ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vrei să ai un Prinţ — fii o prinţesă!Vrei să ai un Prinţ - fii o prinţesă!

 

Puritate interioară, integritatea credinţei, gândurilor şi acţiunilor, care nu este determinată de factori externi – iată ce înseamnă o castitate. Vom putea oare să păstrăm credinţa? Dragostea? Cum suntem, aşa şi este mediul nostru, astfel de oameni atragem spre noi înşine.

Este foarte important să învăţăm să iubim în sensul sublim al cuvântului înainte de căsătorie. Dacă veţi radia de bucurie, bunătate, sinceritate, atunci 60% de succes este deja atins.

Vreţi ca partenerul dvs. să nu fie sumbru - încercaţi să fiţi fericiţi, să nu vă iritaţi de fleacuri - radiaţi pace. Cel puţin, întotdeauna veţi avea un argument de beton armat: "Dar niciodată nu-mi vei permite acest lucru!" Dacă la dvs. vor predomina calităţi pozitive, apoi veţi găsi mai uşor alesul, decât dacă veţi aştepta prinţul fericit cu o faţă supărată şi nemulţumită.

Din păcate, adolescenţilor puţin cine explică în ce constă miezul dragostei.

Pentru mine expresia "căsătorie de convenienţă" anterior avea sens negativ. Într-adevăr, cum putem calcula sentimente? Dar, familia nu este doar nişte sentimente, ci interese comune şi comunicare, procreare. Oare este posibil că în acest strat mai profund al relaţiilor să ne bazăm numai pe simţuri? Şi după o scurtă perioadă de timp, oare nu vom afla că cea mai apropiată persoană nu ne este, pur şi simplu, interesantă, şi avem principii şi obiective de viaţă diferite?

Îmi aduc aminte, cum uneori preoţii îşi aleagă miresele la cursuri de Regenţă. Se pare, că această alegere are sensul său şi scoate întrebări principale: concepţia despre lume a viitoarei soţii, dorinţa de a avea o familie normală cu copii, spiritul de sacrificiu.

Amintiţi-vă de persoane de sex opus, care v-au plăcut în ultima vreme. Şi după aceasta apreciaţi, dacă se potrivesc la rolul soţului : oare această persoană este gata pentru încercări sau este un răsfăţat al cerului, dacă are nevoie de copii sau de distracţii? În cazul în care sunteţi atraşi de astfel de oameni cu care este dificil să construiţi o fericire familială durabilă, atunci ceva nu este în neregulă la dvs., şi aveţi nevoie să revizuiţi concepţiile dvs. Şi să vă ocupaţi serios de creaţia personală.

 

Kirill Tantsirev

Sursa

Marţi, 18 ianuarie 2011
Vizualizări: 1746

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
63
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
325
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
234
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
376