Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/health_tv/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Uita-te la televizor — pregăteşte să moară prematur
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Uita-te la televizor — pregăteşte să moară prematurAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Oamenii de stiinta de la Institutul de boli de inima si diabet la ele. Baker din Melbourne a adus pericolele TV formulă: la fiecare ora petrecuta vizionarea TV creşte probabilitatea de moarte prematură în vârstă, departe de senil, la 18%.

Dacă sunt folosite în fiecare zi să se relaxeze în seara la locul de muncă după ecranul televizorului, ştiţi că aveţi toate şansele să moară prematur. Oamenii de stiinta de la Institutul de boli de inima si diabet la ele. Baker din Melbourne derivate chiar o pericole TV formulă: la fiecare ora petrecuta uitam de televiziune creşte riscul de moarte prematură în vârstă, departe de senil, la 18%. Şi nu este vorba de câteva ore suplimentare, şi toate dintre ele. Asta este, dacă ziua te uiti la televizor mai mult de cinci ore, să fie pregătit că este foarte probabil să moară, a intrat abia la vârsta de pensionare. Asta nu e tot: probabilitatea de cancer creste la 9%, deces din alte cauze - 11%. Pentru prima dată în acest studiu a fost publicat în Journal of American Heart Association circulatie, iar acum acest studiu uimitor spune ziarul britanic The Times. Studiul este realizat printre iubitorii de televiziune din Australia şi Franţa de mai mulţi ani.

Un total de 8800 la care au participat bărbaţi şi femei în vârstă de 25 de ani şi mai mari. Ei au toate TV urmarit in fiecare zi pentru cateva ore. Si toate acestea pentru 6.5 ani să ia în mod regulat un test de sânge pentru a detecta nivelurile de glucoză din sânge şi alţi parametri, cum ar fi colesterolul. Toţi subiecţii au fost împărţiţi în trei grupuri: cei care ma uit la televizor mai puţin de 2 ore pe zi, care se priveşte în decurs de 2-4 ore, ceasuri şi care mai mult de 4 ore. În al treilea grup sa înregistrat 284 cazuri de moarte prematură. 125 ori cauza de deces a fost de cancer în 87 cazuri a fost bolile de inima.

Interesant, fanii stau în seara pentru o carte sau un computer poate fi liniştită: nu TV este periculos, în sine, sau la radiaţii, dar pur şi simplu faptul de a unui lung proces de a nu face nimic. Deci, spune liderul studiului David Dunstan. Potrivit acestuia, o şedinţă la un calculator acasă sau la birou şi cauzând ireparabile dăuna sănătăţii, dar atunci când uitam la televizor sau creierului, sau articulaţiile degetelor lungi nu sunt activ de lucru. Centrul atenţiei se reduce la un punct, care nu determina organismul sa se relaxeze, dar ocupă o lovitură serioasă la sistemul de circulaţie şi a respiraţiei. Astăzi în lume este uitam la televizor - cel mai popular joc sedentari, spune The Times.

David Dunstan: "proces de evoluţie a cerut ca organismul uman este în mişcare. Şi cu atât mai mult organismul nostru nu este conceput pentru a avea o lungă perioadă de timp pentru a sta şi de ceas la un moment dat. Tehnologice, economice şi procesele sociale au devenit incredibil de rapid flux, care rezultă în modul nostru de viaţă se schimbă mai repede decât a corpului şi structura organelor interne. Oamenii nu folosesc muşchii lor ca şi înainte, şi în aceasta constă pericolul mare. Cei mai mulţi oameni în lumea dezvoltată îşi petrece toată ziua, se deplasează numai în spaţiul de scaun pentru canapea, de la maşină la birou şi apoi vin acasă de la locul de muncă şi imediat se încadrează într-un scaun şi stick la TV.

Acest lucru este periculos, pentru că perioadele lungi de imobilitate incalca proceselor de reglementare în organism, cu grăsimi şi zahăr nu sunt digerate, şi se acumulează în organism. Chiar daca te uiti la TV rar, are sens să faci ceva mai util. Mai ales daca ai siyachaya locul de muncă. Oamenii subestimează importanţa muncii fizice şi nevoia de efort fizic.

Faptul că privitul la televizor prelungită nu este clar în beneficiul organismului nostru, a fost mult timp cunoscute, dar cercetatorii efectuat mai întâi un studiu mai amplu şi sa constatat că cifrele exacte afecta TV. În Marea Britanie, oamenii pe TV ceas medie de 3 ore pe zi. În Scoţia, unde mai adesea rece, şi această cifră creşte la 3,6 ore. fanilor americani din total TV pentru a doua zi vor avea ecrane de până la 8 ore!

Foarte adesea, abuzul de televiziune merge mână în mână cu celelalte dependenţe: fumatul, consumul de alimente bogate in colesterol si dieta nesanatoasa.

Acum, cercetătorii au stabilit un alt scop: de a identifica relaţia dintre viteza de ardere de grăsime şi zahăr în organism şi prin urmare, o persoană face în termen de o zi lucrătoare exerciţiu de lumină şi de mers pe jos, înainte şi după masa de prânz.

În cazul în care adulţii sunt ucise uita la televizor, în cazul copiilor "Banditul cu un singur ochi", inhibă dezvoltarea şi conduce la încălcări grave în psihicul. Oamenii de stiinta de la Academia Americana de Pediatrie a aflat la sfarsitul anului trecut că, în familiile în care televizorul este mereu pe la noapte (chiar ca un fundal, atunci când nimeni nu se uita), copiii încep să vorbească mai târziu şi să spun mai puţine cuvinte.

Lipsa de comunicare şi practica conversaţional duce la faptul că acestea încep să se retragă în ei înşişi, şi, prin urmare mai predispus la astfel de incidenţă de agresiune şi de obezitate. dovada in plus - un nivel ridicat de ucidere în masă în şcoli americane, spun oamenii de stiinta de la Universitatea din Washington. Şi absolut indiferent de ceea ce copiii de ceas. Profesorul Dimitri Kristakis spune: chiar arată predarea programelor pentru copii de televiziune, cum ar fi Baby Einstein ("Little Einstein") afectează în mod negativ capacitatea lor de învăţare. Studiile au arătat că fanii mici de TV cunosc cuvinte mai puţin şi mai puţin probabil să folosească, decât persoanele care rar ma uit la televizor sau nu ma uit la ea, la toate.

Liz Attenborough, director al Departamentului de copii din Marea Britanie de caritate organizaţia naţională Literacy Trust, este de părere că un alt pericol TV - lipsa de înţelegere între copii şi părinţi. "Lucru este - spune ea - pe care părinţii, atunci când casa lor este inclus de televiziune, care lucrează ca fundal, în timp ce ei au reusit in bucatarie, vorbesc rar cu copiii lor. Prin urmare, o mulţime de probleme, inclusiv cea pe care copiii devin adolescenţi, nu este absolut capabil să comunice cu părinţii şi nu aproape de ei. "

Ce poate înlocui TV? Dacă aveţi mai mult de patruzeci de ani, este posibil ca unele alternative: cărţi citite în mare măsură, şi pe Internet nu te simti pe deplin confortabil. Dar dacă sunteţi mai tineri, este mai bine pentru a comuta la YouTube si alte servicii de Internet. Role sunt mici, puteţi vedea mai multe schimburi de focar, creierul nu duller ... Sau citi ştiri online. Cardiacă, totuşi, acest lucru nu va funcţiona mai bine, dar cum se spune, din două rele ...

Valentin Maltsev

chaskor.ru

Sâmbătă, 30 ianuarie 2010
Vizualizări: 1937

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
168
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
140
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
138
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
145