ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În această închisoare, deţinuţii îşi cresc singuri produsele alimentare

Deţinuţii lucrează, primesc salarii, îşi reduc termenii de detenţie şi îşi cresc propriile alimente, care de asemenea, sînt folosite în scopuri caritabile.

Această activitate permite reducerea cu 1% a nivelului de recidivitate printre condamnaţii, care participă la creşterea legumelor.

Cînd apare o alternativă durabilă, ce înlocuieşte rutina şi obiceiurile unui grup de oameni, este minunat.

În închisoarea braziliană din oraşul Uberlandia, deţinuţii şi cresc propriile produse alimentare, iar pe teritoriul închisorii este o întreagă livadă.

În fiecare lună, aici sînt produse peste 400 de lăzi cu legume, fapt ce permite implicarea în lucrările agricole a unui grup de 15-25 de deţinuţi pe zi.

Ei au creat, de asemenea, un sistem pentru colectarea apei de ploaie, cu păstrarea unei cantităţi mari de apă pentru creşterea unui şir de culturi.

Această activitate, în conformitate cu decizia Consiliului Departamentului Administraţiei Penitenciarelor (SUAPI), permite reducerea cu 1% a recidivării printre deţinuţii care participă la creşterea legumelor.

Aici sînt crescute salată, varză, ruccola, castraveţi, broccoli, muştar, unele plante medicinale şi copaci fructiferi.

Totul este coordonat de către angajaţii penitenciarului.

Potrivit directorului închisorii Hose Francisco Pereira, securitatea în viaţa cotidiană de asemenea a fost îmbunătăţită datorită activităţii puşcăriaşilor în grădină.

Condamnaţii care lucrează în grădină primesc 591 de lire braziliene pe lună (circa 160 dolari SUA) pentru lucrul său. Mai mult, deţinuţii mai obţin şi reducerea termenului de detenţie.

10% din cele produse sînt livrate în raioanele sărace din Uberlandia şi alte oraşe din apropiere, precum şi familiilor sărace, ce trăiesc în apropierea închisorii.

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
449
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
457
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
647
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
318