ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Viaţa într-un sistem sau …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Toată lumea, mai devreme sau mai târziu, conceput pe aceste aspecte, pe care răspunsul nu este foarte clar, de exemplu, una dintre cele mai populare: "Care este sensul vieţii?". Cineva un gând mic, inventează pentru el ceea ce va fi sentimentul său că cineva s-ar dedica o mulţime de timp citind tot felul de literatură, în filozofie, psihologie, religie, etc, şi a valurilor cineva mâna şi să spună: "Ei bine tu cu aceste intrebari stupide, voi lucra la o afacere mai bună. De fapt, multe dintre aceste probleme şi în ciuda faptului că toate au răspuns non-evidente, dacă este cazul, nu toate astfel de probleme, în general, sunt luate în considerare.

Desigur, mai clară va fi tot în lume, cu atât mai uşor va trăi. De exemplu, intrebarea: "Ce este fericirea -?" Sa dovedit a fi dificil de a găsi un singur răspuns, deşi majoritatea înţelege intuitiv că este pentru ei şi se consideră oarecum norocos. Uitându-mă la de basme pentru copii, în care ne sunt aduse în sus şi educarea tinerei generaţii, vom vedea că este vorba despre fericire scris, după lupta la fel de bun şi rău, precum şi vyrisovyvaniya orice morala, şi în cele din urmă este atribuită o linie despre fericire "şi au trăit o lungă şi .... fericit " Un pic curios, dar modul în care a reuşit să facă? Din nou, despre un basm - "un basm o minciună, dar aluzii", adică i învăţăm pe copii să se întindă şi modul în care obrulivat cu sugestii.

Datorită faptului că lucrurile ciudate pentru noi, o oarecare măsură în contact cu viaţa noastră, a crezut că ar putea fi logic să se înceapă cu o înţelegere a realităţii în care trăim. Refăcut o mulţime de observaţii ale lumii tocmai pentru a înţelege, a apărut o imagine interesanta ... sentimentul că există ceva ce nu vedem, dar este foarte important pentru noi toţi, ceva care poate afecta destinul, este vorba despre acest fenomen şi du-te-l de mai jos, iar noi numim acest fenomen - sistem.

Sistem. El există în jurul nostru, este în noi. Un pic ca cuvintele din filmul "The Matrix". Râs cu hohote, dar similitudinea al filmului este foarte, foarte chiar atît de puţin. Nu este exclus ca filmul a fost filmat despre ea, şi conceput ca o fantezie pentru simplitate de percepţie ...

Privind la stilul de viaţă medie persoană, acesta va fi probabil în concordanţă cu ceva asemănător cu imaginea următoare: de la 9 am la 18 pm, de luni până vineri, el ar fi la locul de muncă în cursul serii va ma uit la televizor, consumul de alcool, uneori, o bere cu vechi prieteni sau colegii de muncă, se joace cu copiii, juca jocuri pe computer ajunge, uneori, dintr-un cinema sau teatru. Cineva implicat în unele hobby-uri, sport. Cineva se va întâlni cu potenţiali însoţitorul său sau un tovaras de viata, sau pur şi simplu să-şi petreacă noaptea. De ieşire va fi adesea dedicată case de curăţenie, de spălat, să cumpere produse alimentare pentru o săptămână, uneori, pur şi simplu sprees de cumpărături pentru a cumpăra ceva de astfel de lucruri ... de vară va începe oferindu-şi kebab ieşirile rural. În vacanţă, mulţi oameni ar pleca din oraş în orice destinaţie statiune sau doar un loc confortabil să se relaxeze de tot ceea ce-l aşteaptă din nou în oraş, fie va repara casele lor.

obiective comune sunt pentru a mări dimensiunea de bani venituri şi nazhivanie un material anumite beneficii. Bani, de obicei, isi petrece să se susţină cu hrană, îmbrăcăminte, utilităţi, transport public, conţinutul de vehicule private, cumpărarea unele lucruri pentru a domiciliului său şi pe aşa-numita de divertisment. Adică vor exista întotdeauna un loc unde şi dorinţa de a da banii lor şi, în schimbul a obţine un lucru, de serviciu, sau spectacol.

