Usturoiul înmuiat în vin roșu vindecă peste 100 de boli!
Această remediere vegetală combină proprietățile benefice ale usturoiului și ale vinului roșu; amestecul rezultat poate preveni multe boli, curăța sângele, întări sistemul imunitar, elimina colesterolul rău, îmbunătăți activitatea sistemului cardiovascular, elimina excesul de sare din organism, crește rezistența, oferă energie și luptă împotriva diferitelor infecții.
Usturoiul, semințele de in și mierea - această combinație distruge orice răceală! Dar în primul rând, acest remediu are proprietăți puternice de combatere a diferitelor tipuri de cancer.
Iată ce aveți nevoie:
12 căței de usturoi;
1/2 litru de vin roșu de calitate bună.
Curățați usturoiul și amestecați-l într-un borcan de sticlă cu jumătate de litru de vin. Recomandăm să folosiți usturoiul pe care îl vând bunicile pe piață, nu cantitatea uriașă de usturoi chinezesc vândut în supermarketuri. Usturoiul chinezesc conține o cantitate mai mare de arsenic și are proprietăți terapeutice scăzute. De asemenea, puteți tăia usturoiul pe jumătate, în acest fel se va maturiza mai bine, iar efectul tincturii va fi mai puternic. Cu toate acestea, în această formă, gustul tincturii va fi destul de specific.
Închideți borcanele cu amestecul și păstrați-le timp de două săptămâni într-un loc protejat de lumina soarelui. În același timp, agitați-l de 2-3 ori pe zi.
În cele din urmă, lichidul se filtrează și se păstrează într-un recipient opac.
Această elixir poate fi preparat cel puțin de două ori pe an. Timp de o lună, luați 2-3 lingurițe pe zi.