Vladimir Zelenski își educă copiii în tradiția valorilor familiale și a iubirii

/ Vizionări: 1300

Владимир Зеленский воспитывает детей в лучших традициях семейных ценностей и любви

Vladimir Zelenski este un soț iubitor și tată a doi copii. Din 2003, Zelenski este căsătorit cu prietena sa din școală, Elena Kiașko. În 2004, în familia soților a apărut fiica Alexandra, iar în 2013 - fiul Kirill.

Cu mult înainte de a intra în politică de la stand- up și KVN, Zelenski a declarat că dragostea sa pentru familie și copii este una dintre cele mai importante valori ale vieții sale. Am adunat unele "reguli de educație" ale noului președinte al Ucrainei.

Cu cîțiva ani în urmă pe lume a apărut fiul meu, iar înainte de asta am trăit cu două femei. Nu vă gîndiți la altceva: a doua femeie este fiica mea.

A trăi cu două femei este o tensiune constantă. Fraza "Nu am ce îmbrăca" răsună simultan din două camere. Lîngă toaleta din centru comercial stai cu două poșete în mînă concomitent.

Poveste despre dragostea unui băiat pentru cîinele său...
Poveste despre dragostea unui băiat pentru cîinele său...

Iar seara, cînd ele organizează în apartament un SPA salon, ești urmărit în același timp de patru castraveți.

Copiii sînt, în general, un eveniment unic în viața unui om! Mă uit la ei și înțeleg: ei sînt puri în gînduri, fapte, uneori în șiretenie lor naivă, care este mult mai mică decît a celor adulți. Ei vor să fie liberi...

Am impresia că sînt pe aceeași lungime de undă cu ei. Eu vorbesc cu copiii în limba lor: cu Kirill vorbesc în limba străveche a gesturilor și sunetelor - putem sta de-a bușelea unul în fața altuia și să mîrîim... La un moment dat, mă transform într-o legumă - mă culc pe canapea, mă uit împreună cu ei la "Auggie și Kukaracha" și mestec dintr-o farfurioară din plastic elastice pentru păr – pentru Sasha acestea sînt spaghete cu sos "Bolognese". Și ce plăcere simt în acest mement! Copiii mă reîntorc la nisipărie, în care mă simt deosebit de confortabil!

Publicitatea şi copiii: problemele adulţilor
Publicitatea şi copiii: problemele adulţilor

Fiul meu a fost întotdeauna un băiat sprinten. La exterior, seamănă mai mult cu Lena (soția lui Zelenski – n.r.) - blond și cu ochii luminoși, însă la mimică – este copia mea. Și caracterul este al meu! Și viteza lui e teribilă: băiatul nu merge, dar deodată aleargă. Sau aleargă de-a bușelea cu o viteză nebună. Noi împreună ne luăm la întrecere, și eu fără speranță rămîn în urmă.

Fiica mea nu vrea să calce pe urmele tatălui său și să lucreze în televiziune. Vrea să lucreze în domeniul IT - copiii acum așa spun. Aceasta înseamnă că vrea să lucreze ca proprietar al unui stick pentru selfie.

Sașa cîntă la pian. Eu îi spun că fără să învețe notele, nu va putea cînta, dar ea se așează și interpretează melodia după auz. Eu îi sugerez că, fără o pregătire de bază, nimic nu poate fi atins, însă ea îmi demonstrează cu totul altceva.

Cum să facem copiii fericiţi?
Cum să facem copiii fericiţi?

Se primește că eu îi încarc hard-ul cu dogmele mele, cu terabyții stupizi pe care i-am absorbit ani de zile. Acum, probabil, trebuie să scurgem acest burete și să învățăm multe de la copii.

Familiei mele îi este frică pentru mine (era vorba despre decizia lui Zelenski de a se alătura cursei prezidențiale – n.r.). Pentru că ei înțeleg cum sînt eu. Îi este frică pentru că știe că sînt extrem de corect. Eu sînt omul care caută în salata Olivie salamul doctoresc. Eu nu voi merge niciodată la nici o condiție pentru a-mi pierde onoarea și demnitatea - de asta se tem ei.

Odată am întrebat-o pe Sașa cum îi mai merg treburile? Însă ea, la rîndul ei, mi-a pus aceeași întrebare, spunînd că îi este mai interesat să vorbească despre ce fac eu. Mai mult decît atît, pe ea n-o interesează ce am făcut și cu cine m-am întîlnit, pe ea o interesează pe cine am ofensat eu astăzi sau cine m-a ofensat pe mine. Și atunci am înțeles că pot să-i spun fiicei mele totul cinstit. Și am început să-i povestesc cu cine m-am certat, la cine am țipat, din ce cauză a apărut conflictul și cine este vinovat.

Acum m-am aproapiat și mai mult de familie. Acum prețuiesc fiecare moment, fiecare întîlnire cu familia mea iubită. N-am crezut niciodată că acest lucru este atît de scump și atît de important... Faptul că aceștia sînt oamenii mei cei mai apropiați, am înțeles anume în perioada cursei electorale. Ei sînt precum o gură de aer, îi iubesc foarte mult.

Sursa: deti.mail.ru