ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un eveniment cu struguri și nuanțe de folk la Durlești! ©

Vă invităm duminică, 15 august, ora 10:00, în fața Casei de Cultură din Durlești, la deschiderea ediției a IV-a a Festivalului Strugurilor Timpurii “Au Gust”- un eveniment dedicat Strugurilor Timpurii.

Festivalul reunește cultura cu agricultura la ediția a IV-a. O selecție de producători de struguri, dar și alte produse de sezon și artizanale vă vor aștepta în fața Casei de Cultură de la ora 10:00 până la 16:00. Ateliere de creație pentru toți doritorii, precum “Pictură în vin” sau “Au Gust - Puzzle Day”, discuții despre colectarea corectă a deșeurilor aşa cum este, de pildă, trierea corectă a plasticului, dar şi altele, vor fi abordate pe parcursul zilei.

Începând cu ora 16:00 vă invităm la un concert live cu nuanțe populare, reggae și folk în cinstea deschiderii Festivalului, cu invitatul special: Frate Gheorghe dar şi cu interpretele de muzică populară Oxana Craciun, Maria Tiscenco, Ana Granaci.

Frate Gheorghe este un artist autohton, cunoscut mai ales cu melodiile: "La Țară". El vine cu un stil proaspăt de muzică, de reggae completat armonios de sunete moldoveneşti, mai este cunoscut și pentru colaborările sale cu trupele Subcarpați și Via Dacă.

Intrarea este gratuită.


Pe lângă toate acestea vă veți putea relaxa cu o gustare pregatita de Pro-Sănătate pe fundalul unui dj-set cu Ministerul Subculturii.

Evenimentul va fi moderat de Nicoleta Șova, studentă la Universitatea Tehnică din Moldova, Consilier pe comunicare la Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Organizatori: AO „AGRO-DICOM”- Asociație de Consultanță și Instruire a Fermierilor împreună cu Asociația Producătorilor de Pomușoare “BACIFERA” în colaborare cu Studio Tempera pentru identitatea grafică și cu Atelier Newance pentru direcția artistică.

Ediția a IV-a se desfășoară în parteneriat cu Construct Depo, Primariei or. Durlesti, a Consiliului Local Durlești cât și a Institutului Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare.

Cu sprijinul sponsorilor și partenerilor noștri barter - Casa de Cultură Durlești, Galeria OU, Moldox, Benjamin Moore, Moldpresa- Librarius, Ministerul Subculturii, Roua Stelară, Agrici Wine, Rifero, Viorica Cosmetic, Eco Recycling, Eco-digital.

Persoană de contact:

Parascovia SAVA,

Președinta AO „AGRO-DICOM”- Asociație de Consultanță și Instruire a Fermierilor

Tel.contact: +(373) 69 80 17 76

https://www.augustfest.md/

IG: @august.fest

FB: @augustfestival

Miercuri, 11 august 2021
Vizualizări: 275

Citiţi de asemenea

Vom împărtăși o rețetă care va înlătura durerea de genunchi pentru totdeauna!Genunchii noștri pot fi ușor afectați de ...
362
Amish au folosit acest remediu timp de mai mulți ani pentru a trata mai multe boli, precum și pentru a întări sistemul...
399
Trebuie să o facă de două ori pe an – cursul durează 2 săptămîni.Deci, vom avea nevoie de:- 1 lingură de miere (desigur ...
221
Un experiment realizat de o elevă pentru școală. Apa filtrată a împărțit-o în două părți. O parte a fost fiartă pe araga...
306