ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Usturoiul distruge multe infecții. Dar de ce nu îl prescriu medicii?


Usturoiul este un aliment obișnuit în aproape toate bucătăriile de pe planetă și este considerat unul dintre cele mai utile legume pe care le putem consuma. A fost folosit de mii de ani, chiar și de Marele Hipocrate, care l-a folosit pentru a trata diferite boli și condiții de sănătate.

Această legumă uimitoare tratează în mod eficient următoarele boli:

Candida

Infecțiile virale

Clostridium

Infecții cu holeră

Infecția cu Klebsiella

Helicobacter pylori

Virusul citomegaliei

Staphylococcus aureus meticilină

Tuberculoza micobacteriană

HIV 1

Pseudomonas aeruginosa

Aflatoxicoză micotoxine

streptococcus grupa B

Studiile au arătat că el poate lupta și cu unele tipuri de cancer, așa că vă recomandăm insistent să consumați zilnic cîte 5-6 felii.

De asemenea, pentru cele mai bune rezultate, zdrobiți usturoiul și lăsați-l 15 minute pentru a elibera alliinaza, o enzimă care luptă împotriva ciupercilor și celulelor canceroase. Apoi, îl puteți mînca crud sau îl puteți adăuga la mîncare.

Potrivit Bibliotecii Naționale de Medicină, usturoiul poate fi de mare ajutor în tratamentul a peste 150 de probleme de sănătate, de la arterele blocate la deteriorarea ADN-ului, toxinele din organism, de la diabet la cancer.

Prin urmare, usturoiul ar trebui să fie cu siguranță adăugat la dieta zilnică, deoarece nu numai că îmbunătățește semnificativ gustul alimentelor, dar oferă și beneficii incredibile sănătății!

ABONAȚI-VĂ
Luni, 04 octombrie 2021 14:42
Vizualizări: 1593

Citiţi de asemenea

Câștigă premii valoroase cu Cosmeplant! Participă la Tombola Națională din 1 mai până pe 30 iunie.Vara aceasta, Cosmepla...
117
În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
201
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
194
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
240