ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Această baie elimină toate toxinele din organism în doar 20 de minute! Simte puterea vindecătoare a ei! (+Video)

Prin adăugarea în apă, această substanță stimulează procesul de eliminare a sărurilor în exces și a toxinelor periculoase din organism. Nu ezitați să încercați - rezultatul vă va surprinde!

Numeroase popoare au folosit sarea engleză de-a lungul a mii de ani pentru curățarea corpului, în grădinărit și pentru curățarea locuințelor.

Această sare se distinge de altele prin faptul că este un compus mineral pur natural de sulfat de magneziu, ambele oferind beneficii puternice pentru sănătate și detoxifiere în întregul corp.

Este ușor absorbită prin piele și ajunge în fluxul sanguin. Pielea este o membrană poroasă care o absoarbe și elimină toxinele.

Prin adăugarea în apă, aceste săruri stimulează procesul de eliminare a sărurilor în exces și a toxinelor periculoase din organism.

Magneziul este extrem de important pentru peste 325 de enzime și calmează inflamația, ameliorează tensiunea nervoasă și musculară, stimulează circulația sângelui.

Sulfatele sunt necesare pentru o piele sănătoasă, țesuturi nervoase și articulații. Această combinație elimină toxinele și ajută la formarea substanțelor auxiliare pentru crearea moleculelor proteice cheie în țesuturile creierului și articulațiilor.

Utilizarea regulată a băilor de sare ajută în caz de dureri musculare, micoză, elimină ciuperca picioarelor și unghiilor, gută, vindecă întinderile și contuziile, afecțiuni și dureri cronice, reduce inflamația, curăță organismul și reglează echilibrul mineral.

Înainte de a folosi această sare, femeile gravide, persoanele cu afecțiuni cardiovasculare, cu arsuri deschise sau răni pe corp, ar trebui să consulte un medic.

A lua o baie cu sare engleză:

Va trebui să petreceți aproximativ 40 de minute în cadă, deoarece organismul are nevoie de 20 de minute pentru a elimina toxinele și 20 de minute sau mai mult pentru a absorbi mineralele din apa din cadă.

În cadă cu apă caldă, adăugați sare engleză în cantitățile indicate mai jos:

Copii cu o greutate de până la 27-28 kg: Adăugați 1/2 cană de sare pentru o cadă de dimensiune standard.

Copii cu o greutate între 28 și 45 kg: Adăugați 1 cană de sare pentru o cadă de dimensiune standard.

Copii și adulți cu o greutate între 45 și 68 kg: Adăugați 1 + 1/2 cană de sare pentru o cadă de dimensiune standard.

Persoane cu o greutate între 68 și 90 kg: Adăugați 2 căni de sare pentru o cadă de dimensiune standard.

Dacă greutatea dumneavoastră depășește 90 kg, pentru fiecare 50 kg suplimentare, trebuie să adăugați încă 1/2 cană de sare.

Sfaturi suplimentare:

Pentru a crește cantitatea de antioxidanți în astfel de băi și pentru a intensifica eficiența băii, puteți adăuga 1/2 cană de ulei de măsline, care este benefic pentru piele și conține polifenoli.

De asemenea, puteți adăuga ghimbir sau pudră de ardei iute pentru a intensifica proprietățile de încălzire ale băii și pentru a elimina mai multe toxine prin transpirație.

Evitați săpunul, deoarece va împiedica procesul de detoxifiere și acțiunea mineralelor. După baie, se recomandă odihna timp de 1-2 ore.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 16 aprilie 2024 17:20
Vizualizări: 233

Citiţi de asemenea

Mahabalipuram se află la 60 km de Chennai, un mare oraș din sudul Indiei. În secolul al X-lea, locuitorii au părăsit bru...
239
Warangal - o așezare fortificată antică din India, fondată în jurul unui lac și al unei stânci, de parcă ar crește din e...
246
Mulți medici, vorbind despre acțiunea celulelor stem, menționează că, alături de efectul pozitiv asupra vindecării unu...
292
Această insulă uimitoare, situată în Oceanul Indian, arată de parcă s-ar afla pe o altă planetă.Peisajul insulei nu este...
93