ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ucraina se teme că Dunărea de inundaţii din Moldova petrolAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/19dec07_danube/p1.jpg Ministerul de Natura din Ucraina propune părţii moldoveneşti de a organiza consultări bilaterale cu privire la dezvoltarea de activităţi care pot oferi o protecţie eficientă a Dunării privind poluarea lor de petrol. O scrisoare trimisă la Ministerul de partea moldovenească, a spus «proUA» serviciul de presă al Ministerului Mediului.

Ministerul a constatat că în zona de reglementare Giurgiuleşti pe Dunăre (Republica Moldova) este de-industrialã complexã de transport, inclusiv terminalul petrolier. Ministerul Resurselor Naturale defineşte acest complex ca o sursă de contaminare posibile.

"Imposibilitatea de accidente grave în funcţionarea-industrialã complexã de transport nimeni nu poate fi garantată", - a spus raport.

În cadrul consultărilor bilaterale, potrivit Ministerului Mediului, pot fi determinate de punctul de Dunăre, în secţiuni care ar putea fi încurajate să pună în aplicare măsuri pentru a retine (interceptarea) a poluării cu hidrocarburi.

Ministerul Resurselor Naturale subliniază că, dată fiind viteza de Dunăre, probabil locul cel mai eficient posibil pentru a capta mareea neagră, care pot conferi în aval, vor fi amplasate pe teritoriul Ucrainei, care ar trebui să se concentreze mijloacele tehnice necesare.

Partea ucraineană consideră că o finanţare gamă completă de prevenire a accidentelor ar trebui să fie asigurată, Republica Moldova, în calitate de parte la originea posibilă a efectelor nocive.

http://ru.proua.com

Miercuri, 19 decembrie 2007
Vizualizări: 2836

Citiţi de asemenea

Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
99
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
94
Compania chineză Hanergy a prezentat cel mai eficient panou solar cu o singură joncțiune, construit vreodată în lume.....
3847
Locuitorii din Edineț sînt nevoiți să suporte mirosul insuportabil din localitate, din cauza zecilor de pești morți care...
201