ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tratamentul şi alimente seminţe germinate.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Obiectivul principal al programului de alimente nutritive "supravieţuirea" o revenire la tradiţia de consum regulat muguri verzi de grâu ca un tonic natural de sănătate puternice şi instrumente, precum şi interne de igienă personală.

Traditie de utilizare a răsaduri de grâu de la sate acolo de atunci, ca oamenii să crească. Există o viaţă încă de Rembrandt, care diferite tariful printre arătat şi răsaduri de grâu. De supravieţuire "a" intenţiona să se întoarcă şi să încheie această tradiţie pe ştiinţifice şi tehnologice la nivel modern.

fundamentul ştiinţific al programului a fost formulat pe baza de cercetare şi dezvoltare desfăşurată în 19-NII şi Sankt Petersburg. Ideea de a dezvolta substrat nu se bazează pe un randament maxim, şi să dea plantele dat proprietăţi farmacologice, deţinute de către membrii Institutului de Funciare Agriculturii S-Petersburg. Soi de grâu a fost selectat de specialişti VIR comandat special SPbGMU. Studii privind aplicarea muguri verzi de grâu pentru scopuri medicale au fost efectuate la Departamentul de Terapie Spitalul, Universitatea de Stat de Medicină, membri ai Academiei chimică şi farmaceutică, Institutul de Oncologie. Profesorul Smith, la Catedra de Toxicologie, Institutul Medico-Militar, etc Potrivit studiului de muguri verzi (iarba), grâu pentru scopuri medicale sunt protejate de două dizertaţii în domeniul pulmonology şi farmacologie.

În prezent, verde muguri verzi de grâu au fost utilizate în medicină astfel de întreprinderi şi într-un complexe de sănătate Klyussa-medic, clinica a acestora. Zalmanov, centru medical Medicina si Tehnologie, clinicile de oncologie Kalinin, Frunze şi districte Nevski, la catedra de hematologie, la ceferiştilor spital.
Ideologul principal şi consilier ştiinţific al programului este profesor de Academia din Sankt Petersburg chimice farmtsevticheskoy, MD Leonid Pastushenkov botanist cunoscut, autor al cartii "plantelor medicinale", etc

Printre vindecătorii St Peters viguros program de sprijin St prevede autor al cartii celebrul "cei trei piloni de Sănătate", şi alte multe cărţi privind stilurile de viaţă sănătos - Iuri Andreev. La Moscova muguri verzi de grâu "de supravieţuire", aprobate şi incluse în programul său de reabilitare Shatalova Galina.

sămânţă În ţările occidentale, utilizarea de material săditor a trecut deja în stadiul de fascinaţie exotice şi acum ferm amestecate în viaţa de zi cu zi. Volume de consumul de material săditor din SUA ajunge la zeci de mii de tone pe an. Cu toate acestea, eficacitatea muguri verzi, derivate din tehnologiile dezvoltate în Sankt Petersburg, de mai multe ori mai mare decât cea cultivată în America. De ce? Pentru ca tehnologia noastra este utilizat în mod specific pentru substrat dezvoltate, asigurarea siguranţei a ceea ce este cultivat şi dă instalaţiile lor proprietăţi de vindecare noi. Acesta a fost izolat şi folosite pentru a utiliza una din faza de dezvoltare a plantelor paradoxal, în timpul căreia biochimie şi centrale electrice cât mai eficient posibil impact asupra organismului uman. Dezvoltat eficiente majoritatea schemelor de utilizare a muguri verzi, ca în tipul este generall şi de igienă în scop terapeutic şi de tratare a diferitelor boli.

Ce a atras atentia mai multor profesionişti, deci nu sunt exterior remarcabil iarba? Factorii care afectează îmbunătăţirea sănătăţii umane într-o mulţime de microbi, dar este important faptul că aceşti factori funcţioneze împreună, coordonat şi complet mod natural. Faptul că evoluţia umană are loc chiar pe alimente verde de viaţă, astfel încât se dovedeşte, hpe aproape toate nivelurile organismului biochimice, în toate părţi ale tractului digestiv costume viu iarba de grâu noi, ca o cheie de la castel cu toate bumps şi hollows. În plus, utilizarea de produse alimentare Live este un puternic factor de initiere de conducere ale tuturor organelor interne şi adaptarea constantă a întregului corp la ritmul şi lumea naturală.

