ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Viktor Schauberger şi descoperirile saleAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Viktor Schauberger (1885-1958), un Padurarul simplu, a făcut, probabil, cele mai fundamentale descoperiri ale secolului XX şi tehnologia Vârtej deschis omenirea în întregime pe surse de energie noi.

Mai mult de 60 de ani în urmă, acest om a arătat cum la apă curată nostru natural şi modul de utilizare a puterii sale enorme. Dacă am luat apoi avantajul de cunoaştere a Viktor Schauberger, apoi ne-ar fi nu numai bune a apelor, dar ieftine şi de energie curată din apă şi aer. Am avut doar pentru a înlocui actuala tehnica de explozie letale (explozie) distrugerea bezvzryvnogo tech (implozie), la fel ca toate problemele majore ale omenirii ar fi fost rezolvate. Acesta este motivul pentru care încă nu ne va lasa.

"Puteţi vedea cum povestea permite ca toţi cei implicaţi în elucidarea misterelor de apă, au fost brutal suprimate. Chiar şi un indiciu că vom găsi în cărţi vechi şi ne spun esenţa de apă, în ediţiile viitoare dispar. De confidenţialitate de apa - este, de asemenea, un mijloc de garantare a puterii de bani. Dobânda este în creştere doar într-o economie imperfectă.

Rezolvarea problemei generatoare de apă şi making it posibil pentru a obţine orice dimensiune şi orice calitatea apei in orice locatie dorita, omul din nou maestru deşert terenuri vaste, şi, astfel, un preţ de vânzare mai mic de produse alimentare, precum şi preţul de vânzare al capacităţii de vehicul la un astfel de minim care nu ar mai fi nici un avantaj de speculaţii că . Abundenta de produse alimentare şi eficienţa costurilor de masini sunt devastatoare argumentul astfel că, în opinia generală a lumii, precum şi toate lumea va fi schimbat.

apele de confidenţialitate - cel mai mare capital al capitalei. Din acest motiv, nici o experienţă care serveşte divulgarea lor, fără milă suprimată în "amice.

Viktor Schauberger, care a scris aceste cuvinte mai mult de o jumătate de secol în urmă, a fost un om remarcabil. Om trimis de Dumnezeu pentru a re-enable "luminat" pe oameni să cunoştinţe vechi de esenta de apă. Omul de integritate fără compromisuri şi devotamentul complete la natura. Om care toata viata lui si a luptat din greu, rupte, a murit în sărăcie şi singurătate.

Dar el a lăsat o moştenire, bogăţie, care este de nepretuit, şi cunoştinţele continuă să inspire, devenind în funcţie de evoluţia surprinzător de multe. În acelaşi timp, Viktor Schauberger descoperit doar ceea ce era cunoscut deja incaşii, mongoli, locuitorii vechi. Creta şi călugării tibetani, şi anume: orice turbulenţă apă, şi, dacă este permis să curgă natural, puteţi face un adevarat miracol.

Gnoza Viktor Schauberger au fost revoluţionar. Ei au negat mai multe legi de Hidrologie şi a plecat pe scară largă dincolo de ceea ce noi, oamenii, ştiu despre apă. Surprinzător, mulţi oameni de ştiinţă încă nu înţeleg ce spune. Unul dintre ei, profesor. William Balters, a fost nevoit să facă un piept de curat, dacă ştiu "Cum putem să înţeleagă limba Schauberger, în cazul în care lucrarea aparţine viitor". Dar viitorul pentru o lungă perioadă de timp a venit!

Să ne întoarcem la rădăcinile lui Victor Schauberger. El a fost născut în 1885 în Outback, în oraşul austriac al cincilea copil Plekenshten printre altele nouă. unchiul său a fost imperial forestier ultima în Bad Ischl în zilele de Franz Josef. Tatăl său a lucrat ca şef forestier, ca bunicul meu, bunicul şi străbunicul. Victor a fost un adevărat "fiu al pădure": de zile a plecat singur pe un prost, ca o zonă de pădure deasă în jurul lacului Plekenshteynskogo şi natura privit atât de strâns şi atât de atent, la ceea ce este acum aproape nimeni nu se poate.

Tatăl lui Victor a vrut să trimită fiul ei la universitate, unde a studiat la sectorul forestier. Dar Victor a refuzat, el credea că profesorii denatureze numai de viziune obiectivă natural al naturii, aşa cum sa întâmplat cu fratele său, aşa că a plecat sa studieze la scoala forestiere convenţionale şi a devenit un pădurar.

Primul săuteren a apartinut Prinţul Adolf von Schaumburg-Lippe: 21000 hectare de pădure aproape neatins virgine sub Steyerlingom. Schauberger iubit această pădure virgină, care este văzut mai greu de oameni. Natura pură din pădure a permis sa obtina o prima impresie şi capacitatea de a pătrunde în esenţa de apă, care este interesat în mod deosebit Victor.

