ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Usturoiul distruge multe infecții. Dar de ce nu îl prescriu medicii?


Usturoiul este un aliment obișnuit în aproape toate bucătăriile de pe planetă și este considerat unul dintre cele mai utile legume pe care le putem consuma. A fost folosit de mii de ani, chiar și de Marele Hipocrate, care l-a folosit pentru a trata diferite boli și condiții de sănătate.

Această legumă uimitoare tratează în mod eficient următoarele boli:

Candida

Infecțiile virale

Clostridium

Infecții cu holeră

Infecția cu Klebsiella

Helicobacter pylori

Virusul citomegaliei

Staphylococcus aureus meticilină

Tuberculoza micobacteriană

HIV 1

Pseudomonas aeruginosa

Aflatoxicoză micotoxine

streptococcus grupa B

Studiile au arătat că el poate lupta și cu unele tipuri de cancer, așa că vă recomandăm insistent să consumați zilnic cîte 5-6 felii.

De asemenea, pentru cele mai bune rezultate, zdrobiți usturoiul și lăsați-l 15 minute pentru a elibera alliinaza, o enzimă care luptă împotriva ciupercilor și celulelor canceroase. Apoi, îl puteți mînca crud sau îl puteți adăuga la mîncare.

Potrivit Bibliotecii Naționale de Medicină, usturoiul poate fi de mare ajutor în tratamentul a peste 150 de probleme de sănătate, de la arterele blocate la deteriorarea ADN-ului, toxinele din organism, de la diabet la cancer.

Prin urmare, usturoiul ar trebui să fie cu siguranță adăugat la dieta zilnică, deoarece nu numai că îmbunătățește semnificativ gustul alimentelor, dar oferă și beneficii incredibile sănătății!

Luni, 04 octombrie 2021
Vizualizări: 539

Citiţi de asemenea

Nu am putut trece cu vederea această informație utilă. Deși datele se referă la pădurile din Ucraina, pentru noi acest...
7144
Odată cu venirea frigului schimbăm garderoba, dar și rutina de îngrijire a pielii. Vîntul și temperaturile scăzute de af...
48
  Creșterea kombuchei din ceai negru Dacă aveți nevoie de kombucha doar pentru a obține o băutură gustoasă c...
39016
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
107