Ucrainenilor le este vîndută brînză, lapte condensat și unt contrafăcute

/ Vizionări: 1210

Украинцам продают поддельный творог, сгущенку и сливочное масло

Pe rafturile piețelor și magazinelor a început din ce în ce mai mult să apară brînza contrafăcută. Despre acest lucru a anunțat Asociația producătorilor de lapte (APM).

FAPT. Potrivit datelor Asociației, brînză falsificată a fost deja găsită în unele regiuni ale Ucrainei, ultimul caz fiind înregistrat în Nikolaevșcina.

Cum să scăpați de zahăr și colesterol în sînge doar într-o lună?
Cum să scăpați de zahăr și colesterol în sînge doar într-o lună?

FALSIFICARE. Experții au spus că, de regulă, o astfel de "brînză de vaci" se vinde la kilogram. Ea nu crează nici o suspiciune cumpărătorului: produsul nu are un miros specific, are un gust plăcut și este ieftin - aproximativ 40 UAH pentru un kilogram. Cu toate acestea, avertizează experții, brînza respectivă are o trăsătură specifică - se dizolvă în lapte.

CONCLUZIE. Cumpărînd brînză contrafăcută de la piață, cumpărătorii obțin o "suzetă" în locul unui produs util cu calciu, notează Asociația. Acest lucru se datorează faptului că acesta nu este un produs lactat, deoarece proteina lactată din compoziția sa a fost înlocuită cu cea vegetală. De aceea brînza contrafăcută nu se strică cîteva săptămîni, au adăugat experții.

REAMINTIM că, mai devreme, experții a spus că în Ucraina este contrafăcut foarte des laptele condensat și untul.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137