ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vremea în casă, sau că împiedică o viaţă liniştităAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vremea în casă, sau că împiedică o viaţă liniştită Vitaminele Atunci când o casă nouă, toţi oamenii în mod necesar cred că vor trăi frumos. Avem de multe ori cred că baza de confort - puterea de ziduri, si uita de necesitatea de a fi capabil de a crea armonie la domiciliu, Dai însuşi lângă site-ul casei poate aminti în curând cine este seful. Va oferim unul dintre balene ", care pastreaza o casa. Deci ...

Nereusita nu se nasc, sunt gunoi
http://ecology.md/articles/hlam/komp.jpg
Inutil să lupte acest lucru, ne putem relaxa şi bucuraţi-vă numai. Şi totuşi, puteţi să optimizaţi resursele, poziţia lor în spaţiu şi relaţia dvs. cu ei. Ce gunoi - cu adevărat o chestiune filosofică. Acesta este punctul de întreg: în cazul în care aţi înţeles că nu există gunoi, conta, esti scap de el.

Încercarea de a determina popredmetno gunoi - fără speranţă. Cineva de la ouă coajă - cu gunoi, şi de îngrăşăminte pe cineva valoros pentru varza dumneavoastră preferat, un alt grup de vechi şuruburi şi buloane - junk, şi un alt receptor pe tranzistori viitor. Există lucruri care sunt rar utilizate, acolo sunt cele care nu sunt utile pentru totdeauna, să se afle şi minciuni. Uneori, chiar şi suflet cald, uneori fierbinte. Nereusita - acesta este doar ceea ce este disponibil decât oricând, este greutatea mort şi sufletul nu cald, ci doar face o doriţi să ascundeţi departe şi nu se vedea.
Procesul de transformare un lucru normal în coşul de gunoi o cauze complexe şi misterios şi caracteristicile sale integrate în psihicul nostru. Asta e un lucru bun, arunca milă, poate chiar utile. Şi haina de calitate demodat fără speranţă, dar foarte mare sau un pumn de slidere pentru copii sunt trimise la pod, în perspectiva nepoţi şi strănepoţi. Un cuplu de ani pentru a topi chiar iluzorii speranţa că acesta va fi nepoţi, dar un lucru este ceva bun, arunca milă, ei bine, brusc veni la îndemână.
Dar acest lucru la fel ca şi la îndemână! Şi casa trage un alt bord, care trebuie să fie superkomodom lucrate manual sau achiziţionate cu o lungime de ţesut de la care într-o zi când am invata sa coase, am coase o rochie. Si nu conteaza ceea ce niciodată nu am încă coase afla ...
Dar există un lucru destul de sălbatice, cu siguranţă, nu la toate util. Dar ea este atât de drăguţă, că aruncăm nu există nici o posibilitate. Şi stocate, sunt stocate în casa noastră sticle goale de parfum, borcane de cafea, o cutie de bomboane şi calendare de perete cu un vechi mototolită, dar imagini pline de drăguţ.
Uneori gunoi sunt foarte bune, utile şi necesare lucruri. Dar asta este util şi necesar în care nu ne sunt, dar pentru altcineva, şi am zdrobit stereotipurilor în spiritul "fiecare familie decentă trebuie să aibă o vază de cristal, plină de syrorezkami casa lui, turboshvabrami, seturi de cafea şi books inteligent care nu doriţi să citiţi chiar sub pedeapsa cu moartea. Toate acestea se pliază frumos în dulapuri şi nu a folosit niciodată, pentru că brânza poate fi mai plăcut să muşte pe o bucată mare, şi o ceaşcă de cafea cani de la mare.
Foarte bun spaţiu gunoi diferite (ONU) util lucrurile mici, care sunt rar utilizate, depozitate şi dificilă. Mult mai uşor să cumpere un nou X lumânări oră pentru tort, decât să caute, în cazul în care pentru a pune pe cele vechi.
Aproape apartament fără speranţă este aglomerat gunoi diferite voluminoase. De exemplu, dulap vechi, frumos si mohorata sau costumier. Acesta va trăi mai mult decât tine şi nepoţi, dar uita-te la el, fara lacrimi nu mai putea bunica ta.
Nereusita - este, probabil, foarte bine, dar tu potenţial inutile sau fără speranţă depăşite chestii. Toate acestea se acumulează, a avut dulapuri, mansarde şi camere de depozitare, colectarea prafului umple spatiul de locuit, necesită îngrijire şi consumă energie. Din toate ear trebui să ne scape de, mai devreme şi mai bine.
Lupta împotriva junk reduce, în esenţă, doar două acţiuni. În primul rând - trebuie să înţelegem că, înainte de el. În al doilea rând - trebuie să găsim puterea să-l arunce afară din casă. Şi acest lucru trebuie făcut uşor, jucăuş, care a fost eliminat din gunoi nu numai acasă, dar lumea ta interioara.

