ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vrei să crească grăsime — Aseaza-te pe o dietaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dietetice boom-ul dispare

Recent, ziarul San Francisco Chronicle şi SUA, mass-media publicate "antidieticheskie" articol. Se pare că boom-ul cu sloganul "Pierde greutate cu orice preţ!" Dispare. Chiar şi oferta să declare 2009, primul "Antidieticheskim an." Este de a "lupta cu propriul corp? - Întreabă-l pe antidietiki.

"Aşezat pe un regim alimentar - cea mai rea soluţie posibilă pentru cei care doresc pentru a controla greutatea lor, - a declarat Linda Bacon, profesor de nutriţie şi Psihoterapeut clinice, a cărui carte" Sănătate la Locul de orice dimensiune "a fost publicat în noiembrie în California. - De ce este dieta - cel mai scurt drum pentru a castiga in greutate. "

După cum arată studiul, dieta în loc de a pierde în greutate este, de fapt contraproductivă. Dieta învaţă organismul pentru a stoca energie, spune Linda Bacon. Dacă aveţi o foame Morita, metabolismul încetineşte şi reduce nivelul de leptina - hormon care este produs in celulele adipoase si este un mecanism cheie pentru reglarea apetitului. Cu mai puţine persoane leptina mai foame care-l solicită să mănânce mai mult.

Fiecare organism uman este un fel de "reglare a greutăţii, care variază doar puţin atunci când o persoană mănâncă ca răspuns la impulsuri normale de foame. Mananca mai mult la micul dejun - şi corpul tau va cere mai puţin pentru cina. Dieta supărat acest echilibru.

Cartea şi de cercetare a profesorului Bacon au fost ridicati de mişcarea "Fat Man - aceasta este un nonsens", precum şi profesioniştii care trateaza - la fel ca ea - persoane cu tulburări de nutriţie. Dar nu numai lor. "Toată munca mea se reduce la simple linii directoare tuturor celor care doresc să abandoneze dietomanii, - a spus ea. - Executarea lor exonerate de preocupările legate de veşnică greutatea şi dimensiunile lor. Aceste persoane sunt obosit de auto-constrângere şi un sentiment prost. Ele sunt hrănite cu cursa dietetice şi păstrate urmări greutatea dumneavoastră.

Aceasta a fost o temă în Bacon auto-interes. A crescut neîncetat în lupta împotriva "inutile" greutate şi negativ stima de sine. Ca multe femei tinere, ea a simtit prea plin. Ea a pierde în greutate în mod constant - doar pentru a obţine în curând înapoi.

"La un moment dat, toate acestea mi-a prins si pe tine, - a spus Dr. Bacon. - Din copilaria mea a avut un interes în domeniul ştiinţei, am decis să abordeze problema lui de la un punct de vedere ştiinţific. "

După ce a primit de masterat psihologie Linda încă o gândire despre dietă ca o modalitate de a pierde in greutate. "Am vrut să înţeleagă de ce se cântăreşte ca se cântăreşte mult. Aşa că am încercat să găsească cea mai eficientă dietă.

Acesta a fost urmat de studii de doctorat în fiziologie la Universitatea din Davis, care a schimbat punctul ei de vedere. Ea a dat seama că tot ce a aflat mai devreme despre nutriţie, a fost "neştiinţifice".

Acum, corpul lui Linda "normale", dar este pentru ei nu este atât de mult. În cartea ei - consumatorii recomandări: atunci când mănânci, bucura-te şi încredere. Mănâncă ceea ce îţi place, să mănânce, că "rafinate", şi să se abţină de la faptul că "doar dreapta". Descoperiţi un sentiment rezonabil de foame -, atunci când oamenii vor sa manance cumpătat, mănâncă mai puţin decât atunci când acestea au fost înfometat. Nu pune un ban pe orice alimente. Dar cel mai important: nu stau pe o dieta.Serghei Makarov
chaskor.ru

Joi, 19 februarie 2009
Vizualizări: 2673

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
877
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
279
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
392
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
316