ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vânt DruidsAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Druizii - Magi misterios din legendele celtice. Dar o dată ce au mers pe pământ. Terenul pe care încă în pădure, puteţi găsi constructii ciudat, nu este foarte similar cu temple, dar inspira teamă şi o sete uriaşă pentru un miracol ...

Druid Şi miturile si istoria spun despre un singur lucru: druizii erau foarte puternice. Forţa Prin înţelepciunea lui, bunătatea lui şi de faptul că tradiţia lor a trecut de la maestru la discipol, de la gura la gura. Ei au fost capabili să prezică viitorul. Poseda un cadou minunat pentru semnele care determina rezultatul luptelor şi a vedea în viitor printr-un văl de timp. Avea putere enormă asupra elemente: pământ, apă, aer, foc. Abilitatea de a comunica cu sufletele de copaci şi să coopereze cu elfi şi pitici. Ar putea opri un cutremur şi a provoca o furtuna. (Desigur, această dovadă poate fi fictiune ... dar nu poate fi.)

În cazul în care au cuvântul "druid"? Pliniu a scris că drus greacă, care înseamnă "stejar" este rădăcina etimologică a cuvântului "druid". În literatura de specialitate o întâlneşte frecvent acelaşi raport, care să confirme numele de stejar în alte limbi: dervo galic, daur irlandeză, galeză derw, derv Breton. Poate veni mai aproape decât altele, pentru a dezlega secretele Francoise cuvântul Leroux, care, în cartea sa despre druizii le-a numit DRU-wid-es, «foarte ştiinţifice." videre latin («a se vedea"), şi Germania lui gotic witan witan («Know") se ocupă cu definiţia "druid": aceasta este cel care stie. Şi aşa cum a spus înţelepciune antică, repetate de Francis Bacon, să ştie - poate însemna.

Druizii poate prezice viitorul, de capturare cele mai mici semne de viaţă şi a condiţiei umane, naturii şi universului. Cicero, de exemplu, a scris că regele Galata druidul Deyotar înţeles semne, hrănit păsări. Putem presupune aceste relatări sunt ridicole ficţiune şi râde la ei, la fel ca romanii ... Dar a fost magicieni celtice au prezis sfârşitul de la Roma. Deci, Cornelius Tacitus scria: "ridicol superstitii Posedat, Druid-ul a afirmat pentru a le că ... un incendiu devastator a distrus Capitol, iar acest lucru arată clar că zeii sunt supărat la Roma şi de regulă peste tot în lume trebuie să meargă la oameni care trăiesc la cealaltă parte a Alpilor".

Celtic ceremonial castron ceremoniale castron celtice din argint aurit - cazan celebre din Gundestrup. I-lea î.Hr.. Oe. Druizii au fost de nivelul lor de pregătire şi dăruire. Greco-geograful antic şi istoric Strabon (secolul I) a scris: "În toate triburile galice, în general, există trei grupuri de oameni care sunt deosebit de venerat: rapsozi populari, druizii şi prezicatorilor. - Barzi cântăreţi şi poeţi, ghicitorii responsabil de ritualuri sacre şi studierea naturii, Druid-ul este în plus faţă de studiul naturii sunt de asemenea implicate şi etică.

Barzi studiat ritmuri, sunete şi proporţii. Ei au învăţat de fluxurile de energie in natura, absorbtia sunetului cu toate fiinta mea, şi ar putea transfera muzica. Ei ştiau de magia sunetului, cuvântul magic şi imagine.

Astfel, Welsh legende spune unui Taliesin bard, al carui nume inseamna in galeza "strălucitoare frunte." Elphin, fiul regelui, un succes, dar foarte om bun, culese Taliesin, când era încă un copil: el a fost aruncat în punga mare de piele, şi a supravieţuit în mod miraculos. Taliesin a devenit un prieten şi elphin compozitor. El a ajutat doamna prietenul său şi pentru a răspunde doamna a inimii, care era foarte mândru de. Dar incidentului în cauză nu a lăsat elphin, şi în Mabinogion, epopeea Welsh, vom găsi o poveste despre modul în care Regele următoarea Melgon încheiat elphin în închisoare, şi a ameninţat să-l omoare doar pentru că el a lăudat soţia şi Bard lui.