14 moduri de a scăpa de gunoi

• Redare o mutare.


Timpul perioadei de recoltare în timp întrebaţi-vă întrebarea: "Dacă am mutat la un apartament nou, mi-ar lua chestia asta cu tine?" Dacă un element nu are nevoie de un nou apartament, atunci de ce-l păstraţi la asta?

• Prima lecţie Matroskin.


Vrei să scape de gunoaie şi de a lua placere de la acesta - vinde ceva inutile. Imaginaţi-vă că nu au bani, şi va trebui să vândă lucruri. Ce ti-ar fi vândut, în primul rând? Aici şi vinde, precum şi achiziţionarea ceva cu adevărat nevoie de bani.

• doua lectie Matroskin.


Pentru a vinde ceva inutil, mai întâi trebuie să cumpăraţi ceva inutil. Dar noi nu o fac. Înainte de a cumpăra un lucru mare, imagina că va fi în 5 ani. Nu se poate imagina ceva bun sau rezonabile, nu aveţi nevoie de acest lucru.

• "Boogie Woogie kick 27".


Chiar acum, te ridici şi să se plimbe apartament cu sacii de gunoi în mâinile lor. Trebuie sa gasiti 27 lucruri pe care nu aveţi nevoie, şi imediat le arunca. Nedorită este chiar in fata ta, au o privire proaspătă la ea. Acordaţi o atenţie deosebită la reviste, ziare, medicamente expirate, baterii vechi, pixuri şi markere sparte, cutii goale de la casete, sticle goale, bureţi vechi şi cârpe, ciorapi şi şosete rupte.

• lovituri de flylady.


Uita-te la lucru şi întrebaţi-vă următoarele întrebări:

O Imi place acest lucru?
O m-am bucurat în ultimul an?
O Acesta este doar gunoi?
Nu o am exact acelaşi lucru, doar mai bine?
o În mod similar, dacă am nevoie de două dintre aceste lucruri?
O Imi place acest lucru, pentru că mă face să mă amintirile emoţionale şi sentimentele? Sau mă face să mă simt vinovată şi tristeţe când am văzut?

Curăţaţi camera de la nimic care să nu cauzeze zambetul.

• Omul câine prieten.


Adoptarea unui catelus. Pisoi, în principiu de asemenea frumos. Toate inutile vor izgryzeno rapid şi rupt în bucăţi. Tot ceea ce ai crezut că aveţi nevoie de ea, dar nu ascunse în timp - de asemenea. Iar acum tu cu un conştiinţă uşor va fi capabil de a arunca totul

• Organizarea gadyushnik.


Să fie realiste: este imposibil să se realizeze idealul complet scăpa de gunoi. Deci, retrase din circuitul agricol locul nostru junk de start, confortabil, de exemplu, un mic tabel noptieră. Şi tot de gunoi vor fi stocate în acest tabel noptieră minunat, şi numai acolo. Mai devreme sau mai târziu, o noptierã este umplut, o parte noi vor fi nicăieri pentru a pune gunoi, şi avem pentru a rezolva puzzle că din gospodaria noastra, junk gunoi, ce să puneţi într-un dulap, dar că încă mai arunca. Autorizat gadyushnik - un lucru foarte simplu: a cantităţii de deşeuri în apartament este limitat, totul este într-un singur loc, şi în acelaşi timp, nu calca pe degetele de la picioare şi complet scăpa de cuib de ouă borcane vechi şi baloane. Dar nu uitaţi că gadyushnik in casa poate fi doar unul.

