ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un alt uita-te la istoria RusieiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Un alt uita-te la istoria Rusiei

Război împotriva Rusiei este deja foarte lung si foarte, foarte de succes. Desigur, nu luptele de pe domeniile-ţiilor, unde am toate sunt întotdeauna bătuţi şi rănit foarte mult, şi în cazul în care Occidentul a castigat mereu şi continuă să câştige - în războaiele informaţii.

Scopul principal - pentru a dovedi locuitorilor din ţara noastră, că acestea sunt prost Redneck descreierat, nici măcar un al doilea-rata, dar undeva la nivel 6-7, fără trecut şi viitor. Şi s-au dovedit aproape - chiar autorii multor articole patriotice de acord cu această abordare complet. Exemple? Te rog!


Exemplul 1. Hedavno am sărbătorit aniversarea a 1000 de creştinismul în Rusia. Iar atunci când a apărut la realitate?
Prima de capital (doar capitala unei ţări mari!) Oraş slovenă, a fost fondată în 2409 la la Shay epoca (3099 ani de la crearea lumii) sursă de informaţii - cronica Holopaw a mănăstirii de pe râul Mologa, cronograf, academician M. H. Tikhomirov, "Note pe Moskovii S. Herberstein," The Legend of Slovenia şi Ruse ", având circulaţie pe scară largă şi înregistrate de către etnografi multe.
Deoarece se consideră că Hovgorod construit pe site-ul Slovenska, am aterizat un lider arheologi excavat, cât plauzibile. Literalmente am răspuns: "Şi Dumnezeu ştie. Suntem deja acolo înainte de site-uri Paleolitic săpat.


Exemplul 2. Se presupune că undeva în secolul al 8-lea sălbatice şi incompetenţi calificat slavi prost, efectivele de rătăcire de pădure, numit pentru o Rurik Viking şi a spus: "Vlad-ne despre Euro-pene Superman mare, dar noi , idioţi, se poate face nimic. " (Rezumatul circulaţie a unui manual de istorie).
Ha, într-adevăr, Rurik - nepotul lui Prince din Novgorod Gostomysl fiul său, fiica, si a atins de către unul dintre prinţii vecine rang mai mic. A fost proiectat cu fraţii, pentru că toate cele 4 fiul Gostomysl murit, sau au murit in razboaie. A fost adoptat de comun acord cu bătrânii, şi Zelo deranjat să câştige respectul în Rusia. Sursa: Cronica Ioakimovskaya a istoriei ruse Tatishchev, "Brockhaus şi" EF-ron, etc


Exemplul 3. Implantat avizul Pretutindeni că aproape civilizaţiei doar de trecut a fost Imperiul Roman, un eşantion de legalitate şi moralitate. În general, că lupta cu gladiatori din Roma, că jefuitorii moderne mennoe indulgenţa în Irak - un câmp fructe de padure.
Morală a lumii occidentale, în special, nu sa schimbat, şi continuă să provoace dezgust printre sălbatici ", cum ar fi rusa, chineza si Daghestan. istoria oficială: marele, civilizatii frumos şi puternic Roman a căzut sub loviturile de sălbatici mirositor Shaggy. Ha ostochertevshie de fapt, toate (ca americanii noi) au fost supuse reajustare de vecinii mai respectabil.
Desculţă, prost armate romane de infanterie (manual deschisă privind istoria lumii antice, şi admira, la Legiunea) era de a uza de prizonieri din oţel din topuri şi la cai "katafrakta copite-Riyami. Principala sursă de informaţii - "Katafraktarii şi rolul lor în istoria de război" de AM Khazanov. (Alţii nu-şi amintesc, dar oricine poate face dezordine autosearch pentru ei înşişi. Materialul este o mulţime - doar scoala nu este permis. "Nociv").
Cele mai interesante - de unde au venit de la "curăţate" Roma hunii? Ob, Ugra, Volga, Ural, In-Azov ... Morminte cu katafraktariev parţială arme găsite în Daghestan. Ai patrioţi tovarăşi de pe hartă lung uitat? Deci, în cazul în care hunii la Roma merge? " De ce "Wild Rusia" în Europa Gardariki - Teren de Cities numit? Acum, nu contează, pentru că suntem oameni fericiţi sărbătorim 1000 de ani de Rusia, cred Rurik care au venit de la maestru norvegiană, care a fondat Rusia, şi chiar, cum ar fi, mândru de astfel de antecedente.


