ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În China relațiile extraconjugale și cele ale persoanelor de același sex au fost interzise în seriale

În China a fost adoptată o lege nouă, ce interzice reflectarea în serialele televizate a relațiilor extraconjugale, întîmplătoare, relațiilor sexuale dintre minori, dintre persoane de același sex.

Potrivit legii, asemenea relații au ajuns sub noțiunea de „relații familiale nesănătoare”.

Conținutul programelor televizate sunt supravegheate la nivel de stat de către Administrația de stat pentru radio, film și televiziune din China.

În afara relațiilor familiale nesănătoase în China sunt interzise scenele de superstiții, vrăjim reîncarnare, precum și acțiunile ce pot inspira la săvîrșirea infracțiunii.

Totodată, nu trebuie admise scenele ce ar putea avea o influență negativă asupra adolescenților: țigările, băutura, bătăile, relațiile de dragoste dintre adolescenți.

În prezent, populația Chinei constituie 20% din populația întregii lumi – 1 miliard, 373 milioane de oameni și anual crește cu 6,5 milioane de persoane.

Însă cea mai populată țară din lume continuă să promoveze politica de propagandă a relațiilor familiale sănătoase și chiar de creștere a numărului populației. După prognozele ONU, în 2014, privind reducerea populației Chinei pînă în 2050 din cauza prevalării populației masculine, legate de politica „o familie- un copil” a urmat autorizarea familiilor de a avea al doilea copil.

 

Sursa: russkievesti.ru

Duminică, 17 aprilie 2016
Vizualizări: 943

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
276
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
161
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
272
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
111