Puterea de apă răcită

Primul lucru care Schauberger înţeleagă este că apa nu este iubitor de lumina soarelui. Astfel, in padure pentru o lungă perioadă de timp a existat o sursa de pe care se afla o colibă de piatră. Mai târziu, ea sa prăbuşit, iar sursa era situată în soare într-o deschis şi neprotejat. Curând, el a secat brusc, şi nimeni nu ştia de ce. Dar, peste el a construit din nou o colibă de piatră, de apă s-au întors. Chiar de la vechii romani au fost conştienţi de faptul că au acoperit întotdeauna sursele lor de lespezi de piatra cu o duză mici, rotunde pentru apă, care introduce ţeava de evacuare, dar în aşa fel încât niciodată nu a lovit în aer.

Apa este ca o umbră. Prin urmare, toate izvoarele sunt ascunse în păduri dese sau fisuri adânc în pietre. Arunca o umbră pe apă copaci si arbusti de-a lungul băncile proteja râuri curgătoare naturale şi fluxuri.

În plus, Schauberger a observat că inundaţiile în creştere de apă de mare în timpul dezgheţa (apa este încălzită) creează un raft de sedimente de fund, care sunt adesea în nopţile reci clar (răcire cu apă), s-au spălat. Prin urmare, el a concluzionat că forţa de ridicare şi de aspiraţie a apei atinge un maxim atunci când temperatura apei este scăzut, şi în timpul liber ei.

Pentru prima dată, el a dovedit în iarna anului 1918, Linz simţit apoi din cauza războiului un deficit mare în lemn. În munţi, pe Prilgebirge, a fost dărâmat, multe păduri, dar nu suficient de animale de ambalaj şi un număr suficient de izvoare, care ar putea fi topit de pădure. Şi apoi o Schauberger forestier necunoscut voluntar pentru a trage de păduri din vale şi a ales să facă un flux de munte putin, plin de capcane, din care toţi experţii au fost unanimi în a spune că plutitoare de lemn pe ea nu este posibilă. A fost prima dată Victor Schauberger criticat: opiniile sale, spun ei, este greşită, şi insolenţă o raritate. Schauberger mult de o dată a trebuit să avertizeze criticii săi.

El a aşteptat până dimineaţa devreme, la care apa timp este foarte rece, şi în mod corect, la momentul potrivit, au umplut de lemn cu apă. Într-o noapte, totul derivă din lemn, 16000 festmetrov, a fost coborât în vale. Mai târziu, Schauberger fi cunoscut pentru dispozitivele sale de plutire remarcabile.

Pe "plutitor" din pietre de apă Viktor Schauberger

Un alt fenomen, neobişnuit de fermecător Viktor Schauberger au fost păstrăv şi somon în izvoarele de munte. Cum ar putea dispărea păstrăv încă în fluxurile de cele mai violente? Cum este aprins departe împotriva curentului în loc de a fi măturate de apă, şi chiar până la suprafaţă, mai degrabă decât economisirea adâncime? Nu sunt această capacitate de păstrăv la temperatura apei? Destinaţia - realizat: Schauberger încălzit despre 100L de apă şi se toarnă-l pârâu de la locul unde păstrăv vodilas. Această cantitate de apă ar putea de căldură în mod semnificativ de apă din pârâu, dar totuşi ... După ceva timp, păstrăv a devenit agitat, bate de multe ori aripioare. Ea ar putea stăpîni cu greu la locul ei, dar a fost imediat spălate în jos pasaj.

Viktor Schauberger întrebat cum păstrăvul poate depăşi obstacole subacvatice şi cascade? De ce a sari mai mare, apa rapid şi mai viguros se încadrează în jos? El a urmarit un păstrăv fără hovers circulaţie în jet de mare care se încadrează şi deodată cu lovituri de forţă partea de sus a debitului de apă, la fel ca asta. Un Schauberger a fost de numai după mulţi ani de observaţii intensivă a apei. Astazi stim ca orice forţă, corporale sau necorporale, creează o forţă egală şi opusă. Exact ca un twist tornada face masei de aer din afara pentru a le atrage rÎn continuare, în sine, şi, bineînţeles, curent (Vorticitate) Apa produce energie îndreptate către mişcarea de apă. Acest flux de energie, care poate fi văzut în cascada ca o lumină strălucitoare în interiorul canalului de jeturi de apă, şi utilizează păstrăv. Ea a tras fire, ca şi în mijlocul vârtej de apă.

Schauberger a făcut o altă descoperire incredibila: noapte lunar iarna rece, el a văzut într-un rezervor format de un flux de munte, pietre, mărimea capului, a crescut de la sol şi circling, ca un păstrăv în faţa unui mare "salt", ridicîndu-se la suprafaţă, de balansare ea! Grele pietre! Schauberger nu creada ochilor. Ce forţă le-a ridicat? A fost aceeaşi latente în puterea de apă de levitaţie, care permite păstrăv "salt".

Viktor Schauberger Adevărat, nu toate levitates stanci. Numai pietre şlefuite ovoidal părea să danseze pe apă fără nici un efort, astfel cum stabilesc unghiulare nemişcată pe jos.