Dar, aşa cum se întâmplă adesea, o inima bunae şi fapte bune soarta acorda unei persoane un prieten care vă ajută în chiar în momentul când se pare că totul este pierdut. Taliesin salvează elphin. El vine la castel Melgona şi participă la un concurs de barzi ... Cantecele sale au fost umplute cu atâta forţă încât barzii tăcere care glorificat master întuneric, rău. Nimeni nu ar putea rosti un cuvânt, şi numai curgea prin castel vindecă sufletul melodie Taliesin. Puterea sa este treptat în creştere, vântul a crescut, vântul a venit într-o furtună. Lanţuri a scăzut de la elphin mâinile şi uimit şi consternată Melgon lansat captive lor.

Statuia de bronz William Goscombe John. Merlin cu copilul Arthur. Statuie de bronz. 1902 Multe dintre marile făcut Taliesin, nu au nevoie de el, fie sabie sau scut: puterea cuvântului Beedle, o putere fără precedent, Druid-ul disponibil, dar inaccesibile pentru generaţia actuală.

Druizii au fost întotdeauna un consilier al regelui, aceasta spune mituri diferite, dar cel mai celebru dintre ei - mitul Merlin.

Merlin, un mentor şi consilier al legendarului rege Arthur, a fost un magician mare, clarvazatori si clarvazatori. Geoffrey de Monmouth în lucrarea sa "Istoria britanici", a scris ţara de origine a Merlin: Conform legendei, tatăl său a fost un spirit trup care a venit la mama lui, sub forma unui tânăr frumos. Inca din copilarie, Merlin ar putea vedea prin roci si grosimea de pe pamant, a se vedea prin viitor şi au avut înţelepciunea uimitoare şi înţelegerea oamenilor.

El a spus că el a fost născut cu o misiune de a păstra terenul în Marea Britanie şi că, în această misiune, unele fiind ca vocea interioara regizat-l de fiecare dată când el a fost atunci când trebuia să se întâmple ceva important. Dar Merlin religios ţinute secrete legate de această creatură: "Secretele de acest fel nu trebuie divulgate, în cazul în care nu are nevoie de extremă necesitate. Căci dacă le-am prezentat pentru a te distra sau vanitatea amuzant în mine m-ar fi oprit edificator spirtoase şi ar trebui să fie vreodată în ea ar fi o necesitate, el m-ar fi lăsat. "

Celtic ceremonial castron Nu veţi vedea că îi face pe oameni harpă plânge şi îngerii? Acesta este un semn de inspiraţie divină. Cu aceasta, veţi vrăjesc oameni, la rege şi să prezică soarta poporului. Când îl atingi, sa te simti respiratia mea. Cu acest harpă voi vorbi cu tine. Nimeni nu stie numele meu. Nici o persoană nu va fi dat să mă vadă. E. Shyure.
"Legende Mare din Franţa" Puterea de Merlin, precum şi druizii convenţionale vigoare, sa bazat nu numai pe un fel de neobişnuit în înţelegerea noastră de abilităţi. Ştia secretele naturii şi misterele istoriei umane. De undeva ştia viitorul expertul şi basme mentorului King Arthur's pe "dansul uriaşi" - Stonehenge. De undeva ştia despre puterea vindecătoare a pietrelor aduse de persoane necunoscute pentru a civilizatiei antice ale continentului, rămâne de care noi le numim acum Africa. Deci, cineva l-au învăţat asta. Deci, undeva, a învăţat cum să înveţe, şi druizi alte ... şi, probabil, nici o inventie care insulă misterioasă din Ultima Thule, în cazul în care, reprezentat de către celţi, druizii vii profesor - înţelepţii, care au un singur scop: de a păstra şi să educe oamenii, din generaţie în generaţie, transmiţându-le mesagerii lor.

În carte, Maria Stuart "dealuri goale" Merlin spune despre darul său: "Ieri, în întunericul furtunoasă de noapte a fost întâmplă acolo voia zeilor în numele unui scop indepartat anumite, care numai uneori descoperit la ochi. Şi eu, Merlin, fiul lui Ambrozie, oameni inspira veneraţie-ca profet şi vizionar, a fost o noapte doar un instrument în mâinile zeilor. Pentru acest lucru şi a fost trimis să-mi darul de providenţă, puterea acordată ca oamenii să înţeleagă cum se scrie.