Se abţină de la consumul de alimente vii, am pierdut o oportunitate de a obţine acele elemente care diferenţiază de viaţă de la nonliving contează - ne, de exemplu, din scaun. Salvaţi aceşti factori sunt în afara instalaţiei de viaţă este imposibilă. Deja la 15 minute după tăiere rădăcina activităţii enzimatice şi dinamica proceselor vieţii în celulele începe să scadă rapid, iar o oră mai târziu a mers la nivelul de fond. Miracolul vietii este de peste.

Acum, ia în considerare separat componente ale lăstarilor verzi în ordinea descrescătoare a originalitatea lor.

Primul factor este abia acum încep să intre în interesele medicinei moderne. Prin acţiunea sa este legată de principiul de homeopatie, homeopatie, dar efectele sale sunt factori patogeni, dar aici organismul este dat de matricea de o stare bună de sănătate. Cum funcţionează? receptori Gust în cavitatea bucală asociate cu cele mai vechi structuri subcorticale ale creierului controlează în mod direct toate procesele metabolice din organism, toate funcţiile subtile de reglementare. Când crack o bucată de iarbă, vă mucoase devine suc, care nu este pur şi simplu doar trăit, dar care acum locuieste. Toate componentele din acest suc este complet fermentat, toate enzimele sunt mobile şi plătesc pentru energia măsurile necesare. Ei nu au nevoie pentru a activa, sunt gata să renunţe la lor de energie. Când această enzimă vozdeystvet pe gura receptorului, un grup de neuroni responsabil pentru procesarea semnalelor de la acest receptor, se simte aproximativ la fel ca tine, el se spală faţa dimineaţa cu apă rece. Dar aici nu este în apă neutră general, şi complexul de tot ce este necesar pentru viaţă, în relaţiile necesare pentru viaţă şi în proporţiile necesare pentru viaţă. Încercaţi doar imagina ce armonizarea vindecare duş devine organismului nostru. Mai mult, deoarece grâul este de viaţă într-una din ritmul nostru, atunci cand te trezesti de dimineata, ea produce substanţe care ne ajută să trezire, precum şi, gata să dormi la noapte, vă ajută să mă calmez şi corpul nostru. Numai de noi cunoscut, cu excepţia pentru pregătirea verde impusca creat pe aceste principii este vitamedin - un produs pe baza de miere. Dacă l-ai compara cu varză, atunci putem spune că are mai multă energie, dar nu dinamica.

Un alt factor, după viaţa aşa cum este elementul care acţionează în muguri verzi sunt enzime ca atare. Enzimă tratament (tratament cu enzime) în Occident astăzi este considerată zonă de cele mai promiţătoare de medicamente. Cu toate acestea, în compoziţiile cele mai complexe sunt nu mai mult de o duzină de enzime şi în verde lor impusca deja înmatriculate şi investigate 461! Mai mult, este doar o mica parte din setul pe care le conţin de fapt. Modalităţile în care enzimele din muguri verzi au un impact asupra organismului la fel de mult ca pe ei înşişi, şi enzime. Cu toate acestea, încerc să le reduce la cateva tipare de bază.

În primul rând, această enzimă poate lua parte la digestie. Acestea pot fi în lumenul intestinului şi de a facilita digestia si reduce încărcarea pe pancreasului.

În al doilea rând, există enzime, voozdeystvuschie direct la mucoasei bucale şi ale tractului digestiv, care îmbunătăţesc aprovizionarea cu oxigen, eliminarea inflamaţia şi restaurarea metabolismul celular normal.

Al treilea element important este ca sucul fermentat a elementelor conţinute în lăstarii verzi sunt capabile să penetreze prin mucoasa sub limba direct în sânge (amintiţi-vă Validol sub limba) şi umorale (prin lichidmediu tnye) afectează întregului organism.

