O vegană de 11 ani invită profesorul la un meci sportiv

/ Vizionări: 2958

O vegană de 11 ani invită profesorul la un meci sportiv

Ella Soryl, o vegană de 11 ani din Christchurch (Noua Zeelandă), a contestat profesorul Robert Pickard, solicitînd dovezi referitor la declaraţiile lui că dieta ei, vegetariană este incompletă.

 

Vegani şi vegetarieni celebri (Video)
Vegani şi vegetarieni celebri (Video)

Ella, care toată viaţa sa nu mănîncă produse de origine animalieră, în acest an a cîştigat concursul şcolar de triatlon şi a fost finalista la competiţiile Vegan Triathlon, din 2005 şi 2006. Ella, vrea să concureze la triatlon cu profesorul Pickard, unu la unu.

- Dacă aveţi de gînd să spuneţi prostii despre ceea că copiii au nevoie sa mănînce produse de origine animalieră, atunci fiţi gata să confirmaţi cuvintele dvs. prin fapte, - spune Ella. - Vreau să propun profesorului Pickard să participe la nişte competiţii sportive de alergări, înot şi bicicletă pentru a concura cu el.

Profesorul Pickard, al cărui călătorie în Noua Zeelandă, este finanţată de industria creşterei animalelor, nu a reuşit să prezinte probe referitor la declaraţiile sale, atunci cînd a fost solicitat de organizaţiile vegetariene din Regatul Unit. Cuvintele lui vin în contradicţie cu poziţia Societăţii dietetice din Noua Zeelandă, care consideră că dieta vegetariana este potrivită pentru toate perioadele vieţii umane.

- Putem avea încredere în experţii cumpăraţi de industria creşterii animalelor, care laudă carnea, în aceeaşi măsură ca şi în experţii cumpăraţi de industria tutunului, promovînd fumatul, - spune Yolanda Soryl, reprezentanta Societăţii Vegetariene din Noua Zeelandă.

Yolanda Soryl, mama tinerei sportive triathlete, spune că nu este o sarcină uşoară să ţii pasul cu cei patru copii ai ei, vegetarieni, plini de energie şi îi doreşte noroc dr. Pickard, dacă va fi suficient de îndrăzneţ pentru a concura cu fiica sa.

 

Campion olimpic vegan rawfoodist Alexei Voievoda în emisiunea Urgant de seară (+Video )

Original în engleză: scoop.co.nz

 

Un alt articol pe această temă a fost publicat cu două zile mai tîrziu : În el se spune suplimentar că profesorul Pickard, este directorul general al Organizaţiei Britanice pentru alimentaţie şi că a fost invitat în Noua Zeelandă, de Consiliul pentru produse de origine animalieră - o organizaţie care reuneşte producătorii de lapte, ouă, peşte şi carne.D-lui. a vizitat ţara, povestind că dietele vegetariană şi cea vegană, precum şi dieta săracă în carne sunt nenaturale şi că organismul uman într-un fel, are o predilecţie genetică pentru produsele de origine animalieră. Ella, se ocupă de balet, înot şi atletism. Ea iubeşte cartofii cu sos de usturoi şi porumb. A vrut să concureze cu Pickard, dar în ultimele zile ale călătoriei sale prin Noua Zeelandă, d-lui a fost în Auckland.

Triplu campion mondial în arm wrestling, A.Voevod, vegan și rawfoodist (Video)
Triplu campion mondial în arm wrestling, A.Voevod, vegan și rawfoodist (Video)

Fiind în hotel, a menţionat că spusele lui, nu se referă la dietele individuale, ci la publicul larg, care poate fi educat insuficient pentru a respecta o dietă vegetariană echilibrată sau vegană. "Da, există oameni foarte bine educaţi, care se pot menţine în formă bună şi să controleze sănătatea lor, dar atunci cînd dezvoltaţi un program de sănătate publică, ar trebui să sfătuiţi oamenii să mănînce alimente variate", - a spus el.

 

Original in engleză: stuff.co.nz

 

 

Sursa: vita.org.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137