ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Wining şi a servi masa în japoneză.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cu câteva zile de a trăi viaţa unui rezident rus de vară ordinare - asta este ceea ce "extremă în japoneză." Este la modă, neobişnuite şi necostisitoare.

agentii de turism din Rusia oferă o gamă largă de excursii de vara japonez pentru toate gusturile, dacă sunteţi nou, poate ajunge la o casă pentru câteva ore, să ia o privire mai atentă, ca în cazul în care un turist experimentat, alege un curs complet: toate-zile de vacanta 3, fără confortul hotelului de obicei.

Japoneză tradiţională de prezentare a unui concediu bun, cel mai complet încorporate în rusă şase sute părţi. Se pare că nu există aproape tot ceea ce ne lipseşte în viaţa de zi cu zi japoneze: de la exerciţii agrar înainte de siesta dupa-amiaza. În plus, în aer curat, departe de străzile zgomotoase şi oraşe prăfuite.

Uimire, incantare, şoc - japonez in tara este ca un copil într-un magazin de jucării. Emiko Mizduko, o gospodina din orasul Aomori, prima dată văd legume favorite în paturi, dar nu într-o tavă.

Uluitor viteza cu care boom-ul de vacanţă a câştigat Japonia. Jurnalist Toyoda ANR - acelaşi om primul care a sugerat japoneze, cât mai curând un nou mod de vacanţă. bestseller-ul ei - "Odihnească-se în rusă" - in Japonia, retipărit în deja de 3 ori.

Nora Toyoda, autor al "Odihnească-se în limba rusă:" Pentru noi, în Japonia, această sărbătoare nu este disponibil: un teren foarte scump,. Villas este un loc, şi nu în oraş, şi a faunei sălbatice, ceva pentru turistul obişnuit - ceva ce nevoie.! mai ales ca baia ta "

Uluitor viteza cu care boom-ul suburbane cucerit Japonia. De exemplu, în acest ghid de 5 ani, dar nu există nici o explicaţie a termenilor "cabana" sau "baie". Doar niciunul dintre turisti din Est nu a fost interesat de simbolurile de vacanţă Rusă tradiţionale. Paradoxal, în ghidul de acest an, nu "da" sau "baie" nu mai este, acum se consideră că aceste cuvinte sunt clare şi japoneză, fără traducere.

zi de viaţă ţară-3 - de această dată de minuni, vorbesc japoneză, el ne dă un sentiment de libertate şi pace. Şi nu e de mirare că într-un timp scurt, unele dintre ele încep să înţeleagă în limba rusă, fără un traducător, şi unele chiar cântă.

Luni, 05 noiembrie 2007
Vizualizări: 3946

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
66
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
87
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
118
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
81