Şi, în sfârşit, cele mai misterioase şi încă nu este cunoscută, este modul în care al patrulea. Faptul că enzima - o molecula de proteina complexa, care conţine în compoziţia sa centru activ de ioni, dar niciodată organismul pierde o molecula de proteine straine. Acesta trebuie să fie tăiate în peptide sau aminoacizi, înainte de a ajunge în sânge, şi nu există nici o garanţie că aceste aminoacizi vor fi colectate de către molecula de enzima acelaşi. Cu toate acestea, mai puţin adevărat că utilizarea de enzime specifice şi prevede astfel tocmai pentru această enzimă un efect puternic asupra organismului. Printre cele mai cunoscute enzimei de acest fel profesorul Pastushenkov subliniază, cum ar fi superoksiddizmutaza, oxidază citocromului şi transhydrogenase. Studii privind utilizarea superoksiddizmutazy efectuate în ţara noastră în la începutul anilor 60. Au fost rezultate bune în tratamentul infecţiilor deosebit de periculoasă şi de cancer şi este protejat de o teză de doctorat, dar subiectul a fost închis. Şi în partea de vest a companiilor de elita cosmetice numim această enzimă pentru tineri enzimă şi să îl includă în acord sale cele mai scumpe.
Superoksiddizmutaza exercită un puternic anti-oxidant, de întinerire, şi un efect protector asupra celulelor din organism.

O altă enzimă interesant, de asemenea, cuprinse în răsaduri în cantităţi mari - este oxidaza citocromului. El gestionează procesul de asimilare a oxigenului de celule şi de întreţinere a celulelor de energie la nivelul adecvat. Este cu profesorul legături Pastushenkov le deschideţi activitatea antihypoxic de iarba verde de grâu. Prin urmare, ele pot fi utilizate în tratamentul bolilor asociate cu furnizarea de oxigen inadecvată ţesut, şi tot felul de ischemie, astm bronşic, boli bronhopulmonar, etc

Funcţia de transhydrogenase enzima este clar din titlul acesteia. El este responsabil pentru transportul de apă şi, dacă ne amintim că suntem cea mai mare parte a apei, precum şi toate procesele metabolice avea loc doar când acesta este disponibil, rolul său este dificil să se subestimeze. Se umple cu apă noastre celule transhydrogenase. Cu vârsta, producerea acestei enzime în corpul nostru scade, iar pielea începe să se estompeze, fade, SAG. Enzimele permit butasi de a elimina un deficit de apă în celulele pielii şi a restaurat tugor.

Acum avem ar trebui să analizeze rolul unei astfel de pigment de viaţă minunat ca clorofila. Este dovedit faptul că clorofila este capabil de a inhiba în mod semnificativ de creştere a tumorilor maligne. Există chiar şi produse pe baza de concentrat de clorofilă, rivalizând cu chimioterapie. O altă caracteristică importantă este faptul că, în clorofilă exact la fel ca o molecula de hemoglobina, doar ca un centru de ioni activă în loc de un atom de fier este atom de magneziu. Prin urmare, clorofila are capacitatea de a stimula funcţia de sânge şi de a îmbunătăţi formulă de sânge. O alta caracteristica interesanta a clorofilei este pronunţat dezodorizarea proprietăţi. Este capabil de a elimina (mai degrabă decât scorul), chiar miroase ca un astfel de usturoi fumul de tigara, şi de alcool.

La nivelul următor, ne intalnim cu vitamine si micro-macro. În cazul în care rolul de vitamine cunoscute la toate, rolul de micro-macro mai multe subevaluate. Între timp, doar o combinaţie de vitamine, proteine si micro-macro permite organismului să-l sintetizeze nevoie de enzime şi alte proteine şi, astfel, continuă să existe. Nu este un secret că trăim într-o regiune săracă în minerale, dar spre deosebire de amestecuri artificiale vitamino-minerale în sistemul de "supravieţuire a compilaţie" de piese implicate în instalaţia de sine, si ofera-l cu toate substrat speciale necesare, care este unul dintre "know-how-ul sistemului. Scrie o mulţime despre plante diferite pentru campioni individuale WIamine. Este posibil să se adapteze unele deficite existente, funcţionează, dar este mai bine să nu aştepte atunci când există un astfel de dezechilibru, şi de a primi 32 de vitamine în combinaţie cu 39 de minerale organice în momentul potrivit şi locul potrivit.

