ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Uscat desert de război …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

clasificate raport publicat de bombardamentele nucleare de jurnalist Nagasaki

Acum 60 de ani, după SUA a scazut pe oraşul japonez Nagasaki de bombe nucleare, nu s-au furişat un reporter american. Ochii lui a apărut ars de război deşert.

Apoi comandă interzis publica rapoarte de la Nagasaki. Publicului larg, aceste publicaţii şocante au devenit disponibile doar recent, rapoartele de CBS News.

Aceste înregistrări părea pierdută pentru 60 de ani. Acum, ei se întorc, şi ei au venit cu groază asociate cu două bombe atomice a scăzut de americani în oraşul japonez Nagasaki la 9 august 1945. Jurnalistul american George Weller, laureat al Premiului Pulitzer în 1943, a scris într-un oraş bombardat, patru poveste. Găsirea materiale său a devenit o senzaţie, scrie Corriere della Sera (site-ul de traducere Inopressa.ru).

O lună după un atac nuclear, el a reuşit să se rupă de protejat (şi monitorizate), armata SUA şi de un grup de jurnalişti numai fost acolo, pe ruinele care au fost o dată oraşul Nagasaki. El a pretins că el este un ofiţer al armatei victorioase, şi rătăcit printre ruine, vizitând spitale. Patru articole scrise pentru Daily News Chicago, defunct ziar acum, au fost blocate de cenzori, generalul Douglas Markartura, care nu a ordonat să se întoarcă autorul original. Dar copia în care un jurnalist merge pentru a justifica arme nucleare la anxietate în urma bombardamentelor - devastarea şi suferinţa umană - găsit în casa romană a lui fiul jurnalistului, Anthony. În proiectul de Weller, îngrijorarea faţă de această boală "x", la care oamenii mor, chiar şi o lună după bombardament.

Bombardarea nucleară Primul război nuclear

Acum, patru articole, dreptul de care aparţine fiului său, a publicat un ziar japonez Mainichi Shinbun. În ceea ce priveşte cenzura, apoi Anthony Weller, un romancier care locuieşte în Massachusetts, are propria sa teorie: "MacArthur vrut toate laurii victoriei în război, a apartinut, el nu a vrut de credit a aparţinut un fel de oameni de ştiinţă de la New Mexico".

Raportarea

"Nagasaki - o insula Manhattan-ului ca forma şi mărimea Manhattan-ului. Zonele care pot fi comparate cu New Jersey şi, cu vedere la Râul Hudson, şi-a construit până întreprinderilor industriale aparţinând familiilor şi a Mitsubishi Kavanagh. Acestea sunt jurnalul prima linie a lui George Weller, primul reporter străin, care a vizitat Nagasaki dupa bombardament pe 9 august 1945.

"Întreprinderi Kavanagh, în cazul în care se construiesc nave, locul de muncă până la 20 de mii de oameni.. Fabrica se afla cinci mile de epicentrul exploziei Apropiat - dealuri verzi, urmate de lungi şiruri de clădiri industriale,. Feroviar, aproape complet distrus, a început deja să acţioneze." Weller descrie un proces lent şi o renaştere incredibil al oraşului japonez. Aceasta este o încercare de a explica catastrofă.

"Semnal de alarmă generală a sunat la ora 7 dimineaţa, patru ore înainte au existat două B-29. Cei mai mulţi oameni ignorat semnalul. "Japonezii au auzit la radio american, care să rămână pe suprafaţa particulelor radioactive mortale:. Am petrece ore de mers pe jos printre ruine, în cazul în care încă mai simtit un miros puternic de putrezire organisme Am fost bolnav, dar m-am simtit nici un disconfort."

Bombardarea nucleară "Aici în Nagasaki, dar nimeni nu a putut explica de ce aceasta bomba a fost diferit de ceilalţi - continuă un ziarist - inclusiv intensitatea radiatiei ionizante."

Weller a petrecut o oră într-o clădire părăsită de la Institutul de Medicina din Nagasaki. "În sălile de clasă, în cazul în care deşeurile era plin de şobolani. In PRpartea otivopolozhnoy a văii, peste râul Urakamane, standuri de cladire cu trei etaje din beton al Colegiului American. Colegiul numit "Chin J." (Chin Jei), şi aproape complet distrus. Autorităţile japoneze susţin că bombardarea în zonă au fost în mod tradiţional catolică şi creştină zone. "

"Daca te uiti la construirea distrus de consulatul american sau biserica catolică, care a fost să semene cu o paine de ghimbir uscat, puteţi înţelege că bomba atomică nu au nimic de schimb, care sa întâlnit pe drum."

08.09 Weller vizitat doua spitale Nagasaki, el a vorbit cu medicii, făcând note detaliate despre scene care doare inima lui. Principala preocupare a medicilor de două săptămâni după bombardament a fost legat de simptome, care au loc în sute de cazuri.

Bombardarea nucleară "Schelete de clădiri, care găzduia anterior unităţi ale armatei japoneze, să demonstreze că bomba atomica poate face la otel si piatra, dar impactul a exploziei în carne şi oase umane pot fi văzute în două spitale din oraş."

"Eu sunt primul american, care a reuşit să ajungă în Nagasaki; ghid de însoţire bine-mi ştie despre asta şi se păstrează uita la mine ca şi cum ar întreba:" Ce crezi despre asta? ".