1:0 în favoarea Occidentului.

Al doilea obiectiv idioti împotriva Rusiei. În secolul al 8-lea un al consiliului de prinţii ruşi tras la porţile Constantinopolului, şi aprobataşteaptă ca Rusia nu este acolo şi apoi, devine dificil. Prin urmare, în secolul următor pentru Rusia a fost planificată sclavie pe termen lung. Hashestvie mongol-tătarii şi 3 secole de depunere şi de umilinţă. Ce mărci de această eră a realităţii? Nu nega la jugul lui lene Luni-mongol, dar:
De îndată ce Rusia a devenit cunoştinţă de existenţa a Hoardei de Aur, acolo a mers imediat la cei tineri, care ar ... jaful a venit de la bogaţi China, în Rusia de mongoli. Acesta este cel mai bine descrisă de raidurile ruse secolului 14 (pentru cei care au uitat - jugul este perioada 14 - 15 sec).


În 1360 băieţi Novgorod, lupta a avut loc pe râul Volga la gura Kama, şi apoi a luat Stuhr-ism mare oraş Tatar Zhukotyn (Dzhuketau în apropiere de oraşul modern Cistopol). După capturarea ushkuyniki non-estimat averea sa întors şi a început să "Coats aba trage" în Kostroma.
De la 1360 la 1375 din Rusia, cu opt campanii majore în Orientul Mijlociu pe Volga, nu numărarea raiduri mici. În 1374 Novgorod pentru a treia oară au luat cetatea de Bolgar (aproape Kazan), apoi a mers în jos şi a luat el însuşi Shed - capitala Khan Mare.
În 1375 la Smolensk la baieti bărci şaptezeci sub autoritatea guvernatorului Procopius şi nulis Smolyanina mişcare în jos Volga. Deja pe tradiţie care le-au cauzat "vizită" în oraşul Bolgar şi Sarai. Şi conducătorii Bulgariei, predate de către experienţă amară prin oferirea unui tribut mare, dar, capitala lui Khan de Sarai, a fost luată cu asalt şi jefuit.
În 1392 a luat din nou ushkuyniki Zhukotyn şi Kazan. În 1409, guvernatorul a condus Anfal 250 ushkuev Volga şi Kama. Şi, în general, bate tătari în Rusia nu este considerată o faptă, şi de pescuit.


În timpul tatarilor "jugul" rusesc tatari a mers la fiecare 2-3 ani, Sarai concediat zeci de ori, Tata-rock vândute în Europa în sute. Ce-ai făcut ca răspuns la tătari? Am scris o plângere! La Moscova, în Hovgorod. Zha-loby conservate. Nimic mai mult "asupritorilor" nu ar putea face. Sursă de informare cu privire la creşteri de spus Tym - veţi râde, dar aceasta monografie istoric tătară Alfred Khasanovich Hali-kov.
Ei ne spun măsura în care aceste vizite pur şi simplu nu pot! Dar scoala spune încă cum stîngace barbatilor rusi plâns şi a trimis fetele lor în sclavie - deoarece, după cum vite supus.
Şi tu, urmaşii lor, de asemenea, că crezut penetra. Avem pe cineva se îndoieşte de realitatea de asuprire?


2:0 în favoarea Occidentului.

