Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/mere/top.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Un mar pe zi elimina caloriile in plus.
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un mar pe zi elimina caloriile in plus.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateUn alt regim alimentar modern poate deveni dieta mere. Un nou studiu a demonstrat că un măr pe zi elimina caloriile in plus. Posibilitati de alimentatie timp de 15 minute înainte de prânz, un măr, o persoană care consumă 190 de calorii mai puţin decât că, fără de mere.

Raport privind rezultatele studiului a fost prezentat marţi, la o reuniune a Societatii privind obezitatea (obezitate Society) - asociaţie de oameni de ştiinţă şi profesionişti implicaţi în controlul greutăţii.

Cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania au studiat modul în care consumul de mere efect asupra asimilarea de calorii.

59 bărbaţi şi femei cu greutate normală de zi cu zi, timp de 5 săptămâni pentru a veni la laborator pentru masa de prânz şi cină. Inainte de cina, participantii la experiment, fie nu au acordat sau de a oferi 1,5 decojite şi tăiate mere (aproximativ 125 calorii) sau o sumă similară caloric de piure de mere, suc de mere cu pulpa sau fără pastă. După aproximativ 15 minute, participantii au servit tortellini cu brânză şi sos de roşii.

Participantii care au mancat doar mere, asimilate la 187 mai putine calorii decat cei care au mancat piure de mere, suc, sau nimic.

"Acest lucru sugerează că un consum de calorii produse de slabă, cum ar fi fructele inainte de a manca poate fi o priză mare pentru reducerea absorbţiei de calorii, - spune Universitatea din Pennsylvania cercetător Julie Flood ei. - Se pare ca de fructe natural de fructe, suc, ca saţietăţii, şi percep oamenii diferit. Se uită la un măr şi cred că pot mânca. "

Profesor de nutritie la Pennsylvania State University, Barbara Rolls a spus că descoperirile confirma că caloric scăzut de feluri de mâncare, cum ar dori supa, salata de fructe sau, mâncat la începutul de mese, să conducă la faptul că mâncaţi mai puţin.

"Credem că efectul ar putea fi chiar mai puternică dacă nu am fi fragmentat din piei de mere", - spune ea.

Director al Laboratorului de alimentare de la Universitatea Cornell, New York, Brian Uensink a declarat: "Aceasta dovedeşte că nici calorii, dar procesul de a manca ne face să credem că suntem pe deplin."

Nancy Hellmich
Vineri, 02 noiembrie 2007
Vizualizări: 13793

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
168
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
140
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
138
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
145