însă îmi place cunoașterea rudelor  apropiate, ea mă încălzește. Mă bucur să știu că ai noștri  sunt acolo. Ar fi bine ca și ei să știe ceva despre rubedenia cu rușii. Dacă germanii ar fi știut că slavii sunt rudele lor cele mai apropiate, atunci este puțin probabil că ei ne-ar împușca în 41, nu-i așa?