Unul din prezenţa lui, sau câteva cuvinte druizii bărbaţi înarmaţi pacifica furios gata pentru a grăbiCamping în luptă. Diodor Siculus, istoricul grec din secolul I î.Hr., mărturiseşte: "Adesea, ele ies dintre trupele aliniate în ordine de bătaie, să ameninţe cu săbii, suliţe burzuluială, şi să le pacifica, ca şi cum îmblânzire unele fiare sălbatice."

În poveştile irlandez este o descriere minunată a unor astfel de efecte asupra oamenilor: "Înainte de noi, la est, în afara l-am văzut alte trupe. Linişte, oameni de bătrâneţe, de la gri la alb, au mărşăluit la capul de ea. Purta o haina alb orbitor, cu o margine din argint pur pe corpul hainei sale beleyshy frumoase, sub mantia plăsele de argint lumina vizibilă sabia lui, şi el poartă pe umăr, tija de bronz. Vocea lui este blând, cum ar fi muzica, discursul său a fost puternic şi clar ... Wrath de oameni din lume, de la răsărit până la apus, el ar fi supus trei cuvinte bune. "

Luptat Cezar celţii scrie în memoriile sale că el a văzut ca o armată Daci brusc umplut cu tărie: oamenii au început să se mişte mai repede, mişcările lor devin mai puternice şi mai încrezători. În cazul în care o batea vantul, dar copacii nu a balansa, ca şi cum el a atins chiar înainte de oameni a schimbat sufletul lor şi inspirat de sabie.

Să nu credeţi că druizii - oamenii sunt o rasa speciala. Druizii - sunt cei care traiesc pentru ceva mult mai mare decât viaţa obişnuită. Ei au fost medici şi vindecătorii, cunoscut proprietăţile subtile de plante medicinale, au reuşit să trateze muzica, cuvântul, atinge sau chiar prezenţa, au crezut în puterea vindecătoare a somnului şi în acelaşi timp, după cum reiese din mitul lui Dumnezeu a trei stârci simbolizat Brighid ştia o intervenţie chirurgicală. Într-una din legenda irlandeză spune: "Acest om are puterea şi înţelepciunea, vindecator, arta de vindecare, capacitatea de a cuceri cu moartea şi să depăşească orice boala ... ea recunoaşte că afecţiunea umană, un fum emitent de la casa lui, sau doar una din expirării acestuia.

Elevii au ales druidul, pentru calităţile inimii şi un banner pe care au însoţit soarta lor. Înţelepciunea poate accepta numai persoane cu un suflet nobil - unul care nu este capabil de a utiliza cunoştinţe pentru a atinge puterea şi să fie capabil pentru a le menţine curate, să nu denatureze. Prin urmare, pentru a înregistra predare a fost interzis. De aceea, atunci când druizii despre secolul al X-XI, a dispărut de vedere al civilizaţiei europene, sunt dus cu sine şi înţelepciunea lui şi magia lui.

Despre druizii legenda supravieţuit mai mult de adevar, mai mult de ficţiune fapt, poveşti mai mult de date ştiinţifice. Dar când a anului celtic noi şi inspirat de mişcarea de tineret modă grabeste la lumină incendii noi, acum, după o mie de ani de la ultima magicienii de oameni celtice, se pare că uşile deschise invizibilă a lumii noastre într-o lume sacră a celtilor. În asemenea momente, vreau să întreb Merlin, şi toate druizii mare Armorica şi forţele Ulster - pentru a ajuta pe cei care ne iubesc şi-l protejeze, ceea ce credem.

... Ei au fost oameni mari, magicieni si profesori. Conform legendei, mulţi dintre ei au venit la insula sacră. Dar, înapoi. Pentru cei care sunt puternic miscandu-se prin cercul Abred - o lume în care omul se întâmplă să treacă toate testele înainte de a ajunge Gwynwood, cercul de lumina ... şi, poate, druizii au dispărut, şi aşteptaţi pentru elevii noi? Şi trezirea este mare Merlin, şi sunete de harpă lui, şi face apel undeva ...

Ilia Molostvov
http://mwb.newacropol.ru/articles/history/old_civil/druids_wind/


ABONAȚI-VĂ
Marţi, 20 ianuarie 2009 7:46
Vizualizări: 2955

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
522
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
949
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531