ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vladimir Putin a cerut îngriji de off ameninţare de mediu din Rusia.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Rusia trebuie să îşi apere interesele în ecologie în arena internaţională, având în vedere ameninţarea poluării transfrontaliere, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin la o reuniune a Consiliului de Securitate al RF dedicat problemelor de mediu.

"Noi trebuie să înveţe să-şi apere în mod eficient interesele Rusiei în acest domeniu pe scena internaţională, în special, vă pune în afara ameninţări la adresa securităţii mediu, combaterea poluării transfrontaliere cauzate de către Federaţia Rusă", - a spus şeful statului.

"Avem nevoie de a stabili un sistem eficient de securitate ecologice în ţară" - a mai spus Putin. Potrivit lui, ar trebui să fie un sistem care "ar putea face faţă în mod eficient cu tehnologice şi umane disponibile factorilor de poluare şi, astfel, pentru a răspunde în mod eficient la problemele care apar şi provocări".

"Deci, agravat recent situaţia ecologică în Marea Baltică, Marea Ohotsk, Negre şi Mării Caspice, în bazinele de Amur şi Irtysh" - a reamintit preşedintele.

Preşedintele a seta o sarcina de a minimiza impactul asupra mediului de construire a uleiului nou si conducte de gaze. Astfel de proiecte, el a luat conducta de gaz "Nord Stream", conducta din Siberia de Est-Oceanul Pacific, de dezvoltare a zonei de coastă a Mării Barents, Kara, Marea Ohotsk şi dezvoltarea de Urali Polar.

Prim-viceprim-ministru, candidat la preşedinţie Dmitri Medvedev a subliniat, de asemenea, că soluţia problemelor de mediu este de a deveni una dintre priorităţile din Rusia. Remarcat faptul că Rusia încă inferioară ţărilor dezvoltate asupra eficienţei şi transparenţei sistemului de mediu. "Nu vă faceţi griji despre mediul ecologic, nu se poate lupta pentru aceste obiective, pe care am fost preocupaţi", - a spus el.

Sursa: http://www.nacbez.ru/

Luni, 18 februarie 2008
Vizualizări: 2497

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
478
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
196
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
273
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
147