ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Turnul curatatoare are milioane de bacterii din turbinaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Iti place puzzle-uri? Suprafaţa turnului nu este de sticlă, dar transparente. Turnul sine nu se rotesc, şi nicăieri nu este de zbor, dar buzzes ca un roi de albine (ilustrare Agustin Otegui). Aici şi micro si nano aici. Aici şi turbine, precum şi celule fotoelectrice. Şi totuşi - o armată de microbi, repararea prejudiciului structura. Luate împreună, la fel - ekobashnya aspect care nu ar ghici despre numirea ei. Deşi nu veţi găsi în cele mai multe dintre pereţii acestuia. Vino si vom. Să presupunem că se află în faţa noastră doar o fantezie.

Londra pe bază de designer de origine mexicană Otega Agustin ( Agustin Otegui ) cu ambele mâini, sursele de energie curată ("pentru că nu există nici o altă cale), dar nu ne place tendinţa lui spre megalomanie în acest domeniu.

Aici şi acolo există proiecte de cladiri imense cu morile de vânt în partea de sus de pe Titanic, case, împodobită cu panouri fotovoltaice, precum şi domeniile intreaga de panouri solare, care se întinde până la orizont. -Eoliane mori Pro sute de metri altitudine, de multă vreme să devină "decorat" rurale peisaje idilice în mai multe ţări, şi spun că nu.

Agustin, întreabă: "De ce nu începe să gândesc la scară mică despre şi de a folosi" inovaţia verde "la clădiri şi structuri existente (poduri, tuneluri)?

În primul rând, în cadrul acestui proiect au atras de aspectul futurist al turnului, dar un foarte interesant a fost atunci când ne-am familiarizat cu dispozitivul (ilustraţie Agustin Otegui).
În primul rând, în cadrul acestui proiect au atras de aspectul futurist al turnului, dar un foarte interesant a fost atunci când ne-am familiarizat cu dispozitivul (ilustraţie Agustin Otegui).

O idee de sunet pentru a încerca să scrie acelaşi morile de vânt şi panouri solare în forma clădirii, astfel încât să obţină maxim organic şi imperceptibil. Într-o formă sau alta acest truc deja a încercat să facă mai multe ori, dar Otega a adus ideea de a logică sfârşitul său, el a inventat un sistem de colectare a energiei gratuite (precum şi prelucrarea de CO 2), capabil de a fuziona cu cladirea, astfel încât atunci când te uiţi la instalaţiile sunt cu efect de seră deja la douăzeci de metri nu suspect.

Astfel sa născut proiectul nano-Vent piele .

Nu cu cateva sute sau câteva zeci de metri, nu există nici o problemă în acest supervetryak clădire. Este necesar pentru a obţine chiar mai aproape (ilustraţii Agustin Otegui).
Nu cu cateva sute sau câteva zeci de metri, nu există nici o problemă în acest supervetryak clădire. Noi trebuie să obţină chiar mai aproape (ilustraţii Agustin Otegui).

Baza acestui pielii "reţea cu ochiuri dreptunghiulare de câţiva centimetri în diametru. Compilat-o din nanofire (înseamnă, probabil, conductori prin întrepătrunderea un număr mare de nanotuburi). Si au nevoie nu numai pentru transferul de energie.

acţiona ca Firuri axe pentru o multitudine de turbinok eoliene mici situate pe părţile laterale ale fiecărei celule. Lungimea unui astfel de microturbine (formularul gelikoidnoy) este de 25, şi diametrul de 10,8 milimetri.

Apropiat este clar că peretele turnului - o grilă, ale carui celule sunt morile de vânt în miniatură (ilustraţii Agustin Otegui).
0 "size =" 2 "> Închide pentru a goli de peretele turnului - o grilă, ale carui celule sunt morile de vânt în miniatură (ilustraţii Agustin Otegui).

Suprafaţa exterioară a fiecărui turbinei este acoperit cu o peliculă de fotovoltaice pe baza organice.

Mari (câţiva metri), piese de o astfel de reţea trebuie să fie întins pe un cadru metalic, şi chiar de la aceste blocuri mari de constructori va fi construirea de ziduri.

Două surse de lumină şi energie eoliană foloseste o piele ", în acelaşi timp, de a furniza energie electrică la reţea. Această distanţă de perete nano-Vent pielea arata netedă şi monotone, ci din interior, prin aceasta, puteţi observa în condiţii de siguranţă cartier.

Înarmat cu un microscop, ne-ar descoperi că turbinele eoliene şi lame au o structură complexă celulare (figura Agustin Otegui).
Înarmat cu un microscop, ne-ar descoperi că turbinele eoliene şi lame de celulare au o structură complexă (Figura Agustin Otegui).

Agustin consideră că "nanokozha" poate decora turnul original şi case (una din aceste structuri, a pictat un designer, puteţi vedea cifre), dar, de asemenea, este util pentru modernizarea clădirilor existente.

Este sigur să spun că într-un astfel de proiect complex Agustin, dar fezabilă. Este că nanofire la o realitate mai mare, ideea trebuie să fie înlocuite cu conductoare convenţionale. Cu toate acestea, ne-am întâlnit doar jumătate idee. Al doilea pare mai fantastice.

Galerie de pe autostrada si vechea clădire convertită în generatoare de energie folosind nano-Vent cutanate (imagini Agustin Otegui).
Galerie de pe autostrada si vechea cladire, convertită în generatoare de energie folosind nano-Vent cutanate (imagini Agustin Otegui).