• În cea mai bună tradiţie.


Se pare că în Italia, a făcut în noul an, dat afară din casa lucruri şi lucruri vechi. Cu toate acestea, o tradiţie mare? Festivalul de actualizări, de vacanţă a scăpa de junk. Asiguraţi-vă că pentru a marca cel putin 2 ori pe an.

• Coş de reciclare.


Cu aceasta este foarte convenabil de a scăpa de diverse detalii, cu toate acestea, în cazul de cumparaturi este mare, el poate ajuta în lupta împotriva junk mai mare. Tot ceea ceu nu stiu de unde pun, tot ceea ce nu ştii ce prisobachit, tot ceea ce credeţi că este util pentru tine, dar pentru moment nu înţeleg cum, tu a pune în coş. Să aştepte un pic. O dată pe săptămână, lună, trimestru, întregul conţinut al coşuri fără milă aruncată. Într-adevăr lucruri utile de către acel moment vor fi extrase din el, şi orice altceva - nedorită.

• format pe hard disc.


Această metodă este foarte bun pentru a face faţă cu acte, documente, discuri, şi fotografii. Imaginaţi-vă că documentele de cabinet - nici un dulap, şi un hard disk, ar trebui să mâine format. Tot de valoare trebuie să fie salvate de astăzi. Toate restul vor fi distruse. Salvaţi cel la care aveţi puterea şi dorinţa. Acest lucru este cu adevarat lucrurile valoroase. Iar restul este aruncat şi nu minte.

• Cel mai prost tătară.


Această metodă este similară cu cea anterioară, dar necesită artistul este cu adevărat o expunere de samurai. La început, vă ascundeţi tot de valoare, apoi invită oaspeţii să efectueze şi să ofere ceea ce le place departe de restul. Ca un bonus, nu veţi obţine o oportunitate de a elimina gunoi de la apartament - toţi oaspeţii se vor pune.

• Cadouri care nu sunt necesare.


Pe o gramada de cadouri nedorite, care umple casa noastră de mai multe ori pe an, vreau să fie tratate separat. Şerveţel de dantelă de la Marya Petrovna de cadre, un vas de la Elena Mikhailovna de contabilul fartushek-in-lege, 24 de cărţi poştale "profesorilor de la clasa a 6 B iubit" .... Ei bine, în cazul în care controalele de cadouri sunt şi ei pot reveni la magazin. Dacă verificaţi nu, cadouri nedorite pot peredarit. Şerveţel - un favorit în-lege, un bol - Maria Petrova. Deoarece carduri va fi mai greu, dar de asemenea a putea scăpa de - scrie pe o carte poştală pentru fiecare elev de multumire discurs în replică, şi să le aduci înapoi. Mai presus de toate, pentru a zdrobi o creştere complexe incomode şi indecente ", incomod pentru a stoca toate acestea, şi dishonorably - arunca la gunoi.

• Dacă nu puteţi schimba lumea, apoi schimba atitudinea ta faţă de el


Dacă arunci chestii greu nu funcţionează, puteţi schimba atitudinea ta. De exemplu, poţi declara el însuşi un colecţionar, şi apoi folderul şcoală cu carduri mototolită nu va junk, şi de colectare. Nu puteţi arunca candelabru din bronz că mama iubit în drept a decis să-l păstraţi în apartamentul tău? Ce este o bijuterie de familie, şi-a spus poveşti şi legende clienţilor legate de antichităţi.Aruncarea de gunoi, este important să nu se împart în două extreme: pe de o parte, nu se transforme într Ilie şi liniştit a salva casa ta de la junk diferite, pe de altă parte - trebuie să fie amintit că, în realitate, unele mai vechi şi nedorite lucruri care avem nevoie. Şi, uneori, vrei sa vezi rochia în care ea a dansat la balul de absolvire, sau chiar un colţ în care sunt evacuate din spital; litere recitească vechi şi ziare, desene ale tuturor baie oglinda ruj restante, zîmbind ursulet de plus cu un picior rupt.
Materialele sunt folosite:
www.livejournal.com / comunitate / flylady.ru

Marţi, 30 ianuarie 2007
Vizualizări: 3274

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
214
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
192
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
212
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
564