ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Utilizarea de muzică pentru a influenţa starea psihologică a omului.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aristotel a dezvoltat în scrierile sale doctrina mimesis, în care ideea de om interior lumea şi modul în care impactul pe ea prin artă. Ei au dezvoltat conceptul de catharsis, prin care privitorul sufletul ascultatorului sau este eliberat de efectele dureroase. Potrivit lui Aristotel, atunci când o persoană suferă de o experienţă dureroasă, sufletul este separat de societate. Atunci când în procesul de sentimente adanci, el este eliminat efectul creşterii sufletul de la privat la singularitate universal. Toate acestea oferă o morală şi de sănătate mintală stabil.

Aristotel a descris moduri muzicale, care să conducă la o schimbare de mentalitate. Muzica de o cotă, face un om sărac şi dedurizată, sunetul contribuie alte iritaţii sau stimulare. De exemplu, Aristotel a susţinut că un impact echilibrat asupra psihicului uman are un mod de Dorian - curajosul şi grave. Mod de frigiana a fost percepută ca dezechilibrată şi excitant, Lydiei - cum patetic şi se înmoaie. Prevederi similare au fost făcute pentru instrumente muzicale. Nu se recomanda muzica jucat pe numit evleticheskih instrumente de-atât, care a inclus Avlos (un fel de oboi vechi - un instrument de vânt), fluiere, timpane, tympans, dar să recomande kifaristika, adică muzica jucat pe siruri de caractere - cittern, lumi, OBS.

În autori antici vom găsi dovezi ample cu privire la efectele muzicii asupra stării psihice a omului. În epic de o este o descriere a modului în care muzica şi cântând Odin rană a încetat să sângereze. Famous Orfeu cu cântece sale nu reduce numai temperamentul de persoane, dar redus, de asemenea, animalele sălbatice şi păsări. severă regele Spartei, Lycurgus, el a compus muzica pentru armata lui, şi niciodată nu a intrat în luptă, dacă nu soldaţilor săi anterior fost adus în starea de sunet marţiale din trâmbiţe şi tobe.

Democrit, filozof grec faimos, recomandat pentru a asculta muzică cu boli infecţioase. Când Platon a cerut pacienţilor săi de droguri, a fost necesar pentru a avea pentru a asculta melodia magic - se credea că în caz contrar, medicamentul nu va funcţiona.

Nu este un concept psihologic de ritmuri utilizate în poezie şi în muzică, care poate fi explicată după cum urmează: fiecare ritm are o anumită influenţă asupra, mentale corpul fizic si chiar si pe durata de viaţă a cauzei. Se crede că ritmul poate aduce succes şi eşec.

În prezent, medicii au observat că muzica ajută pacienţii mai bine în curând. De exemplu, Nijni Novgorod medicul ST Pepelkin prescrie pastile în loc de ... Suite, cantece populare. El susţine că puterea de vindecare a creşte intră muzica, ajutând organismul să se adapteze corpului rece pentru mulţi ruşi. Oricine, în opinia sa, poate îmbunătăţi în mod semnificativ sănătatea lor sau chiar să staţi imun la boală, dacă este altul decât a asculta muzică, de asemenea, va cânta el însuşi sau cântaţi. În acest caz, sunete, expunerii umane, creşterea de muncă activă a organelor interne sale, cauzate de mişcarea toracelui, diafragma, muschii abdominali.

Numeroase studii şi străine Oamenii de stiinta rusi au arătat că:
1) pentru prevenirea bolilor, de stres ar trebui să ascult muzică de Schubert, Schumann, Ceaikovski, Shopena, cântând încet cântece ruseşti, cântece lirice, Pahmutowa Yu Antonova;

2) mica depresiune doze scuteşte de muzica de jazz în stil blues, soul, creşterea dozei duce la starea de spirit mai bună, creşterea eficienţei.

