ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vrăjitoarea tradiţie Scoala de cultura populara din Rusia şi Academia de Sine.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Va voi spune despre un vii interesant slave tradiţia vedică, care a supravieţuit până în ziua de azi, şi acum mai mult şi mai mult să devină susţinători - o tradiţie care a predat la Şcoala de culturii populare ruseşti şi a Academiei de auto-descoperire.
Această tradiţie a început cu terenuri în cazul în care actuala Moldova. Nu-mi amintesc cum au numit trib de slavi.


cunoştinţă mea cu aceşti oameni interesant (calea în care acestea se numesc) au început cu citirea de carte 2000 de către A. Andreev ethnopsychology Rusă Eseuri SPb. ". "Traseul Troyanov. 2000. (Aceasta şi alte cărţi pot fi descărcate de http://www.zkrlenobl.narod.ru/p11) Aceasta carte mi-a descoperit profunzimea cunoştinţelor vedică serioasă a poporului rus, de exemplu de-Ofen mazykov cunoaşterii (cunoştinţele sale din ultimele cunoscut Cunning ştiinţă ", care 40000 ani) care locuiesc în sate, la intersecţia dintre Vladimir, Ivanovo şi regiunea Iaroslavl.


Alexandru ŞEVŢOV, sau simple Sanych (alias-A.Andreev şi Ivan Skomorokh) în perioada 1985-1991. instruiţi de către vrăjitorilor vechi, care sunt descendenţi ai Ofen-mazykov, care la rândul lor sunt descendenţi ai legenda bufoni care s-au stabilit pe aceste meleaguri în secolul 17, dupa ce persecutia, amenajat regii Romanov.


În ciuda faptului că Sanych el însuşi dintr-un fel Ofen-mazykov, dar chiar nu ştia adevărul despre cine sunt bufoni. istoricii sovietici, de asemenea, nu ştia nimic despre bufoni, în plus, că această rătăcire actori si muzicieni. De fapt, după cum sa explicat vrăjitori Sanych, clovni au fost preoţi, care au fost implicaţi în răspândirea cunoaşterii vedice şi glorificarea vieţii - cu luminoase imaginile sale în cântece, glume şi bancuri au fost face luminoase lumea viitorului pentru locuitorii din sat, unde au venit (ştiinţa de imagistica in stare pura forma sa ca care spune că Anastasia).


Bufoni deţinute de diverse cunoştinţe vedică antice, inclusiv de proiectare a universului şi a omului, ar putea vindeca oamenii au complexe boli, cele mai multe curete durerea emoţională, ia învăţat pe oameni cum să purifica mintea lor la un nivel mai mare decât randamentul de psihoterapie moderne (nal, Gestalt terapie, psihanaliza, etc) poseda abilitatile de a cânta spirituale şi Lyubka calificare marţiale (cum ar fi un cazac burta sistem de luptă - de a trăi şi cazaci salvat, şi clovni ar putea lupta si contact - Roll forward), detinut de ei înşişi şi învăţa de oameni de gândire alte tseleustroeniya ştiinţă , plumb, stabilit obiective şi le atinge, cum sa, puteţi construi rapid lor de afaceri şi a devenit un maestru al vieţii sale.


Sanych învăţat o mulţime de vrăjitori vechi. În 1991, el cu asociatii sai au fondat Societatea culturii populare ruse. Apoi, pe la Scoala gemmated ultima culturii populare ruse (site-uri - http://www.uchilische.ru/index.htm şi http://www.nkps.ws), Academia de auto (site-ul - http://www.acasam.ws ), publicarea "Traseul Troyanov" (site-ul web - http://www). www.tropa-trojanova.com, Lyuboshnoe Friendly asociere (unul dintre site-uri - http://www.lubki.narod.ru), care trececreat o serie de programare si alte companii - "Avalon", "Vebebi", "Saytkraft", etc În Rusia, SUA şi Canada. Sanych organizat comunităţi în Rusia şi Canada. El a arătat de exemplu, că cultura slavă vedice nu este vorbe goale.

 

Şcoli şi colegii să deţină în mod regulat oameni de formare, dar încă peste 14 de ani de învăţământ nu au fost mai mult de 15-20 mii de oameni, că este o picătură în ocean nu ştiu nimic despre cultura noastră.

 

Consider că este esenţial să se extindă experienţa valoroasă a Scolii culturii populare ruseşti şi a Academiei de auto-descoperire.

 

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 12 ianuarie 2007 15:28
Vizualizări: 6555

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
65
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9202
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
230
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9986