ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Zece motive pentru a se scula devreme
 

1. Salutarea zilei. Îmi place să mă trezesc și să salut o nouă zi. Vă sfătuiesc să inventați un ritual de dimineață care va include cuvinte de recunoștință pentru ceea ce aveți.

2. Un start bun. Acum am un ritual de dimineață revigorant, am timp pentru a face o mulțime de lucruri înainte de 8 dimineața, și în timp ce alții doar încep munca lor, eu sunt gata pentru un start activ puternic. În experiența mea, a începe ziua, trezindu-se devreme, este minunat!

3. Dimineața este foarte liniștită și pașnică. Acesta este timpul meu preferat al zilei. Nu sunt copiii țipând, plângând, nimeni după fereastră nu joacă fotbal, sunt puține mașini, televizorul este închis. Și mă bucur cu adevărat de acest timp, atunci când pot gândi calm, citi, respira.

4. Zori de zi. Oameni care se trezesc târziu, scapă unul dintre cele mai extraordinare evenimente ale naturii care se repetă zi după zi – răsăritul soarelui.

5. Mic dejun. Când vă treziți devreme, aveți timp să luați micul dejun în mod normal. Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei, cu o carte bună și o ceașcă de cafea într-o dimineață liniștită este mult mai plăcut decât a îmbuca ceva pe drum spre locul de muncă sau la birou.

6. Antrenament. Desigur, putem face sport nu numai în dimineața, însă după serviciul deseori apar multe lucruri importante, de aceea lipsim de la antrenament, care poate fi ratat doar atunci când vremea este foarte rea.

7. Eficacitate. Cel puțin pentru mine, dimineața este partea cea mai productivă a zilei.

8. V-ați pus un scop? Nu există alt moment mai bun decât dimineața pentru a revizui și a analiza obiectivele, a face un plan și a trasa probleme.

9. Drum spre lucru. Nimănui nu îi plac blocaje de trafic în timpul orelor de vârf. Ieșiți mai devreme, în timp ce străzile nu sunt încă încărcate, și veți ajunge la lucru mai rapid, economisind astfel timp.

10. Reuniuni. Este mult mai ușor să ajungem la ora întâlnirii de dimineață, dacă ne trezim devreme. Dacă veniți la timp, lumea vă tratează cu respect. În plus, aveți timp să vă pregătiți.
 

Miercuri, 09 iulie 2014
Vizualizări: 2680

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
76
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
71
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
230
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
321