De ce? Deoarece forma în formă de ou - copil de vortex. Din punct de vedere al geometriei, se formează în măruntaie vortex hiperbolice, şi deoarece Vârtej de apă, de asemenea, forma în formă de ou este deosebit de uşor de a reacţiona la această mişcare, iar pietrele pot învinge forţa gravitaţională. Puteţi verifica acest lucru te: se ia un vas rotund subţire înalt umplut cu apă, şi a pune în ouă în el. Pe măsură ce începe să agitând uşor de apă (de exemplu, creion), atunci putem vedea cum ou încet pauze departe de fund de mare si pluteste pe suprafata pentru atâta timp cât există un vârtej de vânt.

"Minuni ale Tehnologie", copiate de la natura

Deoarece Prinţul Adolf von Schaumburg-Lippe a avut probleme financiare, a rezolvat o mare parte din pădure în zona Schauberger de monedă, dar de transport din zonele îndepărtate mancat o mare parte din venituri. Experţii puşi la o serie de propuneri, dar nici unul dintre ei nu a venit. Când prinţul se întoarse spre forestier, el a promis să reducă costurile de transport de la 12 şilingi la una festmetr la un şiling.

În primul rând Schauberger construit un dispozitiv de construcţie plutitoare cu banii lui. Flotabil tava întins pe 50 kilometri. El nu a muta în valea calea cea mai scurtă, şi, se zvîrcolea, a mers înainte. Acest lucru nu este vazut nimeni. Din timp în timp Schauberger drena apa în exces din tava şi aduce în stare proaspătă de la munte, deoarece butoaie, spunea el, slide-uri în apă rece.

Viktor Schauberger a fost bazat nu doar pe propriile sale observaţii, dar şi pe cunoaştere a familiei sale, acumularea de mai multe generaţii. Chiar şi tatăl său au învăţat că apa la soare devine obosit şi leneş, în timp ce pe timp de noapte şi în special în lumina lunii - proaspete şi plin de viaţă. Şi bunicul, tatăl şi ghid şi lesospuski apă. Vă mulţumim pentru schimbarea ritmic ghiduri de cotitură, le-au terminat, astfel încât apa în locuri pe munte.

O soluţie care a Schauberger, a fost de a da apă de circulaţie corectă şi de temperatură. Construite de o tava de lemn a avut-o secţiune transversală, similare atenuarea ouă scop. A urmat curba de văi de munte ", pentru că apa se arată-un mod complet natural, care vrea sa curga, astfel încât să răspundă optim cererilor lor, pentru că noi ar trebui să fie ghidate de dorinţele ei." Sarcina de tehnologie nu este corect natura, şi se bazează pe modelul terminat.

În plus, Schauberger insistat asupra faptului că diferenţa de temperatura apei, chiar şi zecimi de grad este important. Aceasta a provocat râsete printre hidrologi inimaginabile. Când Schauberger a adăugat că chiar şi o persoană modificări în temperaturii corpului în două zecimi deja prezinta el este bolnav sau nu, cu siguranta simţit o nebunie.

Oamenii de ştiinţă, se pare, la prima avut dreptate: în primul proces în jos derivă din lemn situată la stânga, deşi apa era rece, şi ghiduri arcuite curbe corect calculate. Schauberger a fost în disperatăuu. Dar apoi el a ajutat la Providence în formă de şarpe, el a trecut in fata lacului. Cum este posibil, fără a înotătoarelor mişcă atât de rapid prin intermediul apei? Daca te uiti la mişcările de serpi, am idee. Schauberger grăbit înapoi într-un arc în formă de curbe ca un cui şine canal, care ar trebui să dea de circulaţie a apei, ca un şarpe.

Succesul a fost copleşitoare. Huge busteni, este mai greu decât apa, energic stânga meandre în vale. Încântat cu prinţul făcut Schauberger manager de şef al tuturor site-urile sale. Curând că guvernul de la Viena, de asemenea, s-au auzit despre forestier remarcabil şi a pus dispozitivele lor imperiale consilier plutire. Salariile Schauberger a fost de 2 ori mai mare decât salariul unui specialist de învăţământ superior este acelaşi post. În plus, este plătit în aur, care a fost o excepţie în această mare ori inflaţioniste.

Lupta cu oamenii de ştiinţă

Toate acestea, desigur, nu au contribuit la achiziţionarea de prieteni printre oamenii de ştiinţă. Şi faptul că toate copiile a dispozitivului Schauberger de experţi nu a funcţionat, şi de fiecare dată a trebuit să merg la Schauberger personal, nu a ajuta la îmbunătăţirea relaţiilor. După ce mulţi oameni de ştiinţă au fost trimise Parlamentului un protest scris împotriva plată excesive Schauberger, iar guvernul a vrut să-l priveze ilegal din salariul său, fără compromisuri forestier formularea concluziilor şi a plecat într-o societate majore de construcţii din Austria. Pentru aceasta compania pe care a construit dispozitive plutitoare în multe ţări europene, toate acestea au fost evaluat ca fiind "un miracol de tehnologie."

Dar aici Schauberger de aşteptat din partea colegilor de opoziţie: profesionişti şi tehnicieni. El a părăsit firma, dar nu atât de mult din cauza intrigi, dar din cauza faptului că proprietarul firmei, lacomi de bani şi a vrut să numerar pe acordul cu Cehoslovacia. Când Schauberger aflat despre aceasta, el a părăsit compania.

