ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vaccinul DTP inhibă dezvoltarea copilului!
DTP* este un amestec exploziv injectat în corpul unui copil de patru ori, începând cu vârsta de trei luni. Este un vaccin foarte dureros, la care unii copii reacționează cu un țipăt lung continuu.
Vaccinul DTP provoacă cel mai mare număr de complicații și un procent foarte mare al riscului de reacții alergice în organismul copilului. Pe conștiința acestui vaccin este moartea multor copii, procesele judiciare, el a fost de multe ori interzis în țările europene, dar nu și în Rusia.

Japonia și Europa au renunțat la DTP

La începutul anilor șaptezeci în Japonia vaccinul DTP a ucis 37 de copii. Japonezii au încetat să facă vaccinul copiiilor, iar apoi au schimbat vârsta de vaccinare de la vărsta de prunc la 2 ani. Ca rezultat, Japonia de la locul 17 în lume după mortalitate infantilă s-a mutat pe ultimul loc. În anii 80 în Japonia au început să  vaccineze copiii împotriva pertussis cu un nou vaccin acelular, care a condus la o creștere de patru ori a sindromului morții infantile subite în următorii 10-12 ani.

O situație similară a avut loc în Anglia, Germania și Olanda. Vaccinul pertussis a ucis și a făcut invalizi zeci de copii, după ce populația a început să renunțe la această vaccinare. Odată cu numărul redus de vaccinare a scazut dramatic numarul de apeluri la spitale, iar acolo unde încă nu au renuntat la vaccinare, a avut loc o creștere a cazurilor de îmbolnăvire, adică vaccinul nu a salvat de epidemie.

Ce înseamnă acest lucru ? Că vaccinul DTP este dăunător și chiar inutil.

DTP este otrăvitor

Vaccinul DTP chiar este numit un conglomerat chimic și biologic care conține multe substanțe chimice dăunătoare pentru sănătatea umană, provocând schimbări ireversibile în sistemul nervos, care afecteaza celulele de rinichi și de creier, atunci când nimeresc în stomac cauzează cancerul. Toate aceste componente fac vaccinul DTP cel mai periculos, care cauzeaza autism și paralizie la copii. Puțini părinți sunt conștienți de acest lucru și nu-și dau seama de pericolul până când ei înșiși nu se confruntă cu nenorocire.

În afară de celulele întregi de pertussis, foarte periculos face acest medicament pesticidul organic ce conține mercur, numit thimerosal, folosit ca un conservant, și formaldehidă - toate aceste otrăvuri sunt prezente într- o doză de vaccin într-o cantitate suficientă pentru a otrăvi organismul unui om mic!

În Rusia thimerosal nu este considerat un medicament și nu a fost testat suficient, utilizarea sa în cadrul vaccinului a fost permisă în baza rezultatelor testelor pe cinci cobai injectați cu o singură doză. Copilului în timpul vaccinării este administrată o doză de cinci ori mai mare! Thimerosal nu se elimină din organism, se acumuleaza în țesutul nervos și în combinație cu hidroxid de aluminiu toxicitatea lui crește de zece ori ! Nu este greu de ghicit că hidroxidul de aluminiu face parte de DTP. Thimerosal este un pesticid tehnic pe care Europa nu consideră un medicament și a refuzat să producă această otravă pe propriul teritoriu. Iar în Rusia acesta este folosit în componența vaccinului și Ministerul Sănătății din Federația Rusă nu intenționează să testeze acest medicament cu privire la pericolul!

Beneficiu sau risc ?

Potrivit datelor recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății, vaccinul DTP provoacă tulburari cerebrale persistente, diverse crize neurologice, inclusiv moartea (5 decese la un milion de locuitori) .

În anii 70 cercetătorii suedezi au demonstrat o legătură directă între introducerea vaccinului DTP celular și encefalopatie (convulsii). Oamenii de știință au decis că beneficiile în urma vaccinării nu merită riscul. În ciuda interdicției privind utilizarea vaccinului în multe țări, Statele Unite continuă să producă și să vândă în țările din lumea a treia DTP care conține pertussis celular, totodată americanii în țara lor au refuzat la această formă de vaccin.

Problema este că nimeni nu poate spune dinainte, dacă vaccinul va provoca unele complicații la un anumit copil, sau totul va merge bine. Medicii calmează - acest vaccin este inofensiv, complicațiile sunt extrem de rare, și acest lucru nu este discutat înainte de vaccinare sau după, numai în cazul în care copilul va avea un accident. Dar chiar și în acest caz medicii vor repeta mereu că vaccinarea nu este cauza, și părinților va fi dificil să dovedească că maladiile manifestate sunt legate de vaccinare.

Atrageți atenție care complicații poate cauza vaccinul:

- tumori purulente pe piele, care trebuie să fie deschise;
- afecțiunea sistemului nervos central, articulațiilor, tractului gastro-intestinal, inimii;
- diverse reacții alergice;
- astm;
- diabet;
- trezirea maladiilor latente - tuberculoza, hepatita;
- șoc anafilactic;
- moarte subită.

Vaccinarea în timpul unei epidemii de alte boli poate fi fatală!

Deci oare merită în prealabil, de teama unei epidemii de pertussis, a accepta injectarea în organismul unui copil a unei astfel de doze periculoase de celule potogene și substanțe toxice? Părinții au dreptul să refuze la vaccinare sau să fie de acord, dar în orice caz este necesar mai întâi să obțină informații complete din surse de încredere care, din fericire, sunt acum accesibile tuturor.

Autor: Radmir Kadîrgulov.

*Vaccinarea DTP este un tip de imunizare simultană antidifterică, antitetanică și antipertussis.
 

Vineri, 22 noiembrie 2013
Vizualizări: 9758

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
57
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
323
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
234
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
376