ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un guvern mondial nevăzut ordonează tuturor guvernelor lumii - opinie (VIDEO)

"Planul globaliștilor sataniști este de a instaura un control total asupra fiecărui om de pe fața pîmîntului, sarcina numărul unu fiind reducerea populației plantetei", spune analistul și publicistul Iurie Roșca în cadrul emisiunii sale „Confesiunile unui optimist creștin”, analizînd criza provocată în lume de pandemia de coronavirus.

"Planul globaliștilor sataniști este de a instaura un control total asupra fiecărui om de pe fața pîmîntului, sarcina numărul unu fiind reducerea populației plantetei", spune analistul și publicistul Iurie Roșca în cadrul emisiunii sale „Confesiunile unui optimist creștin”, analizînd criza provocată în lume de pandemia de coronavirus.

Potrivit lui, un guvern mondial nevăzut care operează prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății, ordonează tuturor guvernelor lumii ce măsuri să adopte, inclusiv Republicii Moldova.

 

 

„Trebuie să mergem la esența problemei, dacă vrem să ne descurcăm cu tot ce deja ni se face. Dacă sarcina este reducerea populației, cum să faci acest lucru fără a utiliza războiul clasic ca formă de nimicire a miliarde de oameni? Un război nuclear ar însemna nimicirea planetei, de aceea, globaliștii sataniști care, tot ei au orchestrat și primul și al doilea război mondial, acum preferă să utilizeze alte mijloace de nimicire genocidară a populației. Prima acțiune care o fac ei este inventarea a tot felul de măsuri care să afecteze sănătate omului și capacitatea lui de a se reproduce.(...).

Acum treaba este mult mai gravă - vaccinarea se anunță a fi totală, impusă tuturor oamenilor de pe pămînt. Toate administrațiile de stat repetă că restricțiile vor fi menținute pînă cînd „se va inventa” miraculoasa soluție de vaccinare și toată lumea va fi dusă ca la abator prin aceasta. Acest vaccin va produce slăbirea capacității organismului uman, prin urmare moartea în serie. Mulți vor muri la scurt timp după acest vaccin, însă oficial cauza va fi: atac de cord, atac cerebral, boli incurabile”, a menționat Iurie Roșca.

El s-a referit și la măsura anunțată de autorități precum că de la 1 septembrie, elevii din țară vor fi nevoiți să poarte măști și mănuși, dar și să păstreze distanța socială.

„Cît de catastrofală și nocivă este prezența unei cîrpe pe fața copilului, care îi blochează căile respiratorii! Consumi mai puțin oxigen decît este necesar, întregul organism este afecatat ești mult mai vulnerabil. Vă atrag atenția asupra mitului lansat de OMS și repetat de ”maimuțele” la scară națională – spuneau că grupul de risc sînt doar bătrînii, copiii nu erau deloc în categoria de risc. Dar păstarea distanței sociale? Cum să creezi o clasă ca să fie distanța de 1,5 metri între elevi? Bătaia de Joc în cazul dat este premeditată”, a relatat jurnalistul.

Analizînd tot ceea ce se întîmplă în lume, perspectiva este sinistră, a mai atenționat Roșca.

„Dacă țineți la copiii voștri, revoltați-vă, duceți-vă la Ministeul Educației, ieșiți în stradă. In caz contrar nu vă duceți copilul la școală. Pe cîntar se pune viața copilului fiecăruia dintre voi.

„Să nu aveți iluzia că asta va trece de la sine, după primul val va veni al doilea, după al doilea - al treilea, ăștia vor să ne bage în pămînt. Tehnologiile 5G vor acoperi întreagă suprafață a pămîntului, iar ele prooacă distrugerea întregului ecosistem”, a mai subliniat Iurie Roșca.

Sursa: noi.md

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 14 iulie 2020 9:00
Vizualizări: 1203

Citiţi de asemenea

Iarna pielea mâinilor suferă mult din cauza temperaturilor scăzute. Dacă mai pui pe lângă asta dezinfectantele, aerul us...
36
Oare într-adevăr prin activitatea sa vitală omul influențează atît de mult planeta, încît este capabil să-i schimbe cicl...
105
Astăzi problemele climatice alarmează întreaga planetă. Se schimbă clima, temperaturile cresc întruna și asta amenință î...
101
Întîmpinarea Anului Nou în așezarea ecologică Sceastlivoe schastlivoe.com este întotdeauna un eveniment frumos de mai mu...
96