ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Această femeie a creat un remediu împotriva cancerului din 2 ingrediente simple! Dar guvernul a impus-o să tacă


ȘOC! Trebuie să știți adevărul!

Cancerul poate fi considerat ciumă modernă și doar menționarea sa ne înspăimîntă, deoarece fiecare dintre noi are un risc crescut de a dezvolta cancer.

Statisticile noi arată că 1 din 2 bărbați și 1 din 3 femei vor dezvolta un tip de cancer pe parcursul vieții. În plus, numărul de pacienți cu cancer va crește rapid.

Johanna Budwig, un om de știință german extraordinar, a studiat această boală și, de fapt, a creat un tratament eficient împotriva cancerului. Dar, din păcate, această metodă nu a fost folosită, deoarece nu ar aduce nimănui vreun beneficiu financiar.

În fiecare zi, dăm bani pentru a sponsoriza oamenii de știință pentru a găsi un remediu împotriva cancerului, și el rămîne, ca de obcei, doar un mit. S-ar părea că nici un medicament, tratamente, preparate, băuturi nu pot trata această boală teribilă.

Interesul pentru terapia asociată cu uleiul de cînepă este în creștere, dar nu este disponibilă pentru toți pacienții, al căror număr crește în fiecare an.

Dar anume Johanna Budvig a fost cea care a găsit medicamentul împotriva cancerului în 1951, iar ea a fost nominalizată la Premiul Nobel de 6 ori. Această femeie extraordinară a studiat, de asemenea, fizica, psihologia și biochimia.

"Am o soluție la asemenea problemă precum cancerul, dar medicii americani nu mă vor asculta. Ei vin aici și studiază munca mea, care îi impresionează. Dar toți îmi fac oferte tentante ca eu să le dau această metodă și ei să poată cîștiga foarte mulți bani pe ea. Nu voi face asta, așa că acum sînt interzisă în toate țările".

Împreună cu această descoperire, ea a găsit și medicamentul și pentru multe alte boli, cum ar fi artrita, diabetul, tulburările cardiovasculare și disfuncțiile hepatice.

Metoda ei de tratament constă în schimbarea alimentației și a dietei. Dieta nu conține nici un fel de adaosuri, nici produse de origine animală, cu excepția brînzei (cașcaval) sau a brînzei de vaci, în combinație cu uleiul de in.

Această combinație de proteine și ulei furnizează nutrienții necesari la nivel molecular, iar celulele canceroase sînt absorbite, în timp ce corpul va deveni complet sănătos după 3 luni.

Brînza și uleiul de in, reînnoiesc celulele

De îndată ce grupurile sulfhidrile din brînză se unesc cu acizii grași nesaturați din uleiul de in, începe o reacție chimică, care face uleiul de semințe de in să devină solubil în apă și să intre în celule pentru a produce energie.

Celulele corpului nostru necesită energie electrică, precum bateriile, pentru a funcționa corect și a activa toate funcțiile organismului. Combinația acestor două componente servește ca un carburant pentru celule.

Pentru a profita din plin de protocolul și dieta Budwig, dr. Budwig a stabilit mai multe reguli obligatorii:

Ar trebui să obțineți suficientă lumină solară pentru a stimula vindecarea trupului și a sufletului.

Beți doar apă purificată.

Eliminați din alimentația dumneavoastră carnea, zahărul și grăsimile animale.

Mîncați alimente imediat după preparare

Eliminați toate alimentele procesate din alimentație

Măcinați semințele proaspete de in și mîncați-le timp de 15 minute

Gătiți numai fructe și legume proaspete și naturale

Raportul dintre brînză și uleiul de inul ar trebui să fie de 2: 1

Nu adăugați alte ingrediente pînă cînd nu veți obține colagen

Eliminați toate tipurile de medicamente și suplimente alimentare

În cazul cancerului, dr. Budwig recomandă să mănînci zilnic cîte 8 linguri de ulei de semințe de in. Pentru prevenirea cancerului, puteți consuma doar o lingură pe zi.

Mai jos sînt instrucțiuni despre cum să pregătiți amestecul de la dr. Budwig

În primul rînd, trebuie să utilizați numai ingrediente de înaltă calitate pentru vindecare.

Se recomandă amestecarea unei linguri de ulei de semințe de in cu 2 linguri de brînză organică cu conținut scăzut de grăsimi pentru fiecare 50 kg de greutate corporală. Cu toate acestea, puteți regla dozajul în funcție de scopul și gravitatea simptomelor.

Într-un castron de sticlă, se adaugă o lingură de ulei de in, presat la rece, și se adaugă două linguri de brînză organică, cu conținut scăzut de grăsimi (2% sau mai puțin). Cel mai bine este să le amestecați în blender timp de un minut.

Apoi, cîteva linguri de semințe de in brun sau auriu se macină într-o rîșniță timp de un minut pentru a obține un amestec pufos.

Se adaugă amestecul la ulei și brînză și se amestecă bine cu o lingură.

Puteți adăuga nuci, fructe, condimente.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 25 iunie 2019 12:15
Vizualizări: 2422

Citiţi de asemenea

Clădirile reprezintă un segment esențial al politicii la nivel european privind eficiența energetică. În Republica Moldo...
48
Ai fost hipnotizat încă din copilărie că ascultarea propriei voci este schizofrenie. Iar să asculți profesoara care l-a ...
168
Cîteva locuri confortabile în pădure, care cu siguranță nu vor dezamăgi:- glamping "Лес", satul Civijepse, Ținutul Krasn...
423
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
548