10 beneficii ale alimentelor ecologice
Argumente în favoarea marketingului organic, comparativ cu cel anorganic.
În ciuda metodelor moderne de preparare rapidă, mai ales în epoca când avem un acces ușor la procurarea multor dintre alimente, trebuie să sensibilizăm populația în privința importanței agriculturii naturale și dezvoltării practicilor naturale în afaceri.
Aici veți găsi o serie de beneficii pe care le puteți obține trecând la alimente naturale.
10 . Alimente naturale contribuie la diversitatea semințelor
Strategia de marketing privind crearea produselor alimentare naturale nu numai contribuie la salvarea planetei, ci și sprijină o mare varietate de plante și soiuri.
Este unul dintre factori care protejează planeta de dezvoltarea modernă a monoculturilor. Puteți găsi fermierii alarmanți care încă mai cred în agricultura organică și creșterea semințelor. Ei dezvolta conștiincios cu răbdare tipurile regionalizate de semințe. Este de fapt cauza pentru a dezvolta marketingul natural, a îmbunătăți serviciile și a crește diversitatea. Ca copiii și nepoții să vadă și să învețe acele soiuri care au fost cultivate de strămoșii lor.
9 . O îngrijire mai bună a animalelor
Marketingul anorganic adesea demonstrează o atitudine inumană față de animale, de exemplu, la fabricarea produselor de carne. În procesul de creștere naturală animalele obțin un regim alimentar sănătos și suficient de spațiu pentru viață în comparație cu mare parte a animalelor care sunt crescute în mediul închis. A sosit timpul pentru creșterea intensivă a animalelor, dar animalele trebuie să aibă un mediu propice pentru dezvoltare, în care ei ar avea posibilitatea de a crește și a se dezvolta în mod normal.
8 . Alimente naturale oferă energie vitală
Deoarece alimentele organice nu conțin substanțe care distrug organismul, ci doar vitamine și minerale, ele oferă cea mai bună energie de care organismul are nevoie.
Aceasta este partea de verso a tuturor alimentelor ambalate sau nesănătoase, deoarece lipsa de forță vitală continuă să crească datorită procesării și pregătirii comerciale.
7 . Alimente naturale fac solul sănătos
Agricultura organică menține solul datorită metodelor naturale pe care ea le utilizează. Nu este suficient pur și simplu să formăm o bază bună și să asigurăm un management strategic adecvat pe pământ pentru a obține recolte abundente și crește culturile sănătoase. Uneori este nevoie de 3 ani pentru a restabili solul și a strânge o recoltă naturală sănătoasă.
6 . Alimente naturale salvează mediul înconjurător
Veți proteja nu numai animale și ingrediente naturale care fac parte din culturile semincere, dar și veți stimula funcționarea pieței de desfacere și siguranța mediului înconjurător prin metode de agricultură naturală.
5 . Alimente naturale nu conțin substanțe chimice
Deoarece cele mai multe produse ecologice provin de la fermă, acestea sunt libere de pulverizări nocive și îngrășăminte periculoase, comparativ cu produse non-organice de la supermarket-uri mari, care au un nivel ridicat de aditivi nesănătoși pentru bunăstarea populației. De fapt, ele sunt o amenințare pentru copii, fetuși, femei gravide și volumul lor tot crește. Alimentele naturale sunt mai proaspete, iar animale crescute la ferme organice nu cunosc antibiotice și hormoni de creștere.
4 . Alimente naturale sunt sigure pentru sugari și copii
Alimentația sugarilor și copiilor va fi întotdeauna o prerogativă extrem de eficientă pentru a utiliza produse agricole crescute în condiții de siguranță. Produsele agricole crescute în mod natural oferă o cantitate suficientă de vitamine și substanțe nutritive necesare pentru dezvoltarea lor, necesitățile organismului uman nu pot fi îndeplinite dacă omul cumpără bunuri fabricate.
Alimente organice într-adevăr exclud orice substanțe toxice care ar putea fi periculoase pentru creșterea sugarilor în faza inițială.
3 . Alimente organice reduc riscuri de sănătate
Multe dintre produse industriale nu garantează oamenilor asimilarea elementelor utile într-o proporție exactă. În plus, apar și alte probleme legate de sănătate, pentru că există mai mulți aditivi suplimentari adăugați întru prelungirea termenul de valabilitate. În timp ce elementele naturale crescute în mod natural permit omului să consume în mod adecvat substanțe nutritive necesare, care se găsesc într-o cantitate echivalentă și nu scad niciodată.
2 . Alimente organice sunt delicioase
Aroma naturală este mult mai plăcută și este de fapt susținută la 100 %, deoarece metoda naturala nu include substanțe pentru combaterea insectelor, precum și riscuri pentru a promova culturile sănătoase. În plus, restaurante și magazine folosind produse ecologice întotdeauna au mai mulți clienți.
1 . Alimente organice conțin mai mulțe substanțe nutritive
Depozitarea substanțelor nutritive este menținută la 50% în comparație cu produsele anorganice, de la care puteți asimila doar un sfert din cele 50 %. Beneficiile principale pentru sănătate – antioxidanți necesari, dar din cauza unui sistem anormal de deservire tehnică și programelor industriale noi ne îmbolnăvim de cancer și maladii cardiovasculare. Avem nevoie doar să evaluăm calitativ cantitatea substanțelor nutritive pe care le putem obține de la produse ecologice și cele anorganice.