În secolul 16, a venit la putere Ivan cel Groaznic. În timpul domniei sale în Rusia:
- Introdusă proces cu jurati
- Gratuit învăţământul primar (şcoli religioase)
- Carantină medicale la frontierele
- Administraţia locală aleasă, în loc de guvernator
- Apărut pentru prima dată armatei regulate (şi din lume primul uniformele militare - in Sagetator)
- Oprit de raiduri tătară
- A stabilit egalitatea de şanse între toate segmentele de populaţie (ştiţi că, la momentul iobăgiei în Rusia nu exista la toate? Agricultor a fost obligat să se aşeze pe pământ, unless plătiţi chiria ei, şi nimic mai mult şi children lui au fost considerate libere de la naştere, şi. Any caz!).
- Interzis de muncă forţată (sursa - Statutul Cartea lui Ivan cel Groaznic);
- Monopol de stat asupra comerţului cu blănuri, a intrat cel Groaznic, a anulat toate 10 (de syat) ani în urmă!.
- Pe teritoriul ţării a crescut cu 30 de ori!
carti - Emigrarea din Europa mai mult de 30 000 de familii (cei care locuiau de-a lungul Zasechnaya caracteristici plătite de ridicare 5 ruble per familie. consumare conservate).
- Impozitele Creşterea bunăstării (şi plătite) în timpul domniei lui a fost de mai multe mii (!) Procent.
- Pentru toate domniei nu a existat nici executat fără judecată, numărul total de "re-pressirovannyh" a fost trei-patru mii. (Ori au fost elegant - amintiţi-vă de noapte Bartolomeu-evskuyu).
Acum, amintiţi-vă că aţi spus despre Ivan cel Groaznic la scoala? Ce un tiran sângeros şi a pierdut războiul livoniană, şi Rusia au zguduit în groază?


3:0 în favoarea Occidentului.

Deja în 16-lea secol în EuropaIeşiţi mulţime de broşuri pentru fiecare cetăţean descreierat. Acolo scrie-a dovedit că ţarului rus - un beţiv şi un lecher, precum şi toate subiectele - cum ar fi sălbatici. Şi de învăţăturile ambasadorilor remarcat faptul că regele - un antialcoolic, neplăcut inteligent, beţivi nu poate sta ferm, si a interzis chiar şi consumul de alcool la Moscova, care rezultă în "bautura" este posibilă numai în ţară, de aşa-numitele "băuturi alcoolice" (în cazul în care pour). Sursa - studiu "Ivan cel Groaznic" Kazimierz Waliszewski, Franţa. Ghici Acum, cu de trei ori - care dintre cele două versiuni prezentate în manuale? În general, manualele noastre se bazează pe principiul că tot ceea ce se spune despre Rusia detestabil, este - adevărul. Tot ceea ce a spus bun sau vrazumitel ie, este - o minciuna.


Un exemplu. În 1569, Ivan a venit la Hovgorod, care au avut, de aproximativ 40 000. Acolo, epidemia este furios, şi rebeliunea miros. Ca urmare a gazdă suverane, complet conservate shiesya în sinodik, memorial listele marca 2800 mort.
Dar Jerome horsey în "Note asupra Rusiei" indică faptul că Gărzile au fost tăiate în Hovgorode 700 000 (şapte sute de mii ())? Oamenii.
Ghici care dintre cele două cifre este considerat a fi istoric exacte?


4:0 în favoarea Occidentului.

Wild Rusă plâns şi moaning. Şi ei sunt în mod constant furat şi furate în sclavie elegant Crimeea BA-surmany. Un strigăt din Rusia, şi să plătească tribut.
Aproape toţi istoricii poked degetul în tristeţe, slăbiciune şi laşitate a conducătorilor ruşi, care au fost incapabile să facă faţă chiar şi cu plyugavenkim Crimeea. Şi, întrucâtva, "uita" ca oricare din Hanatul Crimeii nu exista - a fost unul dintre provincii ale Imperiului Otoman, care era turc GAR-nizony şi se aşeză Otoman vicerege.
IN nimeni nu are nici o dorinta de a acuza Castro că el nu poate capta o bază americană din mica insula lor?
Imperiul Otoman, de această dată, în mod activ dezvoltarea în toate direcţiile, având cucerit tot pământul Medi-nomorskie, care se întinde din Iran (Persia), precum şi intensificarea în toată Europa, mergi la Veneţia şi a asediat Be-Ei bine.
În 1572, sultanul a decis să cucerească sălbatice şi, în acelaşi timp, a fost declarat pamflete Europene, Moscovei. Din Crimeea spre nord, sa mutat 120 de mii de soldaţi, a sprijinit cu 20.000 ieniceri şi 200 de tunuri. Aproape de dere-Venka Molodi otomanii cu care se confruntă 50000th guvernatorul echipa Mihail, Vorotynsky. Şi armata turcă a fost ... Nope, nu a oprit - taie complet! De atunci, debutul otomanilor la oprit de co-sedey - şi să încerce să se implice în campaniile de cucerire, dacă armata aproape sa înjumătăţit Lee! Fie ca Dumnezeu să se abate de la vecinii săi. Ce ştii despre această bătălie? Hichego? Asta e doar ea! Aşteptaţi 20 ani despre implicarea Rusiei în al doilea război mondial, de asemenea, începe să "uite" în manuale.
La urma urmei, întreaga umanitate "progresiste" are o lungă şi ştie sigur - Hitler a câştigat de către americani. Şi "greşit" în acest domeniu, este timpul să se stabilească manuale Rusă. Informatii despre batalia de la tinere pot fi, în general, clasificate ca fiind închisă. Nu lasa Redneck Rusă Dumnezeu ştie că actele de strămoşii în Evul Mediu, de asemenea, poate fi mândru de! El va dezvolta nesănătoase, conştiinţa de sine, dragostea de patrie, pentru actele sale. Aceasta - în mod corect.
Deci, pentru a găsi date despre batalia de la Moldodyah dificil, dar posibil - într-o carte de referinţă specializate. De exemplu, în Enciclopedia armelor "Kim trei rânduri scrise.