Muzica acţionează asupra structurii creierului care este responsabil pentru intuiţie, interacţiunea cu lumea exterioară. E. Dala, compoziteTorr, vorbind despre terapia prin muzica, consideră că terapia prin muzica de multe ori mai eficace decât medicamentele, care au mai multe alergii. Muzica afectează oamenii, în general, mai degrabă decât pe un organ separat. Toată lumea ştie că degetul doamnei spart nervi, atunci mai întâi necesitatea de a echilibra emoţiile şi ca rezultat - iritarea stomacului opri. Acest lucru se poate face cu muzica. Interesant, o importanţă considerabilă este timbrul instrumentelor de sondare care au un efect diferit terapeutic. De exemplu, la pian ia iritabilitate, calmeaza sistemul nervos; clarinet imbunatateste circulatia, normalizeaza nivelul sistemului cardiovascular, eliminarea stare de depresie, flaut urmează activitatea ficatului şi ajută cu boli ale sistemului bronho-pulmonare, relaxeaza vioara, balalaika şi un efect benefic asupra funcţionării aparatului digestiv ; harpă - este utilă în isterie.

Un alt opri asupra instrumentelor de sondare. Vânt Instrumente cum ar fi flaute şi alţii, foarte clar exprimată de calitate sincer, deoarece acestea sunt de respiraţie, care este viaţa însăşi, aşa că au aprins focul inimii. Instrumente cu coarde intestin produce efecte vii, deoarece acestea provin de la creaturi vii, o dată pe inimă, o sârmă instrumente cu coarde-au un efect excitant, instrumente de percuţie, cum ar fi o tobă, un stimulator si revitalizarea efect asupra persoanei.

La Clinica Universitară de ulcer München "prescris", muzica lui Beethoven şi VA Mozart. Ulcer vindecat repede! La Londra este un experiment pentru tratamentul de demenţă senilă de muzică clasică. Veche oamenii au devenit mai activ şi sociabil. stimularea creierului muzicale activează legătura dintre neuroni şi protejează împotriva degradării.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că capodopere muzicale şi a activităţii cardiace şi pulsaţie sânge sub ritmurile asimetrice, pe sectiunea de aur! Muzica aduce o satisfacţie estetică şi emoţionale atunci când armonia şi ritmul sunt rezonanţă cu armonia internă a omului. Sectiunea de aur este lucrările cele mai muzicale de Beethoven, Haydn şi - 97%, la Shopena - 92%, Mozart şi Schubert - 91%, Scriabin - 90% din patrimoniul lor artistice.

Şi cum muzica afectează copiii mai repede? "Daca embrionii sunt asculta linistit muzica clasică, apoi, după naştere, experimentale sugari" dezvolta mai bine fizic: ei mai gros creste parul si unghiile devin mai greu si mai lung,, exista dinti de lapte. Într-una din clinicile din Tennessee (SUA) sugari asculta la harpă, melodii cântec de leagăn, de asteptare din desenele animate Disney, clasice. Bebelusii sunt mai calme, dormi mai bine şi recupera mai repede.

Muzică Corală este considerată cea mai mare artă, deoarece este natural. Nu contează cât de perfect siruri de caractere, acestea nu pot avea aceeaşi impresie pe ascultător că vocea care vine direct din suflet ca respiraţie şi aduce la suprafaţă prin sufletul, mintea si organele vocale ale corpului. Când sufletul doreste sa se exprime în vocea ei, provoacă mai întâi mintea şi mintea cu gânduri de proiecte o vibratii subtile în planul mental. Acestea sunt dezvoltate în mod corespunzător şi sunt în formă de respiraţie prin abdomen, plamani, gura, gat, organe nazale, provocând aer sa vibreze tot timpul, până când apar la suprafaţă ca şi voce. Putem spune că vocea are magnetice, care nu are nici instrument, deoarece o voce - un instrument ideal naturale în imaginea pe care simulat toate instrumentele din lume. Majoritatea au să cânte, şi apoi putem oferi organismului dumneavoastra un serviciu de nepreţuit, adică l scuti de multe boli.

