ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Utilizarea de clopote şi bate în muzică terapieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Utilizarea de clopote şi bate în muzică terapie

terapia prin muzica - tratamentul a sunetului, mai ales muzica, care este în proces de dezvoltare istorică a culturii selectat şi organizat într-un sistem.

Muzica pare ca una dintre componentele de tratament poate fi diferit în acustic caracteristicile lor. Principalele caracteristici ale clopotelor şi bate tobe aparţinând idiophones clasa, instrumente muzicale şi anume cu corpul samozvuchaschim, sunt următoarele calităţi.

1.
În funcţie de dimensiunile şi caracteristicile de răspuns în frecvenţă materiale variază de la 40 Hz la 50 kHz (şi, eventual mai mult). Ca regulă, frecvenţa lor a diagrama 5 şi mai pronunţată tonuri parţială (nuanţe), care definesc timbrul de bază şi instrument de armonie, şi sute de tonuri parţiale mai mici, care completează paleta de joc diferite nuante (de catifea, cu jale, etc) .

2. Volumul de clopote şi bate în funcţie de mărimea şi forţa de impact poate varia în foarte mare, practic 0 la 250 dB.

Aceste caracteristici unice nu veţi găsi un singur instrument. Din păcate, exemple de profesionisti de tratament la acest instrument în ceea ce priveşte utilizarea terapia prin muzica este foarte mic (cunoscut experienţa AV medicul Gnezdilova de la Sankt Petersburg, pentru tratamentul cu clopote boli psihosomatice, cum ar fi tulburări nevrotice, hipertensiune, ulcer peptic, astm bronşic, etc.) Probabil speriat de costul ridicat instrument de specialitate, dificultăţi de recrutare belfries, mobilitate redusă, etc Un păcat! Cei care doresc sa se simta cel putin benefice efecte de sunet clopot, vă recomandăm să vizitaţi clopotnita din Catedrala Adormirii Maicii Domnului în Rostov Kremlin şi stau sub clopot "Sysoy" (2000 de lire sterline) sau Polieleyny "(1000 de lire sterline) în timpul apel.

Temple. Biserica. Manastiri. Clopote.

Având în vedere sunetul special al clopotelor şi bate, din punctul nostru de vedere ar fi interesant să efectueze experimente în următoarele domenii de impactul lor asupra sănătăţii umane.

1. Efectul gama sunet de clopote scăzut asupra corpului uman şi a psihicului acestuia, în special având în vedere frecvenţelor de rezonanţă a organelor individuale (40-100 Hz) şi bioritmurilor lui.

2. Efectul mediu gama asupra proceselor hidrodinamice în sistemul circulator şi limfatic, umane (100 Hz - 20 kHz). Profesionişti cunoscut efectul terapeutic, care se bazează pe o creştere de sânge capilar sau fluxul de limfatici şi a crescut libera osmotic de lichid în zona de efectele vibroacoustic chiar şi o capacitate de mici. Creşterea fluxului de capilare de lichid apare ca urmare a reducerii de nave rezistenţei hidrodinamice de o anumita frecventa undelor acustice.

Pentru fiecare diametru al navei există o frecvenţă optimă a cea mai mica rezistenta hidrodinamice de sânge sau limfa, astfel încât în scopuri medicale, la o gamă largă de diferite frecvenţe. Deci, acum, pentru tratamentul diferitelor boli in industria noastra produce Vibromasagere-acustic dispozitiv compact "Vitafon", care foloseste sunetul lin sau frecvenţe diferite impulsuri de la 30 Hz la 18 kHz, cu o perioadă de schimbări de la 0,5 la 3 minute. În contrast cu acest aparat, care este proiectat pentru impactul local, sunetul unui clopoţel, bătăi sau va fi completm imediat într-o gamă largă de frecvenţe.

3.
Efectul gama cu ultrasunete (peste 20 kHz) pentru tratarea bolilor infecţioase şi de a îmbunătăţi imunitatea umane. Faptul că clopotele ucide germenii si bacteriile, rozătoare expulzează din Rusia a cunoscut o lungă perioadă de timp, şi nu fără motiv în timpul ciumei de boală (epidemiilor) în clopotul de apel neîncetat. Dar acum, oamenii de stiinta dau seama că acest lucru se datorează instrument cu ultrasunete radiate. Expunerea la doze mici de ultrasunete este folosit în industria alimentară pentru sterilizare de nave spaţiale pentru misiuni pe alte planete, etc În studiile viitoare trebuie să se amintească faptul că, dacă un sunet clopot unic este unic, vocea clopotnita unei clopotele câteva pare intreaga atmosfera de sunete, este adesea dificil să se prevadă ca urmare a vzaimodeyststviya complexitatea spectrelor individuale.

Sa întâmplat în Rusia, că baza de clopot ortodocşi este un ritm cu dinamica sale inerente. Prin urmare, sarcina de a ajuta persoana găsească ritmul chiar în toate manifestările vieţii sale în apel ritmice, şi modulaţie de frecvenţă este interesant şi relevant.

Bell Belfry - un mini-orchestra, care, pentru tradiţia ortodoxă este condiţionată împărţite în 3 grupe de clopote: mici (sunat), mediu (podzvonnye) şi mare (evanghelişti). Utilizarea melodii de apel clopote predominant unul sau un alt grup, puteţi crea starea de spirit corespunzătoare emoţionale (ştim că tonurile inferioare sunt liniştitoare, în timp ce cea mai mare - Excite). Acest lucru este realizat parţial şi un clopot clopotar, în funcţie de natura de sarbatoare si de cult.

Folosind o bază modale şi dinamica de apel, ne poate afecta mai mult perceptia lor emotionala. Deci, dacă aveţi un mod clopotnita major, aceasta creşte rata de apel el este o stare de bucurie, şi la ritm redus - calm, cu mici-cheie de accelerare Lada de apel şi Angers deceleraţiile - tristeţe. Cu toate acestea, un astfel de model în clopot de apel nu este întotdeauna clară, pentru că ei înşişi clopotele pot fi configurate pe plan intern în diferite moduri.

Separat doresc să locuiască pe percepţia emoţional al clopotelor de persoane religioase (în special în Rusia). Nu pentru nimic, spune: "Dacă o icoană - o rugăciune în vopsea, biserica - de rugăciune în piatră, clopotul - aceasta este o rugăciune în pictograma de sunet este sondare Aceasta este turnat în bronz a sunetului pe care urechea a poporului Ortodoxe Ruse a ales sa muls ca ideal.." naşterii ortodoxe, a trăit şi a murit cu un accident. numeroase cazuri, cand deodata suna clopotul să prevină infracţiunile şi sinucidere a condus la pocăinţă, numit templul lui un om disperat care a primit-o liniştitoare şi recâştigarea vitalitatea şi sensul vieţii.

Contabile în terapia prin muzica sacra (sacre) clopote sensul poate intensifica efectele expunerii sau cât mai curând conduce ulterior la rezultatele dorite.


(C) VG Sharikov


Sursă

Sâmbătă, 03 aprilie 2010
Vizualizări: 5153

Citiţi de asemenea

Încă nu demult nici măcar nu auzisem de acest cuvînt - "microplastic". Și astăzi nu scrie despre el doar cel leneș.Desch...
95
Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
139
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
184