Dar un om de ştiinţă încă l-au ajutat - prof. univ. Forchheimer, unul dintre hidrologi lider la momentul respectiv. A fost nevoie de Schauberger primul foarte sceptic, dar a devenit repede convins de cunoştinţele sale. Pe lângă Forchheimer a avut nimic de pierdut: "Mă bucur că am 75 de ani. Eu nu prea rău dacă aş pleda pentru ideile tale. Într-o zi va veni o vreme, şi ei înţeleg toţi. "

Forchheimer a organizat un forum la care au participat mulţi dintre profesori, Schauberger a trebuit să vorbească cu teoriile lor. Dar cei prezenţi nu a prezentat aproape nici un interes, au fost ironic si indulgent. Când unul dintre ei a cerut obraznic că doreşte să audă scurt şi clar reglementate fluxuri, Schauberger tras la gulerul şi blurted afară: "Ca un porc mistreţ cand urineaza!". Nu a fost o pauză grele. Sări în sus pentru a salva situaţia, şi a spus că Forchheimer Schauberger destul de drept, deoarece curge apa este într-adevăr, agitând, arcuite, se poate observa, de exemplu, un jet de urină. Apoi a început să folosească un bord simboluri şi formule, în trecere să le explice. "Eu nu înţeleg din acest singur cuvânt" - a recunoscut ulterior Schauberger. Dar alţi profesori au uitat la el cu interes. Dezbaterea a durat două ore, publicul se transformă acum la Schauberger arătat politicos şi prietenos.

Pentru a creditelor sale, Forchheimer ar trebui să fie remarcat faptul că a aruncat mândria lui academice şi deschis în lupta pentru Schauberger, ale căror opinii nu numai considerate "deschiderea unui nou drum în domeniul construcţiilor inginereşti de baraje şi structuri hidraulice", dar a fost convins "că va veni ziua cand, prin ideile Schauberger ... schimba lumea din jurul nostru. " Deci, el a scris acum 50 de ani într-un jurnal special.

Cum se curata un râu şi necostisitoare mod natural

De-a lungul vieţii sale lungi de Viktor Schauberger ar putea vedea armonia de apă şi a pădurilor. El a înţeles că, fără pădure devine in scurt timp şi apă. El a văzut de munte curat fluxuri, în cazul în care data naşterii: solul prea mare cu muşchi, chiar şi în cele mai puternice ploi nu au plecat maluri.

Dar când pădurea este eliminat, primulreacţionat în fluxuri de emisie: ele sunt abandonate, muschi de la sol a fost spălată cu apă, albia pârâului a devenit necurat, acoperite cu resturi şi nămolului. Temperatura apei a fost ridicat, astfel cum a nu a fost lângă pădure, cu umbra lui salutar. Ulterior, stocul de fluxuri şi paturi râului au fost distruse, iar băncile au fost erodate. Ploi puternice sau topirea zăpezii au condus la inundaţii.

Din acest motiv, s-au dezvoltat structuri de consolidare a versanţilor, îmbrăcat cursurile de apă din piatră şi beton. Dar aceste structuri se îndreptă curs de apă, l-au legat, ca un corset. Apă nu pot circula liber în acest caz, cu susurul şi entorse. Ea este în mod constant încercarea de a distruge clădirea şi din naştere artificiale, care presupune costuri enorme, după cum facilităţi necesită reparaţii frecvente.

La sfârşitul anilor 20-e Schauberger a devenit furios lupta clar-tăierea şi facilităţi pentru a spori fluxuri, asigurând că pădurea poate rambursa numai dobânzi şi relief. El însuşi a construit dispozitivul plutitoare, a refuzat să facă acest lucru când am aflat că este instalat cel mai adesea sunt extravagant de tăiere a pădurilor întregi.

Schauberger ştia că apa întotdeauna încearcă să restabilească echilibrul: râul în sine poate fi pus în scopul de canal, numai în cazul în care să îi permită să curgă în mod natural. Schauberger văzut intervenţie umană nu este o amputare, ci mai degrabă pentru a ajuta la râul din nou natural clocoti: "curs de apă niciodată rula pe băncile sale, dar întotdeauna din interior, din mediul curent."

În 1929 şi 1939. El a aplicat pentru patente pentru a controla izvoarele de munte şi reglementarea râu, potrivit căreia, prin stabilirea elementelor inhibitoare în domeniul relevant axa regizat de curgere a râului, în mijlocul (dacă nu erodate peste fund sau nu asediat de nisip). Schauberger a dezvoltat, de asemenea, o metodă de amestecare a apelor de suprafaţă cald la rece, la nivelul apelor subterane în momentul în care temperatura apei şi a aerului. Ştia că temperatura apei afectează comportamentul debitului râului.

Un exemplu tragică a unui muribund râul Rin. După ce a fost un flux de liniştită, puternic, cu apa cristalina, ai putea vedea fundul acesteia. Noaptea a râului strălucit cu aur lumina intermitent evacuările care rezultă din frecarea coliziune de pietricele, a apărut, prin urmare, legenda de aur Rin, în conformitate cu care sunt executate în gnomi forja lor la partea de jos a râului decoratiuni frumoase.