Acum hai sa vorbim despre impactul de germeni în statul de un organ foarte specială a corpului nostru. Boala a corpului cel mai direct şi fără echivoc reflectate în întregului organism. Cântărirea organismul aproximativ 3 kg, dar nu chirurg nu a putut ţineţi-l în mâinile tale. Este o simbioză microflorei intestinale. Din cauza evolutiei fibre menţionate anterior cauzele muguri verzi de grâu alimentar este cel mai potrivit pentru bacterii prietenoase, şi practic nici usvaevaetsya microflorei putrefactive. Şi ca răspuns pentru îngrijirea şi alimente, ca orice simbionat, bacteriile produc avem nevoie de vitamine noastre.

În sfârşit, ultima pentru ziua de azi investigat factorii - proprietăţi de adsorbţie de mare. soi de grâu este ales în funcţie de criteriul capacitate maximă pentru eliminarea din organism de alergeni şi aplicate în clinica de tratament-un spital de-a doua şcoală medicală pentru tratamentul astmului bronşic pentru a reduce fondul alergice ale organismului pacientului. Pe langa fibre rasada stimuleaza peristaltismul perfect, îmbunătăţeşte secreţia bilei, si normalizeaza scaunul, creând condiţii suplimentare naturale pentru înlăturarea zgură.

Ne întoarcem acum la problema aplicării practice de germeni. Poziţia noastră este că germeni ar trebui să intre în viaţa noastră ca procedurile normale de igienă cum ar fi spălatul în fiecare dimineaţă şi se spele pe dinti. În plus faţă de boli, care anterior a indicat, Institutul de Oncologie. Profesorul Petrov a constatat că muguri verzi de a reduce numărul de metastaze, şi încetini creşterea tumorii, dar orice oncolog este o instituţie terţă ani ştie că germenii - una dintre cele mai eficiente mijloace de prevenire a cancerului. Deci, este în valoare de aşteptare?

Permanent germeni de primire restaurează proceselor metabolice, celulele de energie, creşte de apărare imunitar al organismului şi de a stimula vindecarea diferitelor boli. Posibilitati de alimentatie o doză zilnică de profilactice varză verde, veţi îşi recapătă treptat de sănătate, evitarea crizelor posibil şi condiţii neplăcute. Dar pentru cei care sunt sănătoşi şi lăstarii tineri prevăzută o surpriză plăcută. Potrivit experţilor expunere regulată la germeni enzime rămâne tineri şi prelungi activă, sănătoasă longevitate pribizitelno umane de 20 de ani.


SUBSTRAT

Această depunere stabileşte răspunsuri la aceste întrebări. Care este substratul? De ce are nevoie? Ce este? Puteti folosi ceva mai simplu?

Substratul este un ales amestec special de componente naturale de mediu pentru producţia de grâu înălţime iarba de 10-12 cm de substrat a fost obiectivul principal al sarcina de a găsi un astfel de mediu de germeni de creştere, care ar oferi plantelor un set complet de micro-macro, necesare nu numai pentru dezvoltarea plantelor, dar, de asemenea, pentru a restabili şi menţine un nivel optim al sănătăţii umane, care va fi utilizarea acestuia. Sarcina iniţială nu a fost de a maximiza randamentul de biomasă, şi dă uzină dată proprietăţile farmacologice.

Cu toate acestea, înainte de abordare a acestei probleme, a fost necesară pentru a rezolva o serie de provocări de securitate care vor fi cultivate. Prima sarcină - acest siguranţei epidemiologice, în special a bolilor gastro-intestinale, cum sunt folosite aceste produse brute. Ar trebui să fie imediat subliniat faptul că ideea de a dezvolta substrat exclusă utilizarea, orice fonduri chimice dezinfitsiruschih.

