Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/pack/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Unele etichete de mediu.
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Unele etichete de mediu.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ambalarea produselor de multe sunt semne de etichetare pentru mediu. Dreptul de utilizare a acestora se poate obţine doar compania care au fost examinate şi dovedit siguranţa mediului şi a calităţii produselor sale.

Unii eco-etichete pentru materiale de ambalaj indică faptul că eliminarea acestui material este inofensiv pentru mediul înconjurător. Alţii ne-a îndemnat să nu gunoi, de returnare a produselor utilizate pentru reciclare, pentru a sprijini diverse iniţiative mediu. Alţii avertizează a substanţelor şi materialelor dăunătoare pentru mediul înconjurător, sau, dimpotrivă, indică absenţa de substanţe materiale de ambalare, ducând la o scădere în stratul de ozon.

Aici sunt cele mai comune în lume şi pe pieţele europene de caractere.Înregistraţi-vă "verde" dot "(Der Grüne Punkt) şi alb, verde şi alb si verde versiuni negru indică faptul că materialele de ambalaj care urmează să fie reciclate în cadrul sistemului dual" (DSD). El poate paria pe firmele de mărfuri care să ofere asistenţă financiară pentru Programul de reciclare de Germania "Eco Emballage" ("ambalaj Eco"). Acesta acţionează pe teritoriul Germaniei.

semn


Semnul în formă de triunghi de trei săgeţi, semnificand un ciclu complet (crearea - utilizare - reciclare), indică faptul că pachetul este potrivit pentru o prelucrare ulterioară. În interiorul triunghiului este de obicei unul sau două cifre. Ei vorbesc despre tipul de material (1 la 19 - din plastic, 20-39 - hartie si carton, 40 - 49 - din metal, 50 - 59 - lemn, 60-69 - tesaturi si textile, 70-79 - de sticlă). Sub triunghi (şi uneori în interior) poate fi din plastic cod alfabetic. Acest codificare face usor de sortare şi reciclare. Figura 1 polietilen tereftalat desemna (PET), figura 2 - polietilena de inalta densitate (HDPE), 3 - clorură de vinil (PVC), 4 - polietilenă de joasă densitate (LDPE), 5 - din polipropilenă (PP), 6 - polistiren (PS), 7 - polietilenă şi polietilenă de joasă densitate (LDPE-PET).

semn


Semn, care pictat de sticlă şi o furculiţă, indică faptul că produsul este fabricat din materiale non-toxice, şi pot intra în contact cu produsele alimentare.

semn


Acest simbol înseamnă că ambalajul trebuie să fie aruncate la coşul de gunoi. Înainte să-l scrie, uneori: "ţine ţara dumneavoastră curat!" sau pur şi simplu "mulţumesc".

semn


Semnul "Nu aruncaţi! Închirieri într-un punct de colectare speciale" se referă la nevoia de colectarea separată şi de descărcare de gestiune a surselor de energie utilizate (baterii şi acumulatori) care conţin anumite substanţe periculoase, cum ar fi mercur, cadmiu, plumb.

semn


Un astfel de semn pus pe ambalaj, fabricate din materiale reciclate (reciclate), sau potrivite pentru reciclare (reciclabil). Producătorul recomandă o serie cu un semn pentru a specifica procentul de "secundare", de exemplu: "Fabricat 95% din carton reciclat. La cutie german poate fi uneori mai găsit şi următoarea frază: "Ich Flachgelegt zum gehore Altpapier". Danke. Aici este traducerea: "Flat pliat, I a lua de gunoi.. Vă mulţumesc"


De referinţă:

Eco-etichete - grafica deosebita sau text - pot fi aplicate la ambalajul produsului sau pe documentaţia însoţitoare. Eco-etichetarea confirmă respectarea de bunuri sau servicii la anumite standarde de siguranţă a mediului şi a consumatorilor. Pentru a verifica respectarea standardelor poate transporta structurile de stat sau organizaţiile de mediu.

Un exemplu de succes de a lucra cu etichetele ecologice în ţările occidentale este societatea suedeză pentru Conservarea Naturii (SSNC), Ne-a dezvoltat un sistem ekomarkir
ovki alegere "ecologice", simbolul care este un uliu - logo SSNC. Acum SSNC implicate în produse eco-eticheta de la 13 grupe diferite: detergenţi, substanţe pentru îndepărtarea petelor şi decoloranţi, curatatorii toaletă, produse pentru vase, detergent, săpun şi şampon, prosoape de hârtie, textile, electrice, echipamente electrice, de transport de călători, transport de marfă.


Canal: http://www.unipack.ru
Luni, 08 octombrie 2007
Vizualizări: 18442

Новости наших партнеров

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
27
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
175
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
29
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
117