Atunci când un elveţian de gestionare a pădurilor alpin a inceput reducerea pădure în cursul superior al Rinului, este un pas înapoi, şi el înnămolire. Pentru a mări viteza de curgere a râului se curăţă navigabile interioare dumneavoastră, Rin a început să indrepta. Acum, noroi sa mutat în aval. Am fost acolo pentru a alinia pe canal. În cele din urmă, râul a fost întreaga spryamlena şi, ca urmare, sa purtătoarea desfiinţării totale. Cauza tuturor a fost tăierea pădurilor: o încălcare nu numai de timp, ecologice, dar nu a devenit un puternic efect de răcire (din cauza evaporării în copaci de căldură este tras din sistemul rădăcină şi lemn raceste subterane şi a solului).

Ca pe malurile indreptat absente din pădure, temperatura apei a crescut. Precipitaţiile nu mai putea fi absorbite de sol şi curgea liber în ploaie, inundaţii zone vaste. Aceasta a forţat pentru a edifica perete chiar mai mare cauţiune chiar şi mai profundă, pentru a lăsa mai mulţi bani la vânt (spre incantarea de firme de constructii). Şi nimic nu poate schimba cerc naibii.

Ignorarea propuneri guvernamentale Schauberger

După o mare de inundaţii, în 1935, Viktor Schauberger a propus autorităţilor germane în primul rând la reamenajarea Rin proprii: "Pentru a dezvolta Rin la 4-6 metri - aceasta este doar o chestiune de tehnică. Toate adresat reglarea temperaturii apei şi este doar o fracţiune din ceea ce este, de obicei, petrecut pe ajustarea râuri ".

Sedimente şi înnămolire sunt semne că fluxul de apă sunt înadii moarte. Semnele sunt plecat
năut, daca ii dau raului nouă viaţă, dându-i elanul corespunzătoare.

Schauberger Sa dorit să realizeze cu ajutorul corpului aşa-numita energie "- un element simplu de reglementare care are o formă corespunzătoare. El a fost trebuia să dea mişcării apei descrise mai sus. În acest caz, râul ar putea să se cureţe. Faptul ca acest lucru functioneaza simplă metodă, Schauberger a descoperit: "Când am Înglobaţi acest corp de energie la el acasă în fluxul Steyerlingskom, într-o singură noapte râul a spălat atât de mult încât sute de metri cubi de nisip şi nămol au fost peskoulavlivatel aşa-numitele şi arde pentru într-o noapte sa scufundat până la stâncă. Această tehnică a fost testată Schauberger în 1989, la Institutul g.Kalmara (Suedia) şi confirmat în condiţii de laborator.

Schauberger descrise de către autorităţile ca masa interioare de apă în mijlocul râului în - regulamentului său va curge mai repede şi, astfel, duce cu sine mari depozite (flux laminar), în timp ce fierberea apei pe margini sunt automat split şi razotret sedimente fine (de curgere turbulentă) înainte ca acestea vor soluţiona pe bănci în formă de nisip minerale, astfel încât râul va fi coasta de fertil, care mai târziu va fi bogăţia lumii vegetale "şi să protejeze, să se închine înainte de mama tuturor lucrurilor - apa."

Dar nimeni nu a acordat o atenţie propunerea Schauberger. Această experienţă amară, el a primit acum trei ani: în 1932, Schauberger a scris un articol detaliat asupra a ceea ce se poate face pentru un mod simplu de a re-face frumos fluviul Dunărea, care le-a fost odată. Articolul lui a fost adoptată în Buletinul Oficial al Comisiei Internaţionale de pe Dunăre, care a considerat propuneri din toate ţările vecine de-a lungul Dunării. Atunci când autorităţile aflat cu groază că articol Schauberger publicat într-o publicaţie respectabilă, ele, fără să mă gândesc de două ori, a retras toate copiile şi distrus-o în luna octombrie din 1932 imprimate pe suma imensa, peste 100 de mii şilingi, noua ediţie, în cazul în care articolul nu este Schauberger a fost ...

Astfel, cele mai Dunăre şi Rin, şi cu ei din alte râuri şi acum, 60 de ani mai târziu, sunt îmbrăcaţi în uciderea spiritul corset viaţă, numai cu diferenţa că astăzi ei nu au fost încă să se ocupe cu o cantitate tot mai mare de pesticide.

Pădurea - leagăn al apei

Pentru "metabolice" apă Schauberger a fost importantă nu numai coerenţa armonioasă a laminară şi mişcări turbulente, dar şi "o schimbare pozitivă a temperaturii. Prin aceasta, el a însemnat abordarea temperatura apei la 4 grade Celsius. La această temperatură, şi în acelaşi timp spirală cicloidale (turbulenţe) de energie de creşteri de apă, apa devine proaspătă şi în viaţă, deoarece datorită emulsie "este format" noi "de apă, în care oxigenul dizolvat hidrogen. Într-o schimbare "negativ de temperatură, adică apă încălzită peste patru grade Celsius, scăderea energiei de apă şi calitatea acesteia biologic săraci. Apa îşi pierde puterea de ridicare, se pare embrioni patogene.