Deci, 5:0 în favoarea Occidentului.

Prost Rusă mocasini. Amintind de invazia mongolă, mă întreb întotdeauna - cum au reuşit să colecteze săbii atât de mulţi?
La urma urmei, săbii forjate numai începând cu 14-lea, şi numai în Moscova şi Daghestan, în Kubachi. Aceasta este furculiţă ciudat - se transformă pentru totdeauna am Daghestanians neaşteptat identice. Deşi toate manualele, între noi, întotdeauna o pereche de ţări ostile enumerate. Nicăieri în lume pentru a falsifica sabiile nu au învăţat - este mult mai complex de artă decât ar putea părea. Ho progresul avansează, 17-lea. Sub-Pentru a da loc la altularme. Înainte de naşterea lui Petru 1 a rămas destul de un pic. Care a fost Rusia?
Dacă credeţi că manuale, unele, cum ar fi, în romanul lui Tolstoi "Petru întâi" - un patriarhal, ignoranţi, sălbatice, inerte beat, ...
Ştiaţi că Rusia este înarmarea întregii Europe armament avansat? manastiri anual ruso-skie şi sute de turnătorie vândute de tunuri de acolo, mii de muschete, arme cu lamă. Uşor surse au - iată un citat din "Enciclopedia armelor:
"Interesant, producătorii de arme din secolele XVI-XVII au fost nu numai Educat-Reva Pushkarsky de metri, dar manastiri. De exemplu, o producţie destul de mare anvergură de arme au fost construite in manastire Co-Lovetsky şi în Manastirea Kirillov-Belozersky.
arme deţinute şi foarte aplicat cu succes la Don şi cazacii Zaporozhye. Primul bărbaţi ie utilizarea de arme Zaporozhye cazaci se referă la 1516.
În secolele XIX-XX în Rusia şi în străinătate, sa considerat că înainte de artilerie a fost pe Petru tehnice înapoi. Ho aici sunt faptele: în 1646 plantele Tula-Kamenski Olanda pune mai mult de 600 de tunuri, şi în 1647, 360 runde de artilerie 4,6 şi 8 lire sterline.
În 1675, fabricile de Tula-Kamenski expediate în străinătate 116 de tun din fontă, 43892 de bază, 2934 grenade, arme de barili 2356, 2700 săbii şi 9687 de tone de fier.
Iată o Rusie sălbatice şi înapoi, despre care firma în şcoală.


6:0 în favoarea Occidentului.

