ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Yoga. Cu ce să începem şi cum să nu ne rupem gîtul
Nu vă grăbiţi să staţi pe cap. Yoghinii spun: înainte de a sta pe cap, trebuie să-l aveţi. Cursul de bază pentru începători este proiectat pentru o sută optzeci de zile. O jumătate de an de activităţi lente va schimba pe neobservate personalitatea dvs. Şi nu uitaţi, fără poze pe cap şi levitaţie,fără a şedea în poziţia lotus pe cărbuni şi fără vrăjirea şerpilor. Cu un instructor corespunzător sau un manual bun, veţi reuşi şi fără aceste imagini coloniale de export.

 

Deci, cu ce să începem?

 

Gândiţi-vă ce vreţi să obţineţi de la yoga. Vreţi să pierdeţi în greutate, să învăţaţi să vă concentraţi şi să fiţi liberi? Poate atunci este cazul să vă ocupaţi de jogging, jocul de poker şi să renunţaţi la slujba dvs.? Deşi în ultimii ani yoga a devenit o tendinţă la modă, acesta necesită activităţi sistematice de zi cu zi. După o pauză de mai mult de zece zile – va trebui să începeţi totul din nou.

 

Curăţarea organismului

 

Sunteţi gata? Ţineţi minte că, înainte de exerciţii va trebui să curăţaţi organismul dvs. „Guru” adevărat vă va ajută. Yoghinii sunt adepţii dietei alimentare crude şi ai unui repaus alimentar curativ. Înainte de exerciţii se recomandă să curăţaţi stomacul şi intestinele, pasajele nazale. Apropo, clisma a fost inventată de yoghinii din antichitate.

 

Yoga – mod de viaţă

 

Yoga nu este o punte sau un mesteacăn. Acesta este un sistem de viaţă antic, care este împărţit în mai multe etape. Una din ele - Hatha Yoga - studiază armonia fizică. Hatha Yoga transformă întregul mod de viaţă: regulamentul zilei, somnul şi odihna (yoghinii cu experienţă dorm timp de trei ore). Şi mai este gimnastica pentru ochi,şi întărirea sănătăţii.

De altfel, marele om politic indian M. Gandhi, de asemenea, se ocupa de yoga. O dată pe săptămână, el postea pentru limbă. Toată ziua tăcea, scria note, dacă avea nevoie să spună ceva.

 

De ce veţi avea nevoie?

 

O cameră cu aer curat. Sau o poiană în pădure. Un mic covor. Un minim de îmbrăcăminte. Şi maximă dorinţă.

 

Ce veţi obţine?

 

Vă puteţi îmbunătăţi memoria şi vă concentraţi pentru o lungă perioadă de timp. Se va mări gradul de vitalitate şi după exerciţii veţi simţi o fericire liniştită. Stresul va dispărea, tensiunea va revine la normal. Şi, desigur, veţi pierde în greutate.

 

 

Sursa: bienhealth.com

 

Duminică, 11 decembrie 2011
Vizualizări: 1894

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
44
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
34
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
312
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
281