Schauberger descris de circulaţie a apei, deoarece circulă între aer şi adâncimi de pe pamant. O legătură importantă între ele este în pădure: din cauza evaporării din padurea din spatele copacilor ia departe de sol cald. Acest lucru permite răcirea apelor subterane să se ridice (în special în perioadele secetoase): principiul lui Arhimede masa de apă caldă nu a putut fi sub rece.

În cazul în care pădurea este tăiat în jos, zona de tăiere de tăiere clar este încălzită de soare, în apele subterane, şi cu ea nutrienţi sedimente chiuveta la adâncimi, în cazul în care acestea sunt inaccesibile rădăcinile plantelor: surse de toamna tăcut ... Ulterior întreg zakarstovyvaetsya domeniu. Pot să înţeleg de ce Viktor Schauberger numit pădure "leagănul de apă."

Importanţa vitală a apei potabile de calitate

Schauberger a fost, de asemenea, împotriva (de obiceia zi) de furnizare a apei la sol până la pompa. Din punctul lui de vedere, în apele subterane nu "copt" să-l folosească ca apă potabilă. Acesta trebuie să se situeze în continuare adâncime. Dar apa, care se vine la suprafaţă, adică sursa de apă, este destul de matur, ca ea a trecut întregul ciclu de dezvoltare.

Schauberger realizat devreme nevoie pentru construcţia de dispozitive care au furnizat drepturile la apă potabilă, care are calitatea apei de izvor. "Astăzi, când aproape toate sursele de sunet sau a încetat, sau apă în locul naşterii sale este interceptată şi hrănite în sat să analfabet construirea unei conducte, a solului şi regnul animal intreaga au fost traduse în apă vechi, fără gust şi, prin urmare, nesănătoase, nevoie de ajutor de urgenţă. Pentru oameni ", care sunt obligaţi la an la an doar clorurate bea apă poate o dată crezut, dar ceea ce afectează de apă din organism, aditivi chimici lipsite cu forţa de capacitatea lor natural pentru a arăta viaţa. apa tratata cu clor şi distrugerea fizică duce nu numai la descompunerea fizică natural, dar este cauza de manifestare a decadentei spirituale şi, prin urmare degenerarea sistematică de om si toate fiintele vii.

Şi în 1930, Schauberger construit primul aparat pentru îmbogăţirea apei sub formă de ouă. Astăzi, există design diferit pe principiul de turbulenţe Schauberger, dintre care unul este un dispozitiv VITA Vortex.

cunoştinţele lui de Viktor Schauberger aplicate în agricultură, unde, cu ajutorul diverselor structuri ovoidale, în spirală pluguri, compost speciale şi înţelepciunea ţărăneşti vechi, care, în lumina teoriei sale brusc a devenit clar, au facut pasi mari. El chiar a contribuit la creşterea randamentului, şi fără utilizarea de îngrăşăminte chimice.

Despre distrugerea bezvzryvnom (implozie) şi explozie (explozie)

Dar. Poate cea mai importanta descoperire a fost puterea de distrugere bezvzryvnogo Schauberger. Acest lucru este, fără îndoială, descoperirea sa cea mai revoluţionară, pentru că a adus tehnica noastra de sablare la absurd.

Întregul univers este în mişcare (pe Heraclit, «panta rei» - totul fluxuri), şi anume, în mişcare (deschis) spirală. În acest flux relevat două forţe. Există leagăne la dreapta, vârtej bezvzryvnogo activă a distrugerii, sau atragerea, de aspirare forţa centripetă. Ea a creat, formale şi promovează calitatea de putere. Toate natura este construit pe o asemenea forţă. Fiecare planta, fiecare animal, fiecare persoană, apa - toate în opera sa are o energie de viaţă pozitiv şi scapă de imperfectă.

În contrast şi cultivare de creatie bezvzryvnogo distrugerea vigoare nu degenereze vigoare sau degenerative ale exploziei. - Este viraje la stânga, pasivă centrifugale vortex de energie degradare. Această formă de colaps mişcare de natură se aplică numai pentru a dizolva petrecut deja complexe (de exemplu, un corp mort).

Schauberger a scris: "Mişcarea centripetă spirala cicloidale corespunde la scăderea temperaturii, rezistenta la compresiune si de concentrare. mişcare centrifugă este egală cu valoarea de creşterea temperaturii, de căldură, prelungirea, extinderea şi explozie.

Deci, teoria că universul sa format prin explozie, doar prostii. Dupa explozie, pe care le folosim in motoarele noastre cu combustie internă, nu numai distructive în esenţa sa, dar, de asemenea, extrem de ineficiente. Eficienţa motoarelor cu combustie internă nu mai este chiar de 50%, cu alte cuvinte, mai mult de jumătate din energia eliberată pierdem mai adesea sub forma de caldura, masinile pot fi numit ca o gluma "zonă de încălzire. Aceasta nu este doar o pierdere oribil de petrol, cărbune, gaz, etc (Conform Schauberger, acestea ar trebui să fie lăsat să se întindă în pământ, pentru că acestea sunt necesareLa formarea de apă), dar, în sensul literal al cuvântului "maşinilor de moarte" (Schauberger), consecinţele la nivel mondial transportator care ameninţă viaţa, pe care natura poate şti doar de degradare şi descompunere. Îndoielnic "coroană" a acestui principiu este fals divizarea atomului.

