ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vaccinul dulce contra unei boli amare

Al doilea an trăim în condițiile pandemiei mondiale, sub povara căreia realitatea cotidiană, care părea cea mai rezistentă componentă a existenței noastre, s-a spart în bucăți.

Lumea așa cum o știam încă la începutul a.2020 nu mai există. Ea s-a risipit în condițiile infecției de coronavirus și a devenit așa de fragilă, că am simțit-o pe propria piele. Viața niciodată nu va mai reveni la senzația de normalitate ante-criză, iar istoria noastră se împarte în două: înainte și după coronavirus.

El nu s-a retras, de parcă ar examina capacitatea noastră de a ne apăra dreptul la o viață normală și a contracara atacurile lui. Virusul ucigaș controlează în continuarea viața noastră, el mutează, creează noi tulpini și mai agresive, ne amenință cu cea de-a treia iarnă pandemică. Pe acest fondal, se vehiculează activ aprecieri alarmante despre aceea, că peste două mutații omenirea este așteptată de un pericol de moarte.

Recent, în cadrul unui briefing, Tedros Adam Gebreyesus, Director general OMS, a declarat că «și următoarele trei luni vor deveni critice pentru asigurarea pregătirii pentru viitoarea pandemie și organizarea măsurilor de reacționare la ea ».

Citește mai mult: noi.md

ABONAȚI-VĂ
Luni, 20 septembrie 2021 14:33
Vizualizări: 459

Citiţi de asemenea

Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5771
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38213
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
6986
  Muşcata (Pelargonium) este o floare răspândită care decorează case și apartamente la mulți oameni. Admirând ...
22519