Puteţi infinit mai precise decât poate trata cu oamenii, dar în medie model de om prosper ordinare arată destul de asemănătoare cu cea descrisă mai sus.

persoană Residence este de obicei numit cuarcTir, aceasta poate fi propriu, sau se poate retrage de leasing pentru care nu bani mici. Apartament intr-o cladire reprezinta un labirintik primitiv situat printre labirintikov similare. Labirintik compune din mai multe clădiri, zonele adiacente au între ele pasaje, unele camere au un scop bine definit. Zidurile acestei labirintika din caramida sau beton şi interiorul acoperit cu hârtie sau vopsite orice culoare. Wall labirintika fac parte din peretele exterior al unei clădiri multistory, au geamuri orificii. Într-un apartament pus în aplicare este un sistem de subzistenţă care trăiesc în ea, nu este apa calda si rece, care este furnizată prin conducte metalice, apa are clor himpodgotovku speciale pentru conducte metalice mai este suportat de lucrabilitate lor. Încălzire în timpul iernii este furnizata de baterii, încălzite cu apă fierbinte. În apartament nu sunt lucruri, cum ar fi frigider pentru a stoca alimentare achiziţionate de la magazin, alimentate cu electricitate, hrănite într-un apartament si o soba pentru tratamentul termic al produselor, care opereaza, de asemenea, de la reţea sau de la gaz. Apartamentul are o baie si o baie.

Imobiliare necesită investiţii constante de bani, cum ar fi: chirie, elektroenegriyu taxe şi de încălzire, repararea zidurilor, tavanelor şi podelelor, înlocuire de mobilier, usi si ferestre atunci când acestea sunt, ca să spunem aşa, dintr-un data sau pierde caracteristicile lor funcţionale.

Profesii şi metode de a face bani sunt nenumarate, dar marea majoritate a cazurilor în care oamenii sunt la locul de muncă, este numai la locul de muncă şi pot face foarte puţin, altele decât ocupaţia directă. gândurile lui va fi concentrat si regizat de a executa sarcinile, ocazional distras şi gândindu-mă că ar trebui să mergem în seara la magazin sau ridica copiii de la grădiniţă. Şi nu faptul că o activitate pe care le va ocupa de la locul de muncă, el va aduce o adevarata placere pe parcursul întregului proces de a face bani.

Susţinerea vieţii umane şi de agrement sa serveşte multe tipuri de lucruri artificiale, precum şi a respira aer, alimente el mănâncă, şi lumina soarelui în volumul necesar.

Aer produce plante, produse alimentare, vom folosi origine vegetală şi animală, şi soarele este doar pe cer în fiecare zi. Şi toate celelalte lucruri artificiale a creat omul însuşi, folosind resursele naturale ale pământului. Pentru a crea aceste lucruri ajustat de producţie, care are un număr mare de persoane în ocupaţii în unele combinaţie a resurselor naturale cu prelucrarea speciale le-au conceput şi unele obiecte de deşeuri industriale fac obiectul unui dumping în râuri, în aer ... şi, eventual, pe care o bem, mânca respiră şi o parte a deşeurilor ...

Ce fel de lucruri pe care le folosim în viaţa de zi cu zi, pentru care plătesc bani, care funcţionează pe lucrări de mai mult de jumătate din viaţa de adult. Din ceea ce sunt ei, modul în care acestea afectează drepturile? Nu luaţi un geniu să înţeleagă că nu producţia de hârtie, vopsele, cauciuc, plastic, tot felul de produse chimice doar nu sunt utile pentru mediul uman şi, sincer dăunătoare. Şi se aşteaptă ca şi sper că aceste obiecte produse în caracterul periculos de producţie, va avea cumva un impact pozitiv şi îmbunătăţirea sănătăţii umane - este naiv.

Mobilier instalate în apartamentele noastre, de multe ori este format din aschii de lemn lipite cu adeziv, fabricate în uzinele chimice. Acest mobilier este acoperit cu vopsele şi lacuri, de asemenea, fabricate în uzinele chimice. Acest lucru este mobilier de ani de zile în casele noastre, în mod constant ramifica într-oozduh dăunătoare pentru cupluri sănătăţii umane. Aveţi posibilitatea să deschideţi orice revista frumoasa culoare şi miros it ... mirosul de cerneală tipografică se face la o fabrica chimica ... această pereche, putem, evident, mirosea, precum şi cele care nu sunt detectate de simtul mirosului?

Ne-am înconjurat cu tot felul de aparate de uz casnic si electronica, care este proiectat pentru a face viaţa oamenilor mai uşoară şi mai interesant. Acest Electronics este, de asemenea, în uzine chimice, de asemenea radiază în aer un cuplu care sunt nefiresc pentru om şi natură în general. Toate aparatele emit unde electromagnetice, care, de asemenea, nu îmbunătăţirea sănătăţii umane.

În zonele urbane, un număr mare de vehicule, care este în continuă creştere, şi creşte, prin urmare, numărul de foarte nocive pentru mediu a gazelor de eşapament. In orasele majoritatea populaţiei. În zonele urbane reduce cantitatea de vegetaţie, şi ca o consecinţă a aerului adecvate pentru respiraţie, în loc de le-au construit clădiri noi.