Schauberger a luat ca model pentru forţele creatoare ale naturii ("În plante au avut nimic altceva de a exploda!"), Care, datorită pentru a minimiza consumul de putere, atinge o productivitate maximă. "Tehnologia noastră modernă se comportă, dimpotrivă, ca un ţăran, care aruncă în teren, în primăvara anului, şapte cartofi, pentru a intra la o sapa." Acest Schauberger numărat nu speranţele în presiune şi temperatură (motoarele cu ardere internă), iar forţa de aspiraţie, de top "etern feminin" - bezvzryvnogo distrugere în vigoare. Această tehnologie nu creează deşeuri sau gazele de eşapament, şi produce energie la rata de aproape egal cu zero.

Din acest punct de vedere Schauberger, desigur, mi-am prieteni. De exemplu, uniunea de ingineri şi arhitecţi să-l punem sub pretextul de a studia starea de sănătate într-o casă de nebuni. Din fericire, el a fost capabil să-l părăsească în curând, deoarece medic certificate Schauberger cât mai complet sănătoşi şi foarte inteligent om.

Faptul că operele sale tehnica, Schauberger demonstrat lor "aportul" şi "păstrăv" pentru turbine hidroelectrice, al căror randament a fost mult mai mare decât cea de turbine conventionale. Universitatea de Stiinte Aplicate din Stuttgart a avut loc în 1952 experimente, care în mod clar a dovedit că turbionari dreapta, de apă într-o poziţie pentru a compensa frecare! Aceste constatări au fost confirmate în 1981 la Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm.

Creatorul de unitate pentru levitaţie Viktor Schauberger

Bazat pe turbulenţe naturale de apă şi aer, Schauberger construite de start, mini-centrale electrice şi de conducere, chiar motoare pentru aeronave. Inventatorul Heinkel primul avion cu reacţie trebuie să fie "imprumutat" idei de la Viktor Schauberger.

Este clar că naziştii au urmat Schauberger şi l-au facut o alegere: fie tabara de cercetare manuală, sau să fie împuşcaţi pe loc. În timpul războiului, Schauberger a dezvoltat noi tipuri de motoare de unitate pentru rachete. "Dacă apa sau forţa muta aerian" cicloidale "(spirala), sub influenţa de mare viteză vibratii, acest lucru duce la formarea unor structuri de putere sau de calitate a materiei subtile, care levitates cu o forţă incredibilă, care transportă corpul generatorului. Dacă vă rafinaţi această idee în conformitate cu legile naturale, pentru a primi apoi un avion perfect sau ideal de submarine, şi toate acestea cu aproape fara costuri pentru materiale de producţie.

De fapt am operat o "OZN-Drive" o viaţă-size, discutabil, dar proba de testare a lovit acoperişul fabricii: el cântăreşte 135 kg şi a început cu numai 0,05 CP

Mai târziu, ocupatiei americane autorităţile au confiscat toate documentele pentru experimente, şi Schauberger captarea la 9 luni de "prizonier", în acest moment obyschut Rusă apartamentul său din Viena, apoi sufla, astfel încât nimeni nu a gasit cercetările sale privind levitaţie. Când americanii lansat Schauberger, că îl vor interzice sub ameninţarea de arest să se angajeze în cercetare în acest domeniu

Viktor Schauberger poate fi considerat pe bună dreptate unul dintre părinţii de energie liberă, energie de la "nimic" ... În mod evident, el a avut multe oferte în economie. Schauberger a fost invitat guvernele din Rusia, Marea Britanie, Franţa, Iugoslavia şi Bulgaria. sugestii bune asemenea, au fost primite din partea industriei financiare britanice şi evreieşti. După cum el însuşi a spus Schauberger: "Mi-ar deveni un milionar intr-un timp scurt, în cazul în care acesta a decis să preia problema în aceste sume înainte de idee la maturitate deplină." Dar acest rezistentelea, curajos, nu ajunge la compromisuri om cinstit a respins toate propunerile, deoarece o voce interioară ia spus că va veni vremea când său de deschidere a servi îmbunătăţirea ştiinţă din întreaga lume.

bezvzryvnogo distrugerea Metoda face inutile energiei nucleare

Deoarece Schauberger dar nu ştia că nici o ramură a economiei este îndrăznesc să se mute cu explozia tehnologiei în tehnologie, el nu se aşteaptă nici un sprijin din partea industriei. Schauberger nu au încredere, mai presus de toate, monopolurile de energie şi de arme şi a fost teamă că s-ar adăuga la puterea lor în detrimentul descoperirile sale, de la lor de a ascunde omenirii.

Scopul a fost, cu ajutorul motoarelor de distrugere bezvzryvnogo, face inutile energiei nucleare. El a crezut ei cel mai mare pericol. Pe langa primirea de energie al metodei sale ar fi mult mai ieftin.

