ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Acest sos parfumat de mărar va fi de neînlocuit iarna! Se prepară în 5 minute


Mărarul este o plantă care este întotdeauna potrivită în orice fel de mîncare: miroase grozav, aduce o notă de aromă interesantă și este bun pentru sănătate! Fără el, nic nu putem să ne imaginăm bucatele de vară, în special carnea sau peștele. Chiar dacă mărarul nu este prevăzut în rețetă, acesta poate fi folosit pentru a decora felurile de mîncare.

Vara este, în general, o perioadă de aur: în orice grădină cresc cele mai diverse tipuri de verdeață, doar udă-le la timp. Dar cum să pătrăm o bucată de iunie pînă în iarnă? Răspunsul este simplu - faceți sos de mărar! Vă va lua doar 10 minute.

Ingrediente

Mărar — 2 legături.

Ulei de floarea soarelui — 100 ml

Lămîie — 1 buc .

Usturoi-1 cățel.

Coaja de lămîie — 0,5 lingurițe .

Sare — după gust

Mod de preparare

Tăiați mărarul mărunt și frecați-l cu sare.

Dați coaja de lămîie printr-o răzătoare măruntă și adăugați la mărar. Acum trebuie să stoarceți sucul din lămîie — adăugați-l la viitorul sos.

Presați usturoiul. Se adaugă la masa de mărar.

Se adaugă uleiul vegetal și se amestecă totul bine pînă se omogenizează. Sosul este gata! Puteți să-l păstrați în frigider.

Sosul de mărar merge bine cu preparatele din carne și pește, așa că nu ezitați să-l adăugați la capodoperele culinare. Vă divulgăm un mic secret: puteți amesteca toate ingredientele cu blenderul. Acest lucru va fi și mai rapid, iar sosul va căpăta o finețe unică. 

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 14 iunie 2022 7:37
Vizualizări: 633

Citiţi de asemenea

Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
425
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
540
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
625