Cuptor pentru coacerea pîinii

/ Vizionări: 5840

Помощница хлебопечка 

 

Pîinea cea mai folositoare este din plămădeală naturală
Pîinea cea mai folositoare este din plămădeală naturală

Cît de plăcut este mirosul pîinii coapte, cu aroma de casă incomparabilă a căreia, vă puteţi delecta! Brioşe franceze, pîine din tărîţe atît de utilă, cozonac cu stafide, pîine de secară, toate bunătăţile nici nu pot fi numărate. Lăsaţi fantezia să creeze imagini noi. Iar, noi le vom întruchipa în viaţă, explicînd cum să alegeţi corect un cuptor pentru coacerea pîinii şi în fiecare zi, să-i răsfăţaţi pe cei apropiaţi cu o patiserie de  casă.

 

Sunt mai multe tipuri de cuptoare, în funcţie de sarcină, de modul de coacere, cu un control convenţional prin butoane sau tactil, există o mulţime de diferenţe, dar principalele caracteristici sunt incluse în toate dispozitivele. După dimensiuni, cuptorul de coacere nu este mult mai mare decît cuptorul cu microunde sau cuptorul convenţional. Cele mai compacte cuptoare coc pîine de 500-700 grame. Iar, pentru o familie mare, se potrivesc modele mai mari. De asemenea, cuptorul pentru coacerea pîinii vă va ajuta să frămîntaţi aluatul pentru colţunaşi, să pregătiţi aluatul din drojdie, gem delicios, să faceţi unt de vacă sau iaurt.

De ce longevivii nu mănîncă  pîine?
De ce longevivii nu mănîncă pîine?

Cum sa alegi un dispozitiv util? În primul rînd, evaluaţi spaţiul în bucătărie. Este necesar să alegeţi un loc potrivit, astfel încît cuptorul să nu fie un obstacol, ci să fie întotdeauna la îndemână. Există, de asemenea, zvonuri că dispozitivul consumă multă energie. Însă dacă timpul de coacere constituie patru ore, aceasta nu înseamnă că toate patru ore cuptorul va funcţiona. La frămîntarea şi împărţirea aluatului se consumă puţină energie, etapa principala este procesul de coacere, atunci cînd cuptorul se încălzeşte pînă la o anumită temperatură şi apoi o menţine.

Se consideră că cuptoarele pentru coacerea pîinii de la firma Panasonic sunt mai calitative, dar preţul lor este mult mai mare.

Panasonic SD-255 este o alegere corespunzătoare din cele mai bune modele. Forma de coacere este verticală, forma pîinii - trapezoidală, diferite moduri pentru pîine, funcţia de gem. Unicul dezavantaj - lipsa ferestrei de vizualizare, dar producătorul susţine că este un avantaj, deoarece un deflector de căldură integrat contribuie la o coacere mai bună. Un alt avantaj - protecţia împotriva scăderii tensiunii în reţea. Un temporizator prelungeşte termenul de funcţionare pînă la 13 ore şi greutatea pîinii coapte, ajunge pînă la 1250 grame.

Cum am trecut la pîine fără drojdie
Cum am trecut la pîine fără drojdie

Producătorii LG, de asemenea, se pot lăuda cu cuptoarele lor. Doar preţul diferenţiază de la Panasonic, însă calitatea nu este mai rea.

Este un cuptor destul de bun pentru coacerea pîinii LG HB-2051BCJ. Forma de coacere este verticală, forma pîinii – dreptunghi, greutatea maximă a pîinii de 700 g.

Nouă programe de coacere, funcţia de gem şi de unt de vacă. Temporizator de 13 ore şi este, de asemenea, o protecţie împotriva căderii tensiunii în reţea. Există o fereastră de vizualizare pentru a urmări întregul proces. Funcţionează foarte liniştit, aproape inaudibil, pe fundalul sunetelor de zi. Unicul negativ: ingredientele pentru tort trebuie să fie amestecate manual şi apoi puse în cuptor.

Creștem drojdii pentru pîine
Creștem drojdii pentru pîine

Cuptoarele de la compania Orion, au comentarii bune de la proprietari. Ei cred că acestea au un raport optim între preţ şi calitate.

Modelul Orion OBM-27 se evidenţiază printr-un preţ accesibil, dispune aproape de toate funcţiile, ca şi la modelele scumpe. Protecţia împotriva căderii tensiunii durează 15 minute, greutatea maximă a produsului finit - 1000 de grame, 13 programe de coacere, funcţia de gem. Dezavantaj: o fereastra de vizualizare mică şi nu există nici un buton „off” de la reţea.

După cum aţi înţeles, toate cuptoarele sunt bune. La fiecare se poate găsi atît avantaje cît şi dezavantaje. Singura condiţie generală pentru toate dispozitivele tehnice minunate - întotdeauna trebuie să respectaţi reţetele, să gătiţi cu ingrediente de calitate pentru ca în fiecare zi să aveţi pe masă o pîine de casă gustoasă, cu o aromă tentantă din bucătărie.

 

Autor: veryka (Zagorodnya Vica)

 

 

Sursa: ecologico.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137