ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vegetarianismul — o modalitate de a curăţaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Am luat recent un pas important - de a deveni un vegetarian.
Fiecare poate avea diferite premise pentru o astfel de decizie, şi aşa astăzi voi încerca să vă spun doar despre propriile lor.

Vegetarianismul - calea spre purificare

Ca în toate deciziile importante atare, am să se bazeze în principal pe problema natural care fac eu. Care este pe modul în care acţiunea mea este conectat cu natura - cum doare sau ajută ei.

Înţelegând că carnea animalelor nu este un aliment natural pentru om, a venit la mine treptat. Până destul de recent - un an în urmă, îmi plăcea să mă cert cu beneficiile unui syroedstva dietei vegetariene. Eu nu cred, deoarece la acel moment a fost o altă persoană complet. Nu este asa responsabil pentru sine şi pentru viaţa pe această planetă.

M-am gândit că oamenii sunt doar cu puţin mai avansate de animale, care, ca acesta din urmă, necesită de carne la o viaţă normală. A lungul timpului am realizat a fost greşit.

Omul - nu mai este un animal, şi nu un fapt care a fost vreodata. El are un sentiment mai mare de sunet inerente ale universului, inerente lui Dumnezeu. El este patron al tuturor animalelor sălbatice. Sarcina sa este de a păstra în suflet şi iubesc natura, precum şi sacrificarea unui trai - acest lucru este interferenţe şi de afectare a ei, în sensul brutale.

Creştini care se bazează pe Vechiul Testament, care, în parte este permis să mănânce carne, uita ca această carte a fost scrisă foarte, foarte mult timp. Poate pentru acele timpuri când oamenii nu au încă o astfel de mintea conştientă, şi necesară utilizarea de carne. Acesta este motivul pentru care, în opinia mea, un om şi a îndurat capacitatea fizică de a mânca carne.

Isus a venit pentru a aduce noi porunci, pentru moment, noi, în conformitate cu oameni noi, care erau deja mai dezvoltate spiritual. Această sarcină a gestionat cu succes. Pentru multe dintre acestea, Isus a fost un vegetarian, şi a spus că orice daune cauzate de lucruri de viaţă - au cauzat un prejudiciu pentru sine, şi, prin urmare, la Dumnezeu.

Vegetarianismul înseamnă de asemenea, în alte religii cum ar fi budism.

Unitatea dintre om şi natură, în opinia mea, ar trebui să nu mai cauzeze probleme. Şi partea religioasă a vegetarianismului, mi se pare personal deschis. Nu există nici o îndoială că mai vegetarianismul ca un rezultat de dragoste pentru toate vieţuitoarele şi neînsufleţite - este urmatorul nivel de dezvoltare spirituală a omului.

Este util în cazul consumului de carne de o persoană dintr-un punct de vedere medical? Problema nu a găsit încă răspuns fără echivoc. Unii spun ca da. Altele - nu. Pentru mine, am decis că nu, deoarece carnea unui animal conţine toate negative (cu privire la drepturi), inerente la animale. bolii sale, gândurile sale se transmit la om. Şi există un risc nu numai boli fizică, ci şi mânca carne aduce în minte oameni animale noi, tangibile mai multe gânduri pe care el nu a fost tipice.

Nu am nici o îndoială că vegetarienii - cea mai sănătoasă de oameni de pe planetă. Atat fizic cat si spiritual.

Un alt argument în favoarea vegetarianismului, pe care am luat în considerare este întrebarea capacitatea persoanei de a ucide un animal. După toate, uita-te - dacă el cu adevărat spiritual dezvoltat, care se confruntă cu dragoste pentru oameni, toate lucrurile vii, la Dumnezeu, cu excepţia cazului în el nu poate ezita să merg şi să ucidă animale inocente? Da, niciodată! Şi chiar dacă acest lucru se întâmplă - cata suferinta îl va aduce - înfricoşător să-şi imagineze.

La urma urmei, o prostie să cred că trebuie să existe oameni fara teama că poate ucide un animal special pentru el şi a mâncat dezvoltat apoi o persoană spiritual. Şi cine a spus că să omoare un om mult mai complex decât un animal? Capabil la capabil ultima la prima.

Ultimul argument, care a stabilit un record direct pe capul meu - o problemă de ecologie. Pornind de la - necesare de energie electrică foarte mici de a găti din carne, care se încheie cu cel mai teribil - o risipă de resurse naturale, gaze cu efect de seră, etc Despre î.Hr.II a fost scris in blog-ul nostru nu este foarte lung (şi au semnat deja petiţia ").

Dacă acest lucru nu este important pentru un om, nu ştiu ce să spun. Puteţi aici este atribuită în beneficiul consumatorului - o dieta vegetariana este mai ieftin decât carne. Dar nu cred că va fi un pic factor determinant pentru că oamenilor le place să mănânce. Dar dacă o carne gustoasa, nu e de mirare? De ce atât de multe condimente se adaugă acolo?

Recent am gândit că, probabil, consumul mondial actual şi egoismul de oameni acolo, pentru că mănâncă carne? Este într-adevăr le face.

Şi ce mâncăm? Pentru a ucide un living poate nu, dar plantele prea plin de viaţă. Asta-i drept - omoare plantele nu pot, trebuie să consume roadele lor, care sunt în mod special pentru acest lucru, şi există în natură. Acestea sunt actualizate de variaţiile sezoniere şi cadă ca inutile, în special în scopul de a le mânca.

Să vedem cum se egologichney mintea mea, în urma unei astfel de decizii indraznete.

Autor - creatorul minunat blog pe tema mediului greenword.ru
Miercuri, 21 octombrie 2009
Vizualizări: 2196

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
168
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
140
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
138
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
145