ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Trei-04 octombrie — Zilele Mondiale de pasăre ceasAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

WWF îndeamnă toate să se alăture acţiunii internaţionale ale Uniunii Bird rus de conservare şi în termen de două zile pentru a numărului de păsări.

Citiţi păsări pot fi oriunde - in curte la cabana in padure sau doar de conducere la locul de muncă sau de şcoală. Pentru a aborda necesitatea de a nu numai cantitatea, ci de asemenea, tipurile de păsări. Rezultatele unui zi-două de înregistrare (octombrie 3-4) va trebui să trimită un punct focal de acţiuni de masă al Uniunii prin e-mail sopr@dront.ru sau sopr_nn@mail.ru sau completeze un chestionar online .

Anul trecut, Zilele Internaţionale de observaţii de păsări au participat 27 272 de persoane din 68 regiuni din Rusia, care le-au numărat 265 de specii de păsări. Acest rezultat a fost cea mai mare din lume. Spania a fost capabil să mobilizeze "o pereche de binocluri", mai mult de 22 000 de oameni. Al treilea loc a fost în Elveţia (5100 participanti).

Zilele Mondiale de observare a păsărilor - este o ocazie de a atrage atenţia asupra problemei de conservare a păsărilor în general. La urma urmei, oricine poate ajuta "urbane" păsări supravieţui iernii, construirea unei Birdhouse sau "feeder".

Condiţii de viaţă în Kamceatka poate face observaţiile lor formularul de pe site rezervei Kronotsky, coordonator regional de acţiune ( www.kronoki.ru ) sau trimite date despre tine şi pasăre ceas în Kamceatka / Bering WWF ecoregional departament (e afilatkina@wwf.ru adresa). Site-ul a rezervei este situat, de asemenea, fotoopredelitel frecvent întâlnite în specii Kamceatka.

"Pe Peninsula Kamceatka, există 325 de specii de păsări şi subspecii. 41 din ele menţionate în Cartea Roşie a Federaţiei Ruse - Kazan, spune Fedor ornitolog, Kronotsky Reserve - diversităţii speciilor cercetător de păsări pe Peninsula Kamceatka este mai mare decât în alte multe regiuni din Rusia. Kamceatka este cunoscut pentru numeroasele sale coloniilor de pasari, munte vulcanic unic şi a habitatelor de păsări şi a zonelor umede de importanţă internaţională. "

Sursa World Wildlife Fund (WWF) www.wwf.ru

Sâmbătă, 03 octombrie 2009
Vizualizări: 1793

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
42
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
111
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
75
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
225