Voltaic: scuterul electric pentru cetăţenii conştienţi ecologic

/ Vizionări: 3310

Voltaic: scuterul electric pentru cetăţenii conştienţi ecologic

 

Voltaic: scuterul electric pentru cetăţenii conştienţi ecologicDe fiecare dată când vedem un alt concept interesant, noi vrem ca acesta să se  transforme repede într-un produs final. Dar totodată, noi scăpăm un proces foarte interesant, în cadrul căruia primele schiţe, uneori neclare, ale conceptului dobândesc sens şi formă. Mai mult decât atât, procesul de transformare nu întotdeauna decurge fără complicaţii, apar diferite probleme la soluţionarea cărora designe-ul actual este schimbat pe un model mai funcţional şi mai comod. Un exemplu frapant poate servi scuterul electric Voltaic, conceput proiectanţilor industriali Gregory Mitchell, Dino Tsipanos şi Brad Johnson.

 

Voltaic: scuterul electric pentru cetăţenii conştienţi ecologic

BMW a lansat în producția de serie scuterul electric C Evolution (+Video)
BMW a lansat în producția de serie scuterul electric C Evolution (+Video)

Acest scuter electric este conceput pentru a satisface diferite necesităţi ai rezidenţilor din campus de colegiu. Principalul scop al proiectanţilor a fost dezvoltarea corpului, care poate fi montat pe şasiu de orice marcă. Ei s-au ciocnit cu necesitatea de a aborda probleme stringente cu care se confruntă în viaţă de zi cu zi utilizatorii de scutere. Mai mulţi dintre ei s-au plâns de lipsa de spaţiu pentru depozitarea produselor alimentare, achiziţionate în fiecare zi.

Luând în considerare dorinţa utilizatorilor, echipa de proiectanţi a dezvoltat o formă spaţială specifică  a corpului. Acesta include mai multe elemente provenite de la diferite vehicule, inclusiv motociclete, biciclete, triciclete, maşini electrice şi chiar camere digitale. În cea mai mare parte a corpului poate fi văzut un compartiment mare de depozitare şi, în acelaşi timp, pentru instalarea bateriilor din partea de spate. Pe scuter sunt montate scaune confortabile din piele şi un motor electric de 1000 W. Ideile îndrăzneţe au dus la eliminarea completă a utilizării pedalei de conducere. În cele din urmă, am primit un concept practic, gata de lansare, cu zero-emisii.

 

 

Sursa: rf-energy.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137