"Ce vrei să spun? Că America a acţionat în mod inuman, scăzând arme asupra Japoniei" Vrei să scriu despre asta? "

"Aici, copiii, unele dintre ele au ars, ei stau alături de mamele lor. Ieri, japonezii sunt o multime de poze Fiecare al cincilea acesti copii sunt aproape complet bandajat., Dar nimeni nu este flaunting suferinţei lor. Unii adulti sunt şedinţei pe rogojini. Ei au fost gemut. Acea femeie cui îi pasă de soţul ei, cu ochii plini de lacrimi Ghidul continuă. să se uite la mine. "Am mers printre ruine, vorbesc cu medicii radiologi şi. Am o mulţime de informaţii şi de opinii. Numerele sunt în continuă schimbare. În această săptămână în spital a primit 750 de pacienţi cu intoxicaţii radiaţii, 360 oameni au murit. Aproape 70% din aceste decese au fost rezultatul unor arsuri.

Bombardarea nucleară "Pretenţia japoneze că toţi cei care nu au fost mai mult de o milă de epicentru, a murit de la arsuri."

"Am văzut o femeie, situată pe o rogojină galben medicii mi-a spus că ea tocmai a fost adus la spital.." Picioarele ei sunt acoperite cu pete roşii. Pe langa ei, o fată de 15 ani, cu pete acelaşi de pe nasul ei, sange uscat. Apoi, fereastra , patru copii opt ani. Două dintre cele mai mici par a căzut. "

Weller a vorbit cu mai mulţi militari americani au retras din lagărele japoneze. Soldaţii rătăci printre ruine.

"Am fost în lagărele de prizonieri Kiusu, pe insula de sud a Japoniei, la Camp No. 3 în Tabata în suburbii Moggi, la nord Kiusu. Au sosit trei foşti deţinuţi să se uite la consecinţele bombardamentelor atomice. Miles Mahnke sa născut în Chicago, el spune: "In acel moment am fost în Peninsula Bataan Nu îmi pot imagina ce a fost.."

Patru prizonieri alţi foşti sosit din tabere, de comandă şi poliţiştii care au dispărut pur şi simplu: Albert Johnson, Ohio, Herschel Langstone din Kansas, Morris Kellogg din Texas - sunt toţi membrii echipajului "Connecticut", acum merg in Japonia. Kiusu În circa 10 de mii lagărul de prizonieri numărul 2,. la intrarea în Nagasaki Bay, am găsit 68 de supravieţuitori Cruiser britanice Exeter, scufundat în mare în lupta Java Script. Fantomele printre fantome. "

09.09 Weller a revenit la spital. "Boala este cauzată de o bombă, nu este tratată, diagnosticul este clar, aceasta continuă să pretindă viaţa Bărbaţi şi femei,. Şi copii care nu au semne vizibile de boala, precum şi răniţii mor în fiecare zi, unii dintre ei pentru câteva săptămâni în suburbii pentru a scăpa de efectele exploziei. Medicii de descreşterepropune să medicinii moderne, dar recunosc sincer că nu pot face faţă situaţiei. "

Bombardarea nucleară "Conform Dr. Yosisada Nakashima, un radiolog specialist, care a sosit de la Fukuoka, pacienţii care suferă de efectele expunerii la razele beta şi gamma. Nakashima nu sunt de acord cu fizicieni care au propus să închidă zona bombardat, deoarece suntem convinşi că oamenii din aceste zonele contagioase după expunerea la zonele contaminate. stiinta analiza simptome, acestea sunt toate uniforme: vărsături, sângerări interne copiii isi pierd parul.. Este Simptomele în obţinerea doze mari de raze X.

George Weller După război a lucrat în Italia, corespondent pentru UPI privind Orientul Mijlociu şi Balcani, a murit în vârstă de 95 în 2003, în San Felice Circeo.

Pilot care au abandonat bombă atomică asupra oraşului Nagasaki, a murit, nu ne pocaim de faptele lor

În suburbiile din Chicago a murit copilotul de bombardier american B-29, care, la 9 august 1945 bomba atomică a fost lansată asupra oraşului Nagasaki. Aşa cum a anunţat astăzi, la funeraliile de start, sâmbătă, Fred a murit de măsline unsprezece.04.2004 la vârsta de 82 de ani. El a murit la un centru de reabilitare, care a fost în august anul trecut cu un atac de cord.

Co-pilot de B-29 înrolat în U. S. Air Force imediat după ce avioanele japoneze au bombardat portul de la Pearl Harbor la 7 decembrie 1941.

Până la sfârşitul anului de măsline crezut că SUA a luat decizia de dreptul de a utiliza bombe atomice împotriva Japoniei. "În timp ce mii au murit, eu sunt sigur că bomba a trebuit să fie a nu putea suporta, pentru ca daca americanii au trebuit să invadeze Japonia, ar fi o crima. Ne-ar fi pierdut milioane de oameni ca aliaţi, şi japoneze", - a spus el, în 1995 Într-un interviu cu cel de Chicago Sun Times.

American bombardier B-29 Enola Gay a scăzut o bomba atomica de la Hiroshima, Japonia, pe 6 august 1945. La momentul de explozie şi în primele şase luni după ce a ucis aproximativ 140.000 de oameni /. [Justify]

mwb.newacropol.ru

ABONAȚI-VĂ
Luni, 10 august 2009 8:56
Vizualizări: 2726

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
520
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
947
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531