ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Unele specii de animale de pradă care au nevoie de protecţie specialăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

vidra uriaş, alb-burtă foci, morse, poartă ochelari, gigantul şi mici Pande, Foss şi câteva alte specii de prădător necesită o protecţie specială.


Fosa (foto Dylan Lossie).

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Puerto Rico în San Juan, a ajuns la concluzia că anumite tipuri de animale de pradă poate dispărea dacă acestea nu asigură o protecţie specială.

În ciuda unui număr mare de studii de prădători, efectuate mai devreme, biologi încă nu poate înţelege modul în care aceste animale au evoluat, iar ceea ce relaţiile dintre speciile moderne. De exemplu, până în prezent, nu a identificat legături între feline. Greu de înţeles chiar şi de gradul de relaţia dintre un leu, tigru, leopard şi alte pisici de mare. Acelaşi lucru se poate spune canin - de exemplu, câinele enot, vulpe, Africa şi Asia câini şi lupi. Încă nu se opresc dezbatere despre ceea ce oamenii de ştiinţă relaţiilor de urs cu aceste familii si alte animale de pradă.

Încercarea de a găsi răspunsuri la cel puţin unele dintre întrebări, cercetătorii de la Puerto Rico au fost evolutiv primul copac pentru toate animale de pradă. Pentru a face aceasta ei a trebuit să examineze şi să verifice relaţia dintre 222 de specii şi subspecii de 17 270 de specii cunoscute de ştiinţă de mamifere de ruinare, prin compararea secvenţelor de citocromului b (a proteine globulare mici). Printre studiu a inclus, de asemenea, patru specii de animale dispărute, inclusiv-dinţat pisici sabia şi să poarte korotkomordogo gigant.

Studiul a confirmat că în timpul evolutia prădători împărţită în două familii - câini şi pisici. Dar nu a fost fără surprize. Deci, sa constatat că potto (urs tsepohvosty caudivolvulus Potos) nu se aplică la o familie de Coon cum se credea anterior; panda putin este strâns legată de câini, American Jaguar de Sud este mult mai aproape de Asia şi Snow Leopard, decât marile alte pisici.

Mai mult, biologii au identificat o persoană specii complet. Acest călugăr sigilii, şi vidra de mare gigant, panda gigant şi, poartă ochelari mici, mangustă liberian, tsiveta vidra, zibeta, de palmier, Madagascan Foosa şi Binturong. Din punct de vedere evolutiv, aceste specii sunt extrem de diferite de celelalte, astfel încât necesită o protecţie specială, singura modalitate de a salva populaţiei şi a le proteja de la dispariţie.

Fosa:
science.compulenta.ru

Miercuri, 02 decembrie 2009
Vizualizări: 2056

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
192
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
98
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
138
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
88