ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Acest fruct este un adevărat miracol al naturii!

Natura este plină de numeroase fructe pe care le putem folosi în beneficiul nostru. Ele ne pot ajuta să vindecăm multe boli dacă învățăm cum să le folosim în mod corespunzător.

De exemplu, fructele de physalis – niște pomușoarele aurii, mici, rotunde și dulci – vă pot ajuta să înlăturați numeroase probleme digestive, inclusiv de colon, intestinul subțire și cancerul de stomac.

Există peste 50 de soiuri de physalis, numit în popor păpălău. Acestea au fost folosite în vremurile precolumbiene. Au fost și rămîn populare în Peru și Columbia. În antichitate, ele erau considerate ca fiind mîncare sacră a incașilor. Fructele s-au răspîndit în întreaga lume în secolul al XVIII-lea și, de regulă, erau consumate de oameni din păturile superioare ale societății.

Astăzi, fructele de păpălău se consumă în întreaga lume, dar mai ales în Anglia și Germania.

Iată cîteva dintre cele mai importante beneficii pentru sănătatea noastră ale acestor fructe de pădure:

- Sînt o sursă bogată de vitamine A, B și C;

- Sînt un diuretic excelent;

- Activizează organismul;

- Reduc colesterolul;

- Îmbunătățesc digestia;

- Curăță sîngele de toxine.

Deoarece physalisul este foarte util pentru organismul uman, el trebuie inclus în dieta zilnică, pentru menținerea sănătății.

Dacă aveți probleme grave de sănătate sau dureri severe, consultați medicul. Autotratamentul ar putea dăuna sănătății dumneavoastră.

Diferența dintre physalisul decorativ și cel comestibil, metodele de creștere și îngrijire a acestei plante minunate le puteți afla din videoclipul nostru.

Miercuri, 07 februarie 2018
Vizualizări: 1438

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1008
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
361
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
475
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
386