Soluţia a fost găsit într-o combinaţie de trei factoritori:
- Utilizarea ca sphagnum de umplere-turba, cunoscut pentru proprietăţile sale bactericide împotriva organismelor patogene, crearea unei sfere speciale de rizobaktery bacteriene, care blochează şi inhibă dezvoltarea bacteriilor daunatoare - utilizarea forţelor de protecţie a impusca tot mai mare şi sănătos verde. plante sănătoase pe suprafaţa sa (frunze, rădăcină şi fructe) identifică substanţe specifice, care sunt capabile să facă faţă cu orice infecţie. Aceasta este adaptogens cele mai puternice, care sunt încadrate în corpul nostru, creşte foarte mult resursele sale de aparare. Astfel, plante comestibile, cultivate în condiţii de curăţenie, este mai bine să nu se spală.

Noţiuni de bază o împuşcă sănătos verde de grâu este furnizat pe o parte, compoziţia substrat, dând plante tot ce este necesar pentru sănătatea umană şi pe de altă parte - o selecţie tehnologie specială de seminţe încolţite, eliminând apariţia unor boabe de bolnavi şi morţi. Urmatoarea problema este rezolvata substratul este ecologic pure materii prime. Nu este un secret faptul că de căutare pentru materiale ecologice prime în imediata apropiere a centrului industrial major nu este uşor. De exemplu, din toate regiunea Leningrad turbă, doar trei companii producătoare de suficient de turbă pură, să-l vândă pentru export. Noi folosim de turbă de la distanţă foarte din oraşul aceste trei societăţi - Pelgorskoe.

Necesita controale speciale şi alte componente. De exemplu, caolin sau Blue Cambrian lut se extrage în metrou, probabil din zone cu un conţinut ridicat de gaz radon radioactive şi lut albastru-verde, care sunt situate aproape de suprafaţă, în general, nici relaţia cu Cambrian argila nu au, dar culoarea sa de la pluchili pentru acestea conţin oxizi toxice de cupru. Numai specialiştii de control poate asigura ca veti avea ceva care vă va aduce sănătate, nu rău.

După cum se planificase anterior, că varză cu substrat vor fi cultivate în mod independent de consum la domiciliu, apoi la problema de mediu şi de securitate se învecinează cu problema de protecţie faţă de această apă, care pot fi utilizate pentru plantarea împuşcă. În plus faţă de rezolvarea problemelor de specialitate pentru germenii de admisie, acest lucru se face în caolin împreună, zeoliţi şi Shungites - minerale naturale unice, care fac până substrat.

Gravă a treia şi, probabil, cea mai mare provocare - este de a asigura puritatea de nitraţi (săruri de acid azotic) şi azotit (nitrit). Problema de acumulare de nitraţi şi nitriţi în plante tinere de creştere este foarte acută. Lucru pe care digerabile azot sol a plantelor in natura este element extrem de rare, care este atât de rare ca Natura nu oferă mecanisme pentru a limita acumularea lor în plante. Aceasta este, în termeni de plante, azot, atât pentru miser noastre, de aur, nu poate fi niciodată prea mult. În orice amestec de sol pentru cultivarea răsadurilor de azot adăuga întotdeauna suficient pentru a creşte din ea ar fi putut-o instalaţie de adult. Şi pe bună dreptate, deoarece în timpul de creştere a azotului în exces va avea timp să digere şi să recicleze. Cu toate acestea, dacă vrem să mănânce crescute pe sol, astfel răsaduri sau varză în ele, la acest punct ar fi atât de mult de nitraţi şi nitriţi că va pune în pericol nu numai sănătatea dumneavoastră, dar chiar şi de viaţă.

Dezvoltatorii substrat rezolvat aceasta problema, ca întotdeauna complexe şi cu utilizarea resurselor naturale.

În primul rând, el turbă Sphagnum, folosit ca o substanta de umplere, prin natura sa sărăcit "liber" de azot.

