ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vegetarianismul incetineste procesul de imbatranireAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Reducerea consumului de proteine conţinute în peşte şi carne, pot incetini procesul de imbatranire. Un grup de oameni de ştiinţă britanici au descoperit că-cheie este conţinut scăzut de proteine specifice nu, calorii.


Anterior, oamenii de ştiinţă credeau că determină longevitatea dieta saraca in calorii, conţinând aproximativ 60% calorii provenite din nivelurile normale. Noua descoperire arata ca, cu un consum redus de produse alimentare care conţin astfel de proteine - carne, peşte şi fructe cu coajă anumite - oamenii pot trăi mai mult fără necesitatea de a reduce cantitatea de alimente consumate.


Dr. Matei Piper de la Institutul de îmbătrânirea Colegiul Universitar din Londra a spus că o modalitate de a obţine efectul ar putea fi doar o dieta vegetariana.


În cele din urmă, aprofundată studiu a relevat faptul că în întreaga problemă într-un singur aminoacid, consumul de care persoana are nevoie pentru a limita - metionină. Metionina joacă un rol important în formarea tuturor proteinelor. Acest aminoacid se gaseste din abundenta in carne, peşte şi nuci de Brazilia.


"În cazul în care constatările sunt confirmate în viitor, aceasta va fi în mod oficial să declare că un conţinut ridicat de metionină în organism ar trebui să fie evitate," - a concluzionat Piper.

vegetarian.ru

Miercuri, 06 ianuarie 2010
Vizualizări: 2223

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
64
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
372
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
510
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
379