ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Trei noi cranii alungite, găsite în Antarctica
 

Arheologul Damian Waters și echipa sa au descoperit trei cranii alungite în regiunea La Paille, Antarctica, raportează americanlivewire.com. Descoperirea a fost o surpriză totală pentru lumea de arheologie, deoarece craniile sunt primele rămășițe umane descoperite în Antarctica, anterior știința credea că continentul nu a fost niciodată vizitat de oamenii din epoca modernă.
"Noi pur și simplu nu putem crede așa ceva! Noi nu am găsit doar rămășițe umane în Antarctica, ci craniile alungite! Trebuie să mă ciupesc de fiecare dată când mă trezesc, eu nu pot crede așa ceva! Acest lucru ne determină să revizuim opinia noastră despre istoria omenirii în general", - explică emoționat dl. Waters.

După cum știți, craniile alungite au fost găsite în Peru și Egipt, ceea ce înseamnă că civilizațiile antice au intrat în contact mult devreme decât a fost descris în cărțile de istorie.

Dar această descoperire este absolut incredibilă. Ea ne arată că mii de ani în urmă  au existat contacte între civilizațiile din Africa, America de Sud și Antarctica.

Se crede că craniile alungite au apărut ca urmare a denaturării intenționate. Procedurii în cauză au fost expuși copii ale elitei în multe culturi antice, - precizează secretarul de presă la Institutul Smithson din New York.

Forma capului a fost obținută prin înfășurarea strânsă a craniului moale al unui copil cu o cârpă. Această caracteristică a fost folosită pentru a marca o distincție între clasele superioare și inferioare ale societății.

Cu toate acestea, mulți spun că aceste cranii alungite sunt mult mai mari decât craniul uman obișnuit. Deformarea craniană intenționată poate schimba forma craniului, însă ea nu poate mări volumul său.

În plus, aceste cranii au alte câteva caracteristici fizice importante care le diferențiază în mod semnificativ de craniile umane normale.

Această cunoaștere este extrem de importantă, indiferent dacă sunt craniile umane sau aparțin unui alt tip de umanoizi. Este important că acestea ne ajută să explicăm istoria trecutul nostru. Nu există nici o îndoială că aceste cranii au aparținut unui grup de oameni, incredibil de misterios.

Anterior, craniile similare au fost găsite în Peru.

Principala întrebare, răspunsul la care îi interesează pe mulți oameni contemporani, este dacă craniile nu aparțin extratereștrilor?
 

Miercuri, 30 aprilie 2014
Vizualizări: 5670

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
100
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
39
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
69
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
112