Client "umplut" cu grosimea de fiecare mikrovetryaka bioengineered organisme, care ar trebui, în conformitate cu planul, pentru a capta light şi de a folosi energia pentru creşterea şi reproducerea lor, precum şi repararea ei înşişi turbine.

Bacteriile sunt responsabile pentru auto-ansamblu de elemente "piele". De carbon pe care le iau din aer, în cazul în care prosperitatea este "nociv" de dioxid de carbon. În acest sens, turnuri verde cu nano-Vent piele va funcţiona în mod similar cu plante: mediu sănătos.

Cât de eficiente vor presara eoliene de mici roţi în comparaţie cu turbine imense unic - de a judeca prea devreme. Cu toate acestea, pentru proiectantul a fost important efect extern
Cât de eficiente vor presara eoliene de mici roţi în comparaţie cu un singur turbine imense - de a judeca prea devreme. Cu toate acestea, pentru proiectantul a fost important efect extern "dispariţia" de mori de vânt. Pe fotografie - un model de reţea, efectuate în direct şi în calculator (ilustraţii şi fotografii Agustin Otegui).

Interesant, designerul a construit un material plastic modelc lor plase, şi chiar considerat (folosind un model de calculator), deoarece aceste impulsoare va înfăşurarea de aer.

Colţuri ale fiecărui bloc mari "nanokozhi" sunt baterii pentru a stoca energie colectate de turn.

Este adăpostite, de asemenea, senzori care determină eşecul turbinok mici.

Accesul aerului la comunitatea din mai multe tipuri de bacterii au cooperat în asimilarea şi prelucrarea de energie pentru transferul de care axa "se va întâlni cu membrana interioară (2) (ilustraţie Agustin Otegui)." width = 478 height = 367>
Sistemul Frame este o reţea de nanofire (4), responsabil pentru transferul de energie şi nanofibers (5), responsabil pentru transmiterea semnalelor de informaţii; se roteşte în jurul acestei axe de micro-turbine, partea exterioară a căruia este acoperită cu o peliculă de fotovoltaice (3), cât şi din interior (1) pentru a accesa aer la comunitatea din mai multe tipuri de bacterii au cooperat în asimilarea şi prelucrarea de energie pentru transferul de care axa "se va întâlni cu membrana interioară (2) (ilustraţie Agustin Otegui).

Unele materiale de rezervă necesare "piele" pentru samoremonta conţinute în nodurile aceeaşi reţea. Dacă este necesar, nutrienţi "sunt furnizate rotorului de bilă din jurul nanofire.

Aşa cum vom vedea, nu Otegen stinted pe tehnologia "avansat". Dar, în toate proiectului prea utopice pentru a înregistra în curând.

Putere cadru şi componente, baterii reincarcabile (ilustraţie Agustin Otegui).
Putere cadru şi componente, baterii reincarcabile (ilustraţie Agustin Otegui).

În termen de zidurile laboratoare, tehnologia de lungă maturare şi materiale, ceva similar cu cei care "introdus" în Vent-piele Nano artist britanic.

De exemplu, un filamente foarte lungi de nanotuburi de carbon şi "aproape comerciale" tehnologia pentru producerea acestora. Unii oameni de ştiinţă au reuşit să obţină de la eficienţa solare organice decente. Şi, de asemenea, recent a învăţat că virusurile pot fi făcute pentru a colecta electrozilor pentru baterii.

Ideea principală a proiectului: soarele şi vântul îi ajută pe cladire pentru a purifica aerul de gaz cu efect de seră, în acelaşi timp, furnizarea de energie electrică în reţea (Figura Agustin Otegui).
Ideea principală a proiectului: soarele şi vântul îi ajută pe cladire pentru a purifica aerul de gaz cu efect de seră, în acelaşi timp, furnizarea de energie electrică în reţea (Figura Agustin Otegui).

De asemenea, cercetatorii au descoperit cum să conectaţi firele la celulele vii, şi modul în care microbii se crea circuite electrice. Chiar şi proteine solare lung fost fantastic.

Apoi, poate, douăzeci de ani mai târziu nano-Vent piele devenit o realitate? Se angajează să nu anticipa. Dar să spunem că proiectul are dreptul la viaţă este de cel puţin datorita infatisarii sale frumos.

Şi totuşi există ceva fascinant pentru a merge la turn şi deodată descoperi că zidurile ei verde, de fapt, translucide şi sunt alcătuite din turbinok armatei mici.

Deosebit de impresionant, un astfel de turn ar trebui să arate ca în
Deosebit de impresionant, o astfel de turn ar trebui să arate ca în "sălbatice" zone, dar nu şi printre grămezi de zgârie-nori. În plus faţă de natura a va eficient (Figura Agustin Otegui).

Si ce zici de dioxid de carbon? Poate chiar o mie de turnuri de tip nano-Vent piele nu are asupra echilibrului global al CO 2, deşi nici un efect vizibil. Şi 10.000, de asemenea.

Dar turn de observare unor astfel de structuri sunt obţinute foarte bune. Acestea vor fi auto-suficiente în domeniul energiei pentru iluminat pe timp de noapte, cum se spune în ultima moda.

A deveni un magnet pentru turisti turnuri astfel poate contribui la protecţia mediului în mod indirect. Veţi vedea, unul dintre vizitatori, nfrumusetea ronikshis a proiectului, următoarea dată când opriţi la domiciliu bec nedorite. Şi ce o scară planetară, astfel de acţiuni poate produce un efect notabil - ştim.

Materialele furnizate de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru )

Luni, 04 mai 2009
Vizualizări: 2142

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
110
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
63
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
208
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
178