Apropo, din timp în timp, am găsit Russophobe, care susţin că numai vyshenapisan ie nu poate fi, deoarece chiar vysokoprogressivnye şi dezvoltare în Marea Britanie şi Franţa au învăţat să vorbească, exprimate numai în secolul 19. Da, dar haideţi să haideţi să mergem la Muzeul de Artilerie din St Petersburg. Unul din tun din fontă, turnate în anul 1600 există cinic situată pe standul pentru vizualizare publică. Oamenii nu cred că Rusia, pe tot parcursul istoriei sale, şi toţi parametrii preluat Europa, aproximativ două secole. Ho ...
Concluzie ratat. Mousse cu ani de şcoală, reiterăm că toate istoria noastră este ca o groapă de gunoi og Romney, în cazul în care nu un singur loc luminos, nu un singur conducător decente.
Victoriile militare sau nu acolo, la toate, sau acestea să ducă la ceva rău (o victorie asupra turcilor ascunde-camping, deoarece codurile de lansare nucleare, precum şi victoria asupra Hapoleonom duplicat sloganul Alexandru - poliţistul regiunii europene).
Toate ca stramosii inventat - acesta este fie adus la noi din Europa, sau doar un mit nefondat.
oameni descoperiri Hikakih rus a făcut, nimeni nu a fost lansat, dar dacă cineva ne-a abordat pentru a vă ajuta - a fost sclavie. O parte din toate Rusă - să se pocăiască, mărturisim şi ne pocăim.
Puţin mai mult de o sută de ani de război informaţii - şi în toate dintre noi au deja plantate sentiment de non-utilitatea. Suntem mai mult ca strămoşii lor nu cred în dreptul lor. Uită-te la ea-up cu politicienii nostri: ei sunt îndeplinite în mod constant.
Hikto nu trebuie să aducă la proces Domnul Jada pentru promovarea terorismului şi colaborare cu criminali - încearcă să-l convingă că nu era destul de bine.
Suntem în pericol Georgia - şi nu efectuează ameninţări. Danemarca scuipă în faţă - şi împotriva ei intră chiar sancţiuni. Ţările baltice şi-au stabilit un regim de apartheid - politica feciorelnic otvorachi-Ing.
Oamenii au nevoie pentru a permite vânzarea de arme să se apere - se spune în mod deschis cretins lipsit de valoare, care, prin nebunia, sacrificate imediat reciproc.
De ce Rusia ar trebui să apere? După toate, ea - are intotdeauna dreptate! Pentru a spune acest lucru nu este rezolvată de către nimeni altcineva. Credeţi că - doar politicile actuale sunt ezitante, dar în schimb, aproape, altele vor veni. Ho Niciodată nu sa întâmplat niciodată. Deoarece sentimentul de inferioritate nu este pus pe postul de Ministru al Afacerilor Externe. Ele au început sistematic cultivat încă din copilărie, atunci când copiii spun: bunicii nostri au fost foarte prost, prost de oameni, incapabili de deciziile cele mai elementare.
Ho, pentru a le din Europa a ajuns la un unchi Rurik bun şi înţelept, a devenit propria lor şi să le predea. El şizdal pentru ei de stat a Rusiei în care trăim.
Otravă, picătură cu picătură, varsă în suflet, şi atunci când o persoană iese din şcoală - el a fost obisnuit deja smot Ret-vest, ca o gazdă bună, mai inteligentă şi dezvoltat. Şi la cuvintele "democraţie" începe să stea reflex pe picioarele din spate.
Ceea ce lumea occidentală ştie cel mai bine - deci este la război informaţii. Lovitură a fost tratate la locul pe care nimeni nu a avut ideea de a proteja - pe program educaţional. Şi, Bedilion Vest. Rămâne să arate un pic de răbdare - şi copiii noştri tarandu-se în genunchi spre partea cea mai apropiată şi nu-proprietari au cerut permisiunea de a linge cizme. Deja crawl - o pereche de zile in urma am prins o bucatica de transfer de suc Ku "Ceea ce Rusia are nevoie de propria moneda", corect?. Apoi, acesta va fi: "De ce am nevoie de o armată?". Şi apoi: "De ce este statalităţii?"
West a castigat. Părţi.
Ce? Dacă nu doriţi ca copiii facut sclavi - nu este nevoie să ţipe că vom fi Bo rotsya, când vine momentul, dar pentru a le salva chiar acum.
O oră a venit, războiul este aproape peste pentru avantajul copleşitoare a inamicului. Huzhno urgent să rupă cursul predarea istoriei, schimbând accentul de formare pe pozitive. Fetele mele, încă, 4 şi 5 ani, dar atunci când merg la scoala - Am prevede zile întuneric.
