ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Zeii de dormitAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Toată lumea ştie că planeta noastră este în spaţiu. Dar ce este acest lucru, cel mai mult spaţiu? În ştiinţă nu există definiţii clare şi exacte. Recent originea ştiinţei oficiale "sectă fizicii cuantice", în general, pus la îndoială toate stereotipurile ideologice clasic şi, prin urmare, deschide noi orizonturi de oportunitate. După toate, ştiinţa clasică, în cea mai mare parte, a stabilit peste câteva secole, a încetat de mult pentru a găsi răspunsuri la problemele urgente privind multe dintre umanităţii, dar continuă să insiste incapatanare pe autoritatea lui.

Am stabilit o dată pentru ei înşişi, de bază conceptele de bază despre lume şi pe această bază a construi o credinta sisteme întregi, ca să zic aşa, o matrice de percepţie, prin care privim lumea. El defineşte ceea ce este important si ce nu este important, de asemenea, subliniază faptul că este evident, şi că, necunoscut necunoscut.

Poate că, la un moment dat anumite sistemului nostru de dezvoltare, această viziune asupra lumii a fost revoluţionar, inovatoare şi a dat lumii o mulţime de interesant şi util. Poate, dar azi, vom vedea un om ca el a lucrat opt ore pe zi pentru a supravietui, asa ca functioneaza. Tehnologie îmbunătăţită, şi viaţa, în principiu, nu se schimbă, dacă nu chiar mai mult.

Noi reciclare şi mai mult, mai multe resurse datorită acestor tehnologii, dar nu afectează bunăstarea omului, ne-am lucrat, oferindu-sistem de viaţă de sprijin, toate puterea lor, şi locul de muncă. Cu excepţia faptului că se acumulează şi mai multe probleme colaterale, care în-a făcut şi naturale dezastrele provocate de om. În căutare de răspunsuri, am cautat toate colturile ideologice sistemul său şi nu le poate găsi. Dar nu au fost, pur şi simplu nu! Da, într-adevăr, acesta este motivul pentru toate realizările şi eşecurile. Ei bine, se bazează pe trei elefanţi, un elefant pe o broască ţestoasă, care este de bază principalelor concepte despre lume şi are loc în probe. De exemplu, ideea de libertate! Cine poate pune în discuţie?

- Prostii, avem o mulţime de probleme, vă spun, ci libertatea, aceasta nu este o problemă, problema de lipsa acestuia şi este, de asemenea, evident.
- Aparent, da, dar nu pentru mine.
- Libertatea, este putin, de dragul de a face ceea ce merită să trăieşti viaţa!
- Desigur, care susţin zh?

Dar problema care ar trebui să trăiască pentru libertate. I se răspunde, de sclavi! Conceptul de libertate, nu poate exista decât în acest tandem, dar altfel, nu dacă avem concepte şi fenomene, respectiv, BRA, şi libertatea nu există. Aceasta este, în general, o singură imagine, cele două părţi de o monedă.

Tema Ciudat nu este rănit, a afectat conceptul de, sacru valori sfinte. Noi trebuie să oprească întotdeauna să se gândească la ea, dar apoi de aceea Dumnezeu ştie unde Prade. Familiar simţi?

Dar să aruncăm o privire dincolo de care să fie în acest gaura de iepure!
Spune pe care doriţi să fie liber de la mare, care, cu toată inima iubirea mea din munţi, râuri, păduri? Vrei să fii liber de dragoste maternă, de prietenie. Din ceea ce vrei sa fii liber? Din nevoie, frica si prostia? Deci, aceasta este descendenţi directă a sistemului ideologice, în care ideea de libertate este un concept fundamental şi modul!

- Ooops! Sarpele musca coada?
- Da Full Circle.
- Şi acum ce?
- Acum sa încercaţi să porniţi peste tot din nou. O bază pentru Luaţi, de exemplu, DRAGOSTE! Cine ar putea susţine că atunci când iubim pe cineva sau ceva care este cool! Cred că nu există, şi, dacă există, ele nu contează.

Deci:
La început a fost cuvântul ...
Nu, începe chiar mai devreme: "Toată lumea ştie că planeta noastră este în spaţiu. Dar dacă acest lucru este cel mai mult spaţiu auzit? "Undeva am deja?
Voi încerca din nou: Să ne amintim cât de mult ne place mici planeta noastră, ca sursă de inspiraţie şi fascina mările şi oceanele, cu domeniul său de aplicare şi de vastitatea şi cât de bună şi de pădure magică, o noapte de iarnă frumoasă şi vara dupa-amiaza intr-o stagnare ca noi joc animale sentimentale, ca de mult ne place să trăim.

Un sentiment familiar de recunoştinţă pentru tine toate lucrurile? Când să se umfle se rupe o rafală de lumină de lacrimi de bucurie - Mersi! Cum a vrut să se conformeze cu toate acestea, să fie pură, absolută, aşa cum toate lucrurile, ca cerul, munţii, tot ceea ce este primordial şi, prin urmare absolut perfect. Amintiţi-vă cât de mult vă place tuturor! Personal, nu vreau să fie liber de toate că, vreau să fiu ca acesta, să fie o parte integrală, şi dacă există o autoritate de trai demn de imitaţie, că este ceea ce a creat toate acestea.

Mi-ar plăcea să trăiască într-o lume în care toţi oamenii, la unison, cu adevărat încântat şi iubitoare planeta noastră, avea grijă de tot pentru ea, încercând să înţeleagă, să înţeleagă: cine suntem noi? Ce este spatiul? Şi încercarea de a înţelege ceea ce fiecare manifestare a perfecţiunea lumii vii, în conformitate cu voinţa sa generală. Vor totul.

Gandeste-te din nou, cu privire la modul perfect această lume! Trec anii, schimbarea de ori, şi trăieşte şi bucurie tuturor celor care sunt dispuşi să fie distras de la înghesui şi forfotă, cel puţin pentru o clipă. El nici o îndoială are un anumit ritm, armonizarea tuturor elementelor, este Will uşor purtat de o anumita directie.

Şi merită să uite pentru Libertatea de la cineva care este creatorul de neegalat în tot ceea ce? Şi nu este ideea de libertate, arbitrar pură a ceea ce ne pentru a foarte scump, nu de apel pentru ca aceasta să se ridice împotriva faptului că am generat, şi că ne place foarte mult. Ea nu este motivul pentru puncte de vedere diferite ale lumii, diferite religii, etc, etc, etc şi ca o consecinţă a tuturor lupte şi războaie.

Aceasta nu este doar noţiunea de bază ale sistemului nostru ideologic. Sau poate toate dovezile este tocmai cuşcă invizibilă în care bate spiritul nostru în întuneric, într-adevăr evident întrebarea: Cine suntem noi?

Jan Kareush

Miercuri, 15 august 2007
Vizualizări: 4751

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
221
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
189
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
126
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
194