ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Urşii au părăsit devastat Selem Valea Geysers.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În Kamceatka două mudflows puternic a distrus naturale caracteristicile unice ale uneia dintre pietre a peninsulei - Valea Geysers. Avalanche a avut loc duminică, la datele specificate cu privire la 14.30 ora locală.

Noroi şi pietre îngropat sub o platformă cu lumea faimosul gheizer, vile turistice şi clădirile exploataţiei, un oficial a declarat Ministerul Situaţii de Urgenţă al Direcţiei Generale a regiunii Kamceatka.

Avalanche a coborât ascuns sub un de două treimi din zonă monument al naturii unic, principalele atracţii ale Kamchatka - Valea Geysers, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, elicopter, care evacuaţi oamenii din zona accidentului.

ursul brun, care locuia în Valea Geysers în Kamchatka a prins dispariţia duminica, la stânga lor de teren, a declarat directorul Fundatiei pentru Natură şi biodiversitate de peşte, "doctor in stiinte biologice Eugene Lobkov miercuri, la o reuniune de urgenţă oblkomissii. Potrivit acestuia, ursul brun, care sunt rezidenţi permanenţi din Valea Geysers, "migra la un singur.

În iunie, Valea este întotdeauna închis pentru turişti, datorită perioadei de picior strâmb împerechere. "În acest moment, Valea Geysers este numai de a privi înapoi şi va conta cu siguranta 15-20 poartă. Nu am găsit nici o urmă de zi cu zi, nu un singur animal în cartier" - a spus savantul.

Urşii migra la o depărtare de mai multe mile. Animale, potrivit acestuia, speriaţi de zgomot şi cataclism jolts prealabilă.

Lobkov consideră că animalele au părăsit zona temporar. "Totul va fi restaurat, cu siguranţă, întreaga problemă doar la ce nivel", - a declarat directorul fondului de mediu.

Sursa: http://www.rian.ru/


ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 06 iunie 2007 9:42
Vizualizări: 2202

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
302
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
296
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
316
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
164