De exemplu, un metru cub de apă pe secundă, poate fi obţinut de cel puţin 4000 kW. energie termică, apă şi temperatura a scăzut la numai un grad.

Putere, care nu a dat mită şi din nou şi din nou, pentru a rezista la toate vicisitudinile, lăsând Victor Cha-ubergera şi lipsit de convingerile sale, cât de important este de a lupta pentru viaţă: "lumea civilizată, în ciuda nivelului ridicat aparent de cultura tehnică a atins un astfel de standarde scăzute etice care nu mai arată că astfel de degradare fizică şi morală este nimic ca având un loc de degradare continuă a culturii. Din acest motiv, datoria sacră de oameni care sunt conştienţi de gravitatea infracţiunii de erori este lupta constanta pentru un final de remediere a efectelor iluzii.

Ultimii ani de viaţă

La sfârşitul vieţii Schauberger lui a fost o situaţie financiară deprimant. Toate experimentele lor şi echipamente El însuşi a plătit. Când a reuşi, autorităţile au luat sale de design, si altcineva profitat de ea. Deci, a fost cu el de 12 ori. Sau deschide a dispărut fără urmă. Într-o scrisoare scrisă înainte de moartea sa, Victor Schauberger remarcat cu amărăciune: "Voi fi din nou în pădure lui să moară acolo, în lume. Toate ştiinţei şi toate pe umerase-sunt doar o gasca de hoti care au tras siruri de caractere, cum ar fi păpuşi, şi forţată să dansezi pe orice melodie, care oferă o ascunde bun pentru necesitatea unui proprietar de sclavi. "

Datorită multe dezamăgiri el a fost fizic rupt şi el a suferit de astm. Când, în 1958, un magnat american a oferit în mare măsură să se aplice tehnica, Schauberger zbor cu fiul său, Walter, care a petrecut viaţa ca dedicat studiului de vortex, în SUA. Dar partenerii certat, în ciuda (sau tocmai pentru că?) La rezultate pozitive, şi Victor Schauberger a insistat asupra a pleca. El a fost permis, dar cu condiţia ca el a semna un contract, redactat în limba engleză, al cărui conţinut nu la înţeles, pentru că nu stăpânesc limba engleză. Ea nu ştie nimic, Schauberger a semnat, bequeathing astfel toate documentele, maşinile şi dreptul la grupul american (există o întrebare care a fost făcut în ultimii 40 de ani?). Conform acestui contract, Schauberger interzis să efectueze o cercetare suplimentară.

Broken, el sa întors în Austria, unde a murit după 5 zile, 25 septembrie 1958, la vârsta de 73 de ani, în disperare: "Toate luat de la mine! Nu pot chiar stăpîn pe sine! ".

Totusi povestea vietii acestui om remarcabil care urmează să fie viziune completă că Viktor Schauberger prezentate ca viitorul nostru, atunci când misterul de apă se va deschide pentru toţi oamenii:

"Omul viitor mastered complet în suspensie şi provenind de la casa ei substanţă subţire de înaltă calitate, ar fi un prim-ministru şi, în acelaşi timp în care comandantul a naturii. randamentele Fantastic va oferi alimente sale excelente. Se ajunge la libertate aproape absolută în circulaţie pe uscat, pe apa si aer.

Astfel, prin ele însele pentru a opri lupta pentru viata lui, lupta de clasă, a luptei pentru existenţă şi de mai susrăzboi total pentru minerale şi alimente. La unele bogăţie, care este imposibil de imaginat.

Medicina supuse de asemenea, schimbări enorme. Realitatea va fi ceea ce a văzut Paracelsus: va înfiinţa o substanta speciala care va distruge boala în faşă. Oamenii nu vor şti de boală şi, prin urmare, va fi vesel. La dispozitia lor va fi tot spaţiul, lungimea şi lăţimea, şi va servi pe oameni, din cauza disponibilitatea tuturor resurselor în toate domeniile de dezvoltare.

Dintre toate apa apărut. Este un produs universal al oricărei culturi sau unei fundaţii de dezvoltare orice umane şi spirituale. Stăpânirea mister de apă - acesta este sfârşitul de orice fel de speculaţii sau calcul a tumorilor lor, care includ război, ura, invidie, intoleranta si lupta in orice forma sau formatul respectiv. Un studiu cuprinzător de mijloace de apă, în adevăratul sens al cuvântului, la sfarsitul monopolurilor, la sfârşitul dominaţiei şi începutul socialismului prin dezvoltarea de individualism, în forma sa perfectă. Către un "proces de oxidare la rece" operaţiune de maşini va fi aproape gratuit, şi numai de valoare: produse alimentare, materii prime, combustibil - toate vor fi în exces ...

Embrion de o calitate înaltă a materiei, sau concentraţia de origine geosfericheskogo ioni negativi, sunt atomi de sinteză şi ridicaţi. Acestea pot fi obţinute prin mijloace mecanice în orice cantitate şi calitate

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 20 mai 2008 10:36
Vizualizări: 15866

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
490
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
483
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
649
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
287