Reclamaţiile cu privire la calitatea slabă a învăţământului este garantată. În cazul în care un istoric nu i învăţăm pe copii cărora acest lucru a fost important în istoria omului, ca Rurik sau nu ştiu despre lupta Molodinskuyu - prin urmare, trebuie să plătească amenzi din buzunar. Şi chiar mai bine - să dea în judecată Ministerul Educaţiei cu privire la difuzarea de informaţii false. Hanyat avocat bun şi dureros acestea popinat - Să mâncărime. Ho pe "buna" Nu am nici bani. cip slab pentru a salva reale au apărut sau strămoşii?
A doua metodă este un pic de a consolida poziţia în faţa războiul informaţional - să ceară conducătorilor urmăririi penale în baza acuzaţiilor de incitare la ură etnică de predare-ING informaţii false istorice.
Exemple - greutate. Recall jugul tătarilor. Ne-ar spune că tătarii au fost oprimate de rusa, dar nu-govo ryat că Rusia tătarii au jefuit nu mai puţin elegant. Ca urmare, nu există resentimente în rândul concetăţenilor ruse să vomu pe motive rasiale. În plus, infracţiunea este greşită. Toate dintre noi sunt bune, şi s-au comportat exact la fel. Sau, de exemplu, anul trecut, în Kazan sarbatorit (sau a încercat să verifice) în ziua în care memoria a tătarilor, care au luptat pentru primul nascut al trupelor ruseşti.
Halitso confruntare aparent pe o baza naţională. Deşi, în realitate, oraşul nu a luat nici ruso-CAL, şi rus-tătară () Trupele!. Acoperirea comenzilor Streltsi prevăzute de cavalerie Shig-Alea - şi dacă el a fost german, eu sunt gata să pledeze Papa.
Trupele ruse au luat-tătară Kazan, eliminând influenţa din Istanbul de pe Volga, şi protejarea persoa-nelor paşnică de raiduri, zeci de mii de sclavi eliberaţi. Este suficient să recunoască participarea tătari în această cauză nobilă - şi problema naţională devine acută.
Ho Eu nu sunt un avocat, şi nu ştiu cum să dash off o declaraţie într-un mod care nu lasă şi nu a trimis în iad.
Apropo, nu exista nici timp menţionate planul de Dallas alimentare discordie naţionale. Şi nimeni nu a observat cum el efectuate. De asemenea, în şcoală.
profesori buni semăna discordie cu sârguinţă printre cele mai mari grupuri naţionale - Rusă şi tătarii. Întregul curs al istoriei tickled cu modul în care tatarii au atacat, astfel cum rus a mers pe tătari, etc Ho nicăieri indică faptul că tătarii sunt simbiot noastra, oamenii-mate.
Piese tătară sunt întotdeauna aparţinut trupelor ruse, au luat parte la toate razboaiele ruso - şi intestinului, precum şi în luptele împotriva inamic extern. Putem spune că tătarii - este doar Rusă lumina con-ţă. Sau Rusă - armata tătară falsificate.
Tătarii au luptat împotriva Mamaia, pe teren Kulikovo, împreună cu gazda Moscova, tătarii prima ATA-forjate inamic în Suedia şi războiul livoniană, în 1410 la Grunwaldunitatea din armata polono-rus-tătară va pune pe fugă cruciaţii rupt coloana vertebrala de Teutoni - şi, de nume, dar tătarii au avut prima lovitură.
Uneori oamenii mă întreabă de ce nu am mentionat lituanienii. Deci, vorbim - Rusă. Marele Ducat al Lituaniei a fost statului rus, populaţia Rusiei, vorbind în limba rusă, şi chiar şi documente a fost realizat în limba rusă.
Şi ai crezut că o ţară mică rasiste pe coasta Mării Baltice a fost o dată statele mare?


7:0 în favoarea Occidentului.

Avem 4000 de ani de viaţă cu tătarilor alături. Luptat, prieteni, rude. Setaţi pe romanii, cruciaţii, otomanii, polonezi, francezi, germani ...
Şi acum, copiii noştri deschide un manual, şi se scurge de la fiecare pagină: dusmani, inamici, duşmani ... Punct de vedere legal este numit de incitare la ură naţională. Dar, de fapt - de obicei informaţii război.
Războiul continuă ...


Alexandru Prozorov
Full text
Pregătit de către redactorii Jan Koreushem.


Vineri, 12 ianuarie 2007
Vizualizări: 3326

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
278
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
163
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
272
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
111