Un canadian a donat in scopuri caritabile câștigul de milioane de dolari la loterie

/ Vizionări: 2628
Tag-uri: ,

Канадец пожертвовал на благотворительность свой многомиллионный выигрыш в лотереюPensionarul canadian Tom Crist a câștigat la loterie o avere - 37 milioane de dolari, însă el nu a luat banii, luând decizia să doneze întreaga sumă în scopuri caritabile. "Nu am nevoie de bani", - a explicat el acțiunea sa nobilă într-un interviu cu mass-media locală.

Potrivit pensionarului, el a avut noroc în viață: a lucrat 45 ani în aceeași companie și în ultimii ani ai săi se poate asigura și oferi unele economii copiilor. Așa că pur și simplu nu are nevoie de atât mulți bani.

Raw Story informează că înainte de pensionare rezidentul din Calgary a condus o firmă implicată în comerțul en gros al aparatelor electrice, când au sunat și i-au spus că el a câștigat potul cel mare la loterie, bărbatul în vârstă juca golf în California. Ulterior Tom Crist a recunoscut că știrea despre un astfel de noroc aproape că nu a produs asupra sa nici o impresie. El nu a informat o lungă perioadă de timp copiii și nepoții că a devenit un milionar. Tom Crist nu a știut cum să folosească banii, prin urmare  nu a venit pentru premiul imediat.

În cele din urmă Tom Crist a decis să transfere 37 de milioane dolari în scopuri caritabile. În propriile sale cuvinte, acest act el a dedicat memoriei soției sale, care a murit de cancer acum doi ani .