De fapt, cântând - este propevanie sunete vocală. De exemplu, dacă aţi cânta vocalele, apoi:
A - furnizarea de oxigen,
E - elimină excesul de energie negativa
Şi - în mod activ influente asupra creierul, ochii,viespi şi urechi,
Despre - prevede efect salutar asupra inimii şi plămânilor,
Y - are un impact pozitiv pe abdomen,
E - intareste sistemul cardio-vascular,
S - în boli ale rinichilor, vezicii urinare, osoase,
I - oferă un efect anestezic,
B - afectează sistemul nervos, din măduva spinării.


Ce fel de muzica ne afecteaza pe cel mai benefic? studiu realizat în SUA spune că este, mai presus de toate, operele clasice. Şi din fiecare boală specifice pentru a ajuta compoziţie bine definite. Iată câteva exemple.

Calmează-te va ajuta la "Lullaby" de Brahms, "Lumina Lunii" de Debussy, "Ave Maria" de Schubert, Chopin şi Mazurkas preludiile, valsuri de Strauss.

"Moonlight Sonata" de Beethoven, "Cantata № 2" de Bach şi "Symphony" de Haydn, "Concertul Italian" de Bach ne elibereze de nevroze si iritabilitate.

presiunii sanguine si inima activitate va duce la normal "Nunta martie" Mendelssohn, "Nocturne în re minor" de Chopin şi "Concertul în re minor" pentru vioara de Bach.

Dureri de cap scuti joacă Oginsky poloneză, "Rapsodia maghiară" de Liszt, "Fidelio" de Beethoven.

Elibereaza suita de insomnie "Peer Gynt" de Grieg, "Valse Triste" de Sibelius, "Dreams" de Schumann, piese de Ceaikovski.

De la gastrită pentru a ajuta la "Sonata N7» Beethoven.

"Ave Maria" de Schubert, "Moonlight Sonata" de Beethoven, "Lebada" Saint-Saens, Snowstorm "de Sviridov potrivite pentru tratamentul alcoolismului şi a fumatului.

De epilepsie pentru a ajuta la "K448 Sonata" de Mozart.

Dar nu cred că este util numai muzică clasică. heavy este, de asemenea, posibilitatea de a trata. Chirurgi şi medicii, de exemplu, folosesc adesea în aranjament practica lor de "Pink Floyd".


Muzica rock

Apariţia de muzică rock în primii 50 ani a fost marcată de o epidemie de sinucideri. mare interes in muzica rock este adesea comparat cu dependenţii de droguri, deoarece ei nu pot refuza muzica rock, rock lor - este dependenta.

Modern trupa rock care lucrează în intervalul de la 80000 Hertz la 20 sau chiar mai mici. Au existat cazuri în care un excedent de frecvenţe ridicate sau foarte scăzute răniţi grav creierului. La concerte rock sunt frecvente, de la caz, sunet arsuri, pierderea auzului şi chiar de memorie.

Unii oameni de ştiinţă americani spun fără echivoc: "Rock nu este un joc inofensiv, este - un medicament nu mai mortale decât heroina, rezilia vieţile tinerilor noştri." oamenii de ştiinţă sovietici au înregistrat următoarele: după o 10 minute de rock joacă elevii de clasa a saptea la un moment uitat tabla înmulţirii. Potrivit profesorului B. Rauch, aceasta muzica evoca eliberarea de hormoni de stres, care sterge o parte a creierului informaţii cu imagini. Un elveţian medicii au arătat că, după un concert rock orientate spre oameni şi răspunde la stimulul de 3,5 ori mai rău decât de obicei.

http://marina-857.narod.ru/Music.htm

Joi, 03 iulie 2008
Vizualizări: 13777

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
143