În al doilea rând, sub formă de azot, care este utilizată în substrat, pot fi obţinute doar la uzina de muncă, împreună cu bacterii speciale în sudoarea muncii oneste. Dar pentru iarnă în creştere, în condiţiile deficitului de iluminat, chiar şi temperatura mLo. Şi aici intră în joc una mai mult know-how-ul de sistem - un mineral speciale cu privire la nivelul genei, stimulând producţia de enzime vegetale specifice - de azotat de nitrit-reductazei, care distrug nitraţi şi nitriţi direct în celulele plantelor. Iată răspunsul la întrebarea, de ce nu se aplică pentru rasada alte soluri şi amestecuri. Nu din cauza faptului că sunt rele, dar datorită faptului că acestea nu sunt concepute pentru acest scop.

Şi, în sfârşit, am ajuns la principalele sarcini iniţiale care trebuie să fie adăugate la substrat, astfel încât acesta creste, a fost cel mai medicinal şi eficient. Ca întotdeauna, sa dovedit că, pentru a rezolva această problemă, nu trebuie să ne ceva dincolo de scumpe si rare, şi cunoştinţe de proporţii, talent şi o idee frumoasă. făină Dolmitovaya utilizate în dezoxidante de turbă oferă suficient calciu si magneziu. argila absoarbe Cambrian simultan substanţe nocive, care pot intra în substrat cu apa sau aerul şi o sursă de siliciu şi alte săruri minerale solubile slab, dar îi ajută planta să extragă şi să asimileze ei - zeolit. Acesta este un mineral foarte interesant, minat din zona lacului Onega. Uşor sub formă de săruri minerale solubile, iod şi oligoelemente se încadrează în substrat cu deşeuri de la producţia de aditivi alimentari pe baza fucus alge. Numai cobalt, zinc, seleniu şi se adaugă la forme mai exotice, dar au nevoie de o cantitate mică, care nu este o problemă.

GRAU
seminţe
Am înţeles că aveţi de gând să canapea de cereale pentru a îmbunătăţi sănătatea lor (indiferent de scurt sau lung muguri de material săditor). Într-un astfel de caz nu va împiedica stii raspunsurile la mai multe întrebări cu privire la cereale pe care intenţionaţi să le cumpere.

Prima întrebare: Are o sămânţă de viaţă pe care le oferim, indiferent dacă aceasta se va ridica? In general, cerealele bună de grâu pot rămâne viabile în 7 ani, iar în germinarea seminţelor de piramide egiptene conservate de milenii. Cu toate acestea, seminţele, care ne-a adus, de exemplu, din Canada sau America, are aproape de zero germinativă, adică este practic mort (pîine şi o băutură, nu ar trebui să fie).

A doua întrebare, răspunsul la care nu ar strica să ştie: dacă Vaporii de cereale? Atât de bine să păstraţi cereale gravat, nu infectie nu-l va mânca. Dar cum pesticide îmbunătăţi sănătatea noastră, perhaps tu poţi ghici. Asta e doar cine eşti în piaţă va spune adevărul, de la care a luat de cereale.

A treia întrebare importantă: există o matriţă de cereale? În general, atunci răspunsul este întotdeauna fără echivoc - da, există. sporii de mucegai există peste tot şi întotdeauna, deci este în valoare de vorbesc despre, dacă există o ciupercă patogenă şi poate evolua? "

Grâu, care este vândut în reţeaua comerciale obişnuite, pot fi tratate cu erbicide, poate să conţină nitraţi, poate fi lovit insecte grânar şi micoză capabilă să provoace boli grave fungice ale intestinului - kandikozy. Se presupune că în industria de panificaţie pentru tratamentul termic al tuturor mikrooorganizmy patogene muri. Dar această presupunere nu poate fi adevarat. Astfel de cereale, în orice caz nu pot fi folosite pentru dieta cu alimente proaspete.

Prin urmare, grâu, care este utilizat în "supravieţuirea" sub control speciale. Selectate varietate specială de grâu. aplicate strict regulile privind echipamentele tehnice. examineze cu atenţie a proceselor de curăţare, uscare şi depozitare cereale. Grâu, cerinţelor de igienă pentru seminţe încolţite că în scopul de a trata oamenii. Prin urmare, acest grâu este permis să mănânce prime, fără tratament termic.


Revista "Creaţie" № 1-2,2008, şi № 3-4,2008 PM

Miercuri, 30 iulie 2008
Vizualizări: 6521

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
878
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
279
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
392
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
316