Alimentele pe care le consuma este, de asemenea, strâns legate de producţia periculoase pentru sănătate ... pentru cultivarea de alimente vegetale în ţara de chestii o mare cantitate de substanţe chimice produse în fabrici, ingineri, crescatorii de liste de toate soiurile noi şi noi hibride de legume si fructe ... în forma pe care au o foarte frumos , luminos şi mare, dar gustul nu provoacă admiraţie mult ...

Apare imaginea oarecum ilogică: vrem să facem viaţa mai uşoară şi cum să funcţioneze şi, în final s-au ... încearcă să-l complica mai mult pentru a câştiga bani pentru a ridica puterea de cumpărare şi poziţia în societate, şi ca o consecinţă obtinem creştere a producţiei de plante diferite, poluante mediului, în progresie geometrică. După cum se dovedeşte că majorările de progresul tehnologic rata de distrugere a tuturor formelor de viaţă, inclusiv la om. Dacă ne poizuchat atenţie brevete de invenţie, pot găsi proiecte care sunt menite să vă faceţi griji mai puţin despre natura şi să obţină acelaşi lucru ... dar unde este starea lor? Totul este clar de ce magnaţii petrolului pentru a permite motorul pe benzina de piaţă cu eficienţă mare şi mai mică de evacuare gaze nocive, deoarece acestea se încadrează de vânzări ...

Oamenii sunt de lucru toata viata, pierzi necontenit sănătatea dumneavoastră, şi când să se pensioneze, cheltuiesc bani pentru tratament. In medicina, ridică adesea întrebarea de a vindeca orice fir de boală, pentru că oamenii plătesc pentru tratamentul de bani, dar întrebări pentru a preveni boala este mai puţin avantajoasă de a practica medicina ... pentru persoanele care lucrează în medicină, de asemenea, necesitatea de a castiga bani ...

Cei mai mulţi oameni să înţeleagă imaginea de ansamblu descrisă mai sus, şi încercaţi să vă gândiţi cât mai puţin posibil pe această temă, deoarece Acceptăm că nimic nu poate fi schimbat ... Dar există o limită ... ne distrugem aer şi apă, face din plante mutanţi genetici, ofertei de terenuri de produse chimice, atunci totul e mânca.

Tuturor Desigur vrea să respire aer curat şi de a mânca alimente sănătoase şi, ca o opţiune este considerată, de mai mulţi bani veţi câştiga, cu atât mai probabil este de a permite. Dar ceea ce este legătura dintre bani şi un mediu sănătos, dacă vedeţi că banii se deplasează progresele tehnologice, care, evident, nu afectează mediul în mod pozitiv? Ecologistii sunt semnale de alarmă, şi proprietarii de fabrici trebuie să producă şi să vândă produsele lor pentru a obţine mai mult profit si sa plateasca salariile lucrătorilor.

Din nou, problema apare pe fericire. Ce este? În cazul în care este în viaţa noastră reală? Poate acesta este un somn sănătos, după toate activităţile întreprinse şi consumate într-o zi? Sau este intoxicaţie cu alcool? Poate că prosizhivanie seri uitam la televizor sau mersul la cinematograf? Poate că aceste momente sunt secrete, atunci când vă închideţi ochii şi începe să visez de ceva minunat si frumos, dar tu despreYat nu vin pierde, şi, din nou okuneshsya în forfota de uz casnic.

Vrem să vedem copiii noştri fericit, voios si sanatos, dar ce un exemplu, putem să le arătăm? Copiii noştri se vedea părinţii lor obosit de multe ori iritat de zi, copiii noştri cele mai multe ori educarea profesorilor, şi nici unul care nu a dat nici o garanţie că, după astfel de copii de formare pentru a fi fericit şi vesel ... şi sănătatea lor poate fi "calm" copii bea aceeaşi apă pe care îl respirăm acelaşi aer şi să mănânce aceeaşi mâncare ... suntem cu siguranţă, sunt încântat de faptul că copiii noştri s-au născut şi cum ar arata sănătos, dar dacă avem încredere că această civilizaţie "va înceta să mai polueze toate în jurul şi să înceapă să se angajeze în epurare a apei şi a aerului, care a crescut, alimente sănătoase, şi nepoţii şi nepoţii noştri o mare se va naste, la toate? Pop-up o întrebare mai mult "Ce este civilizatie?".

, Desigur, toate naiprekrasneyshim modul înţeleagă că "într-un corp sănătos - minte sănătoasă", dar continuă să menţină stilul de viaţă de obicei, încearcă să se gândească mai puţin despre repercusiunile, asumându-şi astfel sistemul în care trăim. Se pare că se mişcă oamenii ceva, ceva le obligă să facă totul în mod evident, împotriva bunului simţ.

