ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vesela urzicăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În vremuri de urzică tors fibre. Pescarii s-au frecat mainile in fata pescuit - de a ciuguli a fost reuşită. La Sfânta Treime biciuit cu urzici de protecţie de la sirenele. Cu urzică au fost trataţi pentru diverse boli. Şi mult înainte ca ele au învăţat cum să-l spin, bici-l şi tratată, aceasta a mâncat. Doar mănânc.

Oamenii au observat şi apreciat această plantă undemanding, care apare mai devreme decât alte plante comestibile, chiar şi atunci când nu există nici o urmă de gradina verde si legume. În Rusia chiar cultivate ca culturile de legume. Frunzele au crescut urzici fermentate varza ca. Din lăstarii tineri pregătit salate şi piure de cartofi, varza verde fiarta. Există proverb corespunzătoare: "O mistuitoare născut, dar în supa la îndemână." Şi nu numai în supă - cu urzici fierte supe diferite, borş, rassolnik. Chiar şi ceai este preparată.

nutriţionişti intern apel urzici tezaur de vitamine: vitamina C în ea de patru ori mai mult decât portocalele şi lămâile, caroten (provitamina A) - mai mult decât în morcovi. Există urzici toate vitaminele B importante, o mulţime de vitamina C.

şi largă gamă diversă de Compozitia minerala de urzici. Acesta include proteine, zaharuri, substanţe biologic active valoroase, şi chiar şi uleiuri esenţiale. Plus minerale utile: calciu, fosfor, fier, mangan, zinc, magneziu. Ca şi în amino acizi urzică valoare se apropie - nu-l cred - carne. Da şi nu este egal cu valoarea nutritivă - inferioare nu fasole şi mazăre.


Urzica Ciorba: lăstarii de supa de urzica, aruncaţi-o sită, ştergeţi şi pentru conectarea la supă. Morcovii si ceapa, curăţate, tăiate, pus într-o cratiţă, se adaugă unt, sare, o cană cu apă, se acoperă şi se fierbe. într-o cratiţă se toarnă rasă urzici Apoi, se adaugă 2 litri. apă şi se fierbe timp de 15 minute. Pune cartofi, cuburi, şi bucătar până la cartofi gata.
Timp de 3-5 minute până la gătit pune în supă şi ouă fierte tocat. Inainte de servire, adăugaţi rubnennuyu pătrunjel sau de mărar şi smântână.
La 500, urzică ≈ 1 morcov, 4 oua, 300 g de cartofi, 1 ceapa, 1980 ghee, 150 g smantana, 1 lingura. lingura verdeata, sare dupa gust.


urzică Urzica, supă de măcriş: În termen de 5 minute să fiarbă lăstarii tineri de urzici, aruncaţi-o sită şi se lasă apa să se scurgă. Urzici fierte cu măcriş carne tocată şi pus într-un bulion preparat. Fry radacina de patrunjel, morcovi, ceapa, pune în supă şi se fierbe timp de 15 minute. Când un tabel în fiecare farfurie de ciorba de a pune o jumătate de ou fiert şi smântână.
La 300, urzică ≈ 500, bulion, 200 g de măcriş, 1 morcov, 2 oua, 1 ceapa, 1 lingura. linguri ulei, 3 litri. apă, 0,5 st. făină, sare dupa gust.


Chorba din urzici cu branza: (bucătăria bulgară) şi a trecut prin urzici şi spălate fiarta in apa sarata timp de 15 minute, amestecând cu o lingura de lemn. Apoi se adaugă ulei vegetal şi uscate de făină, de bucătar pentru 5-6 minute. Eliminaţi de la căldură şi a pune brânza praf.
La 150, urzică ≈ 1930 de petrol, 1915 făină, 150 g branza, 1 litru. apa, sare dupa gust.


Ciorba de urzică: muguri de tinere a fierbe urzica, frecati printr-o sită şi se combină cu zeama de supa. Ceapă, morcovi tăiate, adauga 1 lingura. apă, ulei, de aprovizionare să stingă un incendiu de mici dimensiuni. Atunci când apa se evaporă, se adaugă urzici ras cu zeama de supa, pune ouă de tocat, se toarnă apă şi se aduce la punctul de fierbere. Apoi pune cartofi decojite, sare şi supă de bucătar până la gătit. Atunci când un tabel presărat cu mărar şi pătrunjel tocat şi pune smantana
La 500, urzică ≈ 4 oua, 1 morcov, 1 ceapa, 1980 ghee, 150 g smantana, ierburi si sare dupa gust.


Ciorba de urzici: (bucataria bulgara) Cuplu muguri de supa de urzica, OCRET "printr-o sită. Fry faina in unt, se diluează decoct de urzici, amestecat cu piure de cartofi, se adaugă sare şi se fierbe timp de 15 minute. Atunci când un tabel pentru a pune în unt supa.
La 250, urzică ≈ 3 linguri. faina, 3 linguri. linguri de unt.


urzică Salata: frunze de urzica spălate plasate în apă fiartă timp de 5 minute, odihnindu-se pe sită, zdrobit cu un cuţit, pus intr-un bol salata, taie ceapa verde si se combină cu urzici. miez de nuci pisate diluat în 0, 25 cesti de decoct de urzici, adăugaţi oţet, se amestecă şi completaţi urzici în bolul de salata. Se presara cu verdeata tocata marunt.
Urzici tinere - 800 g, ceapa verde - 120 g, patrunjel - 80 g, nuci decojite - 100 g, plante aromatice, sare dupa gust.


Urzica salata cu ou: urzica frunze fierte în apă timp de 5 minute şi se aruncă într-o sită. Apoi se pisa, umple cu oţet, puneţi felii de sus a ouă fierte, se toarnă crema.
Urzici tinere - 600 g, ouă - 4 buc., Smântână - 80 g, otet, sare dupa gust.


Salată cu patlagina şi urzică şi ceapă: Plantain şi urzici omise timp de 1 minut în apă clocotită, canalizare, taie şi se adaugă ceapa tăiată şi hrean. Se condimentează cu sare şi se presară mărar şi cu ouă de tocat, se adauga smantana.
Tinerii frunze de patlagina - 250 g, urzica - 200 g, ceapa - 250 g hrean - 100 g de ouă - 2 buc., Smantana - 80 g, otet, sare dupa gust.


Sucul de urzică: Tinerii impusca krapvy spălat şi a alerga prin storcătorul de fructe. Marc toarnă apă fiartă, carne tocată şi din nou depăşite. Sucuri de filare se amestecă prima şi a doua, se toarnă în cutii pasteurizate 0.5 litri şi pasteurizat la temperatura de 65-70C. Bănci cu suc stocate într-un loc răcoros.
Aceste sucuri sunt folosite pentru prepararea diferitelor condimente, sosuri şi băuturi.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 30 mai 2007 14:09
Vizualizări: 13194

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
304
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
296
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
316
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
164