ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tratament miraculos pentru întinerire și prevenire a cancerului
 

"Recent am întâlnit un prieten vechi, pe care pe la început nici nu l-am recunoscut. Era un bărbat de patruzeci de ani, iar fața lui era fără urme de riduri, pielea era curată, de culoare roz. Ca și la cei 20 de ani.

Apoi mi-am dat seama cine este, ne-am îmbrățișat și am stat puțin de vorbă, și el mi-a spus povestea sa: în urmă cu câțiva ani a vizitat satul său natal, unde niște rude i-au arătat un țăran care la prima vedere avea vreo 60 de ani, însă vârsta sa adevărată era 97 de ani! Bătrânul la rândul său ea povestit că la 40 de ani a fost diagnosticat cu cancer al duodenului de gradul 3, se pregătea deja de moartea, dar un bătrânel i-a deschis o rețetă tămăduitoare, și acum nici o boală nu îl ia, și familia sa a vindecat-o, și pe mătușa sa a salvat-o de cancer..

Aici e rețeta bunicului pe care mi-a dat-o:

"Iei 5 linguri de semințe de floarea soarelui crude (un soi simplu, să nu fie ”cel mai din cel mai ", toate caracteristicile să-i fie medii, să nu fie nu prea mare, prea gros sau prea plat).

Le pui într-un borcan și îl umpli cu apă crudă până acoperă semințele, închizi borcanul și îl pui sub pat.
Cu o zi mai târziu toarnă apa din borcan, închide-l și pune-l iarăși sub pat.
Peste o zi seamănă semințele germinate într-un vas cu sol, adâncești-le ușor în pământ și atât. Astfel semințele trebuie să se dezvolte cinci zile.
După cinci zile le tai de la rădăcină, iar resturile ce rămân amesteci bine cu solul.
Lăstarii tăiați trebuie consumate crude, separat sau ca un supliment pentru salată sau terci.
Norma zinică e de 50 de lăstari (se presupune că într-o lingură încap zece semințe). Și așa în fiecare zi. "
De asemenea poți folosi recipiente din plastic și schimba pământul în ele de două ori pe an. Și știi ceva, continua prietenul meu, e așa de interesant să pui cu propria mână semințele în pământ (e un orășean) și să urmărești cum cresc!”.

Și iată ce am găsit despre germeni:
Semințele de floarea soarelui germinate reglementează metabolismul colesterolului în organism, și sunt foarte benefice persoanelor cu boli asociate cu exces de colesterol.
In plus, ele sunt valoroase pentru prevenirea și tratamentul bolilor tractului gastro-intestinal, dysbiosis. Intăresc sistemul imunitar și nervos.
Au un efect benefic asupra creierului, îmbunătățesc memoria, vederea și încetinesc procesul de îmbătrânire.
 

 

Sursa: pomozhetpriroda.com

Vineri, 08 mai 2015
Vizualizări: 5056

Citiţi de asemenea

La începutul iernii, un voluntar din Anapa a găsit în pădure șase cățeluși abandonați. Lîngă ei era o pisică, care înc...
115
Găsirea unui job în condiții de pandemie nu este o misiune ușoară. Criza care a debutat în 2020 a afectat în egală măsur...
46
    Un an fără pantaloni: anul de minuni și experiențe noi!   Un an în urmă am aruncat ultimii...
8699
Principala caracteristică a pădurii, au aflat cercetatorii, au fost copacii vechi din specia Eospermatopteris și Archaeo...
137