Acesta este un sistem. Şi a creat fiinţe umane. Un foarte, foarte mult timp ... creat pentru un scop ... şi că obiectivul este foarte asemănătoare - care suferă de oameni, sclavia voinţei lor şi a minţii. Valid ea mult timp în urmă, iar acum acest sistem este aproape la apogeul dezvoltării sale, s-au redus aproape de scopul său. În cazul în care continuă să se mişte într-un ritm ca şi acum, aşteptaţi un timp îndelungat traducerea obiectivele sale nu trebuie să. Sistemul funcţionează prin voinţa poporului, care inspiră oameni la valoarea de care beneficiază numai pentru poporul ei să-l asculte, sistemul neaga oamenilor libertatea de alegere şi a sentimentului de proprietate. Chiar şi gândurile oamenilor sunt rareori lor. Sistemul oferă lecţii şi provocări pentru oameni şi le face, şi oamenii sunt foarte dificil să se oprească şi să spună: "Ce ne facem cu toţii?" - Deoarece sistemul e de rahat şi este imensă! Este inert, este imposibil de a opri şi a inversa la o dată. Ea dispune de sisteme de grave de auto-apărare (disidenţi au fost luate pentru a arde, dar acum cel mai bun, nu doar acordând o atenţie). Sistemul furnizează un anumit material şi a valorilor spirituale a oamenilor, astfel încât acestea pot distrage de la intelegerea relele sistemului. Şi este foarte probabil de bază de management va de om este - bani. Bani arată o anumită putere de o persoană de peste alta, subjugând astfel corpul şi mintea, şi oamenii sunt pur şi simplu biorobots sistem.

Pornind de la înţelegerea realităţii, este mai uşor pentru a rezolva problemele, acum avem nevoie pentru a afla cum de a pune aceste întrebări, deoarece sunt şanse ca determinat la o întrebare, am pierdut-o altă decizie, iar acest sistem a fost proiectat. "Ce facem?". În principiu, este clar că facem in fiecare zi ... facem ceea ce ne-au învăţat, sistemul predat. "Ce vrem?". Şi toată lumea poate răspunde la întrebare, şi au dorinţa de a forma un sistem ... "Ce este libertatea?". Aici un lucru este clar, mai mulţi bani trec prin mâinile omului, cea mai mare dependenta de sistem, omul, oferind un flux de numerar de mare, este un element puternic de ea. "Ce este fericirea?". După cum sa menţionat în filmul "The Matrix" - "Fericirea în ignoranţă." Este atent ... deoarece multe dintre noi se simt în oarecare măsură pentru a fi fericit ... "Care este sensul vieţii?". Noi cu siguranţă, pot înţelege, şi este foarte uşor, dar această înţelegere nu este clar ca sistemul ...

Înţelegerea consecinţelor negative ale acestei realităţi şi dorinţa de a face ceva despre el, un singur om împotriva lumii întregi, desigur, nu contează, dar dacă aveţi răbdare şi nu pierde inima, vrei să scapi de limite impuse de sistemul va fi mai mult ... sute, mii, milioane, 2 milioane, etc . şi va veni un moment în care oamenii vor accepta deciziilee ca nici bani şi nici o autoritate peste un altul de care au nevoie, ci pur şi simplu o lume în care fericiţi să vină şi nepoţii lor ne va multumesc pentru crearea de viitorul nostru.

Acesta ar trebui să arate în viitor, care va fi ca pentru copiii noştri şi, desigur, pentru noi înşine? Această problemă este mult mai puţin frecvente în cadrul discuţiilor. Dar de ce? La urma urmei, dacă am şti ce să facă eforturi, putem înţelege ce trebuie făcut pentru acest lucru, mai ales că ştim din ceea ce un început. Poate că unul dintre motivele pentru inacţiune noastră şi constă în faptul că nu putem înţelege ceea ce ne dorim cu adevărat? Dar cum am înţeles? Probabil că merită cauta raspunsul noi insine. În realitate, este ceea ce-ţi dai seama, într-adevăr nevoie pentru a determina înţelegerea lor şi să încerce să ignore ceea ce ni se spune la televizor. Noi hrăni, să predea şi să se pregătească numai pentru durata de viaţă a sistemului, mai degrabă decât într-o lume în care toată lumea este fericită şi auto-suficiente, în cazul în care nu există nici o infracţiune şi războinic, care este înfloritoare de sănătate , salon de frumusete si dragoste. Noi trebuie să înveţe să gândească singur şi să realizeze ce se întâmpla.

Sursa: http://digi.org.ru/main/columns/digi/system.html

Joi, 17 aprilie 2008
Vizualizări: